אוף משעמם לי אני מתחרפנת..ספרו משהו

אוף משעמם לי אני מתחרפנת..ספרו משהו

ניקול למה אין לך מחשב? ולא ענית לי איך את מתחברת מהפלא גם אני רוצה חחחח וספרו מה עשיתם היום או משהו שמעמם לי בטרוףףףף

Music4Life

New member
מה לעשות נגד שיעמום

האינטרנט הוא בטח לא המקום הנכון.... תלוי...... עינב, אני משערת שניקול מתחברת לאינטרנט מהפלאפון שלה ונכנסת לפורום, וזאת לא בעיה בכלל...רק עולה קצת כסף... אם לא, תקני אותי ניקול חבל שאבישי לא מחובר, אני רוצה לשאול אותו אם היה להם מזל היום ושרית באה למשרד.
שיתחברו כבר !!!!

ניבה לא נריאה לי שהיא הייתה ו...

איך מתחברים מהפלא לא אכפת לי שזה עולה כסף יש לי סלקום אין לי אינרטנט אני לא יכולה אבל מהפלאפון של אבא שלי כן ולא היה לי אינטרנט לא מזמן אז רציתי אבל לא ידעתי איך וניבה מצאתי מה לעשות נגד שיעמום דבר ראשון גם זה לפעמים משעמם דבר שני ניקרע לי החוטטטטט חחחחחחחחחח אוף אני עדיין לא מאמינה שזה קרה ליייי
ניראה לי בכלל לא הבנת על מה אני מדברת..... אבל אמרת שכן אז שיהיה

Music4Life

New member
את ממש משועממת את יודעת? ../images/Emo13.gif

אם את מדברת איתו על החוט שלך שנקרע...מצב קשה
בכל מקרה, אנהנחתי שהיא התחברה מהפלא לאינטרנט כי ככה עושים אבל אם יש איזה טכנולוגיה חדשה שאני לא מודעת אליה אני אשמח אם ניקול תשתף אותי ואת כולנו...אם היא רק היתה פה לדבר איתנו. יש לי רעיון טוב נגד שיעמום..אבל אני לא יודעת אם מותר לי להגיד את זה פה טוב שיהיה, ביג דיל אני אגיד למושיק למחוק אות זה אח"כ - אפשר תמיד ללכת למקום שונאי מאיה בוסקילה לקרא הודעות או להגיד...חחח משעשע, קורע! וסורי אם לא הייתי אמורה לכתוב על זה...חחחח

ניבה לך אני רואה שמאוד משעמם אבל

לא חשוב וניקול יש לי פלאפון כאילו יש לי סלכלום אבל עם אני יכנס נאי יכנס מהפלאפון של אבא שלי

Nicol1991

New member
חחח כן אני כותבת מהאינטרנט בפלא

בדף הבית יש קטגוריה של פורומי תפוז...ככה זה באורנג אנערף מה יש בסלקום

הצעות להפגת השיעמום טוטאלית:

1-תקשיבי לדיסקים של שרית אפילו תוכלי להיזכר בתקופה ששרית הייתה זמרת מיזרחית כבדה..זה תמיד כיף לשמוע את הדיסקים הראשונים שלה וכמובן שאת יכולה להאזין לדיסק "חגיגה" שאף פעם לא נימאס ממנו! 2-תצאי לפעילות ספורטיבית זה תמיד טוב לבריאות ובמיוחד להעלאת מצב הרוח! 3-תצאי לבלות עם החבר'ה שלך או אפילו סתם לשבת אצל מישהו בבית
מקווה שעזרתי.. אם את רוצה עוד הצעות רק תבקשי....

Music4Life

New member
עינב, רואה...

אין ממש דרך אחרת חוץ מלהתחבר דרך הפלא לאינטרנט, פשוט וקל......

Nicol1991

New member
ומעצבן...

עינב יכלתי להראות לך בקיסריה חח הראתי למור היא ראתה כמה זה מעצבן

בקיסריה ניראה לי אף אחד לא היה יכול

לדבר איתי עזבי..... חחחחחחחחחח הייתי עצבנית מבואסת ולא יודעת מה עוד זה ממש לא עניין אותי שם חחחחחחחח

Nicol1991

New member
חחח

אני מתתי מעייפות ואבא של מור בכוח רצה להיכנס למאחורי הקלעים חח ניקרעתי ממה שניר אמר לו

Nicol1991

New member
חחח

אני מתתי מעייפות ואבא של מור בכוח רצה להיכנס למאחורי הקלעים חח ניקרעתי ממה שניר אמר לו

Music4Life

New member
הלו למה שלא תשב ותרגע?!

לא הייתי רצינית....GEZZZ יש אנשים יבשים פה בלי חוש הומור...

למעלה