אוף ניראה לי קצת לא הגיוני המשולש

Sweet Girl7

New member
אוף ניראה לי קצת לא הגיוני המשולש

שאנשים יעמדו באמצע הרחוב ויכנסו להלם כזה חוץ מזה, אתם רואים את נמרוד הראל אז לא תחשבו לרגע וואי מה הוא עושה פה??? במקום להיכנס למצב של חלומות בהקיץ.. ומעניין שכל מי שעצר היו בחורים צעירים ובכלל זאת שהתחילה לבכות- לא הגיוני, למה שתבכה אם היא רואה את נמרוד עומד מולה עם ציור של משולש. אני הייתי רצה לשאול אותו שאלות! וגם היה מישהו שנפל על הרגליים ואם שמתם לב זה נמשך מהבוקר עד הערב??? קצת מוזר! בהתחלה היה בוקר ואור ופתאום נהיה כבר חושך ולגביי המגנטים- זה מגנטים מיוחדים של קוסמים או משהו כזה???

לדעתי הוא עשה זאת בצורה הבאה ../images/Emo182.gif

אמנם זה רק ניחוש, אבל זוכרת את המסרים דרך המוסיקה בתוכנית הקודמת? במידה וזה באמת עובד כך (אני עדיין לא בטוח) הוא יכול פשוט להשמיע להם הקלטה בתדר נמוך ובהקלטה הוראות, כמו - 1. ברגע שתשים את היד בתוך המשולש לא תוכל לדבר. 2. כשתשימי את היד בתוך המשולש היד תידבק לך לשולחן ולא תוכלי להזיז אותה. 3. ברגע שתיכנס למשולש שמצוייר על הריצפה תקפא במקום ולא תוכל לזוז. 4. ברגע שתיכנסי למשולש תקפאי במקום, לא תוכלי לזוז, וזיכרונות מאירוע כואב יציפו אותך. זה לדעתי מה שקרה בגדול, אין ספק שהתוצאה מרשימה מאין כמוה. דרך אגב, כמה פרקים עוד אמורים להיות עד סוף העונה? או שזה היה הפרק האחרון? האם חברה של נימרוד יודעת כיצד הוא עושה את כל אחד מהתרגילים? האם הוא מספר לה או שומר זאת רק לעצמו?

למעלה