אוף נמאס לי ממנו!
|מיוחדת|

buffgirl

New member
אוף נמאס לי ממנו! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

תעזוב אותי בשקט כבר! גררררררר! גאט א לייף ותפסיק למצוץ לי את הדם ולהיות כל כך אובססיבי אלי!! נמאס לי ממך. נמאס נמאס נמאס! בעעע. נמאס לי להמציא לך תירוצים למה אני לא יכולה לבוא אליך, נמאס לי שאתה מקנא בכל ידיד שלי שבא אליי או אפילו בחברות שהן מבלות איתי ואתה לא, נמאס לי שאתה מנסה להמציא לעצמך מצוקות נפשיות כדי לקבל ממני צומי יום-יום, נמאס לי שאתה מתקשר כ-ל י-ו-ם אפילו בצהריים, בוקר, ערב ומדבר איתי שעות למרות שאתה יודע שאני שונאת לדבר בטלפון וזה מעצבן אותי, נמאס לי להיזהר במה שאני אומרת, נמאס לי להיכנס למירק בניק אחר בגלל שאתה דוחף את עצמך לכל החדרים שאני נמצאת שם, נמאס לי ממך ומהשקרים והצומי ותעזוב אותי כבר בשקט! נמאס לי שכל פעם שאני באה אלייך אתה מנסה להשקיב אותי על המיטה ולהסתכל לי העיניים ולדבר איתי שעות כשאני לא רוצה ונמאס לי שאני לא יכולה להגיד לך כלום על זה כי אז אתה תיפגע ותהיה כל הזמן דיכי ונמאס לי לשאת את כל המטען הרגשי שלך עליי כאילו חסר לי אחד משלי! נמאס לי שאתה עוקב אחרי כל הודעה שלי בתפוז ושאתה מאיים עליי שאם אני לא אהיה שלך אתה תעשה משהו לעצמך, נמאס לי שכל דבר קטן שאני כועסת עליך אתה חייב להפוך את זה ל"אני רע, עדיף לכולם שאני היעלם, ככה אני גם לא אפגע בך" ואני אפילו לא יכולה לכעוס עליך גם כשאתה ממש אדיוט! נמאס לי שאתה מתחקר את החברים שלי, שאתה דוחף את עצמך עוד ועוד לחיים שלי עד שלא יהיה מקום גם בשביל אנשים אחרים. נמאס לי שאתה בוכה שאין לי זמן בשבילך כי אני מתכוננת למבחן או יש לי פעולה בנוע"ל. נמאס לי שאני חייבת לשקר לך כל פעם שאולי יום אחד אני אהיה שלך כי אם לא אתה לא 'תמצא סיבה לחיות כי אף אחד לא אוהב אותך ואתה לא טוב בכלום ולא צריך אותך ולכולם יהיה יותר טוב בלעדיך'. נמאס לי נמאס לי נמאס! ונמאס לי שאני לא יכולה להתרחק כי אני לא יכולה לקחת על עצמי את הסיכון שתעשה לעצמך שוב פעם משהו. ונמאס לי עד כדי כך שאני לא יכולה יותר. אני לא יכולה לנשום, ואני לא יכולה לחייך, ואני לא יכולה לחיות כי אתה חונק אותי כל כך חזק גם כשאתה ממעיט בפעולות שלך. ובבקשה, תעזוב אותי כי אני לא יכולה יותר...

DesertRose1

New member
מכירה את ההרגשה..}}../images/Emo11.gif

אני מניחה שהוא לא יכול לקרוא את זה פה? או שהוא יכול? אם ככה את מרגישה את צריכה לומר לו את זה.בעדינות, לאט, לאט. גם לי היה אחד כזה, לקח המון זמן עד שהוא הבין שאני לא רוצה אותו, וזה בסדר. הוא יבין. אל תהרסי לעצמך בשביל לא להרוס לו. זה חשוב. את חשובה. תעשי מה שאת מרגישה. תני ללב להוביל אותך לשם שינוי, ולא למח... מקווה שיסתדר...

buffgirl

New member
Been there, ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

Done that. זה עשה את זה אפילו יותר גרוע. הוא נכנס לאיזה שלב דכאוני משהו... זה היה נורא. ושלא תחשבו, הוא כן בטיפול פסיכיאטרי. בגללי. ולא, הוא לא יכול לקרוא את זה. בגלל זה אני כותבת כאן, כי אין סיכוי שבעולם שהוא קורא את זה פה.

DesertRose1

New member
הוא לא בטיפול בגללך. }}../images/Emo11.gif

הוא בטיפול בגללו. כי אצלו יש בעיה. של הערכה עצמית כנראה. את לא יכולה לכוון את החיים שלך לפי איך שהוא רוצה. את בנאדם, עם רגשות, וגיעות, בדיוק כמו כל אחיד אחר. ואם הקשר הזה עושה לך רע, הםתרון- זה לא להיות איתו.

buffgirl

New member
כן הוא כן.. אני ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

שלחתי אותו לשם. זאת אומרת, בגללי שלחו אותו לשם. וזה לא כאילו אני יכולה פשוט לנתק את הקשר, תאמיני לי שניסיתצי. זה לא כזה פשוט. אני פשוט.. תקועה במצב הזה.

Rivendell

New member
הבעיה, אם אני מבינה נכון, היא לא

אצלך אלא אצלו. גם אם "בגללך" שלחו אותו לטיפול - הבעיה היא עדיין שלו ואת זה את חייבת לזכור. את היית פשוט סממן חיצוני. ולמה את לא יכולה להתנתק?

buffgirl

New member
אני לא יכולה יותר.. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

נמאב לי לבכות בגללו... נמאס לי להגיע למקום שאני חייבת לצרוח אבל פשוט לא יכולה! הוא בכל מקום שאני נמצאת, לכל מקום שאני הולכת לכל מקום שאני נושמת לכיוון הוא שם ולא מניח ולא עוזב ואני משתגעת לי כאן בשקט, לאט-לאט אבל בטוח ואני לא יכולה לעשות כלום ושוב עוד נפילה ושוב בכי מצידו ושוב עוד צעקות ושוב עוד רוגז תמידי ונפילה רגשית מצידו ואח"כ התנצלות וסליחה מחוסר ברירה ואותו מעגל קסמים חוזר וחוזר וחוזר עד שאני מרגישה שאני נופלת ולי אין את מי שירים אותי בחזרה ויעזור לי זה לא מרפה.. הוא פשוט לא מרפה... והוא מושך אותי למטה. ואני כבר לא יכולה לנשום, ואני כבר לא יכולה לצעוק ואני כבר לא יכולה..

DesertRose1

New member
את יכולה לעצור את זה! }}../images/Emo11.gif

את יכולה! תאזרי אומץ, גם אם זה יצריך שעות על גבי שעות של להסביר לו! את צריכה להרגיש טוב עם עצמך! תעשי מה שאת צריכה לעשות! תעצרי את זה, אם זה עושה לך כ"כ רע... הוא יתמודד עם זה. רע לך, תעשי מה שטוב לך!

buffgirl

New member
אבל האם אני באמת? ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

והאם אני באמת יכולה לקחת את הסיכון שיקרה לו משהו בגללי?

DesertRose1

New member
כן, את יכולה! את צריכה! }}../images/Emo11.gif

לשם שינוי תעשי מה שיעשה לך טוב, ולא מה שיעשה לו טוב! לא תגיעי רחוק ותהיי מאושרת את תעשי מה שאנשים רוצים שתעשי, ולא מה שאת באמת רוצה. תחשבי על זה...

מוּסקט

New member
buffgirl

אי אפשר למשוך אותך למטה אם את לא מרשה. איך בכלל את מגיעה למצבים שאת נמצאת עימו בחדר? איך את מגיעה למצבים שאפשר לדבר איתך שעות בטלפון? יש גם משהו שאת עושה שמאפשר את זה. למדי לסגור טלפונים, לא לענות, להפסיק להגיב, ולהמשיך עם החיים שלך. את לא אמורה לחיות למענו אלא למענך. את עוברת סחיטה רגשית כשלרגע לא נעמדת מחוץ למעגל ואמרת "לא" לסחטנות. הוא מאיים להתאבד? זכותו לאיים וזכותך להמשיך לחיות. מי כתבה לי קודם על כבוד? Tory? שהיתה רוצה שיכבדו אותה? כבדי אותו - במובן של respect: כלומר לכבד ולתת תוקף לרגשות שלו, אבל לא להסכים עמם. אולי להגיד לו משהו כמו "מהיום החלטתי שהסחטנות לא תעבוד יותר. אם אתה רוצה להמשיך באותו דפוס מעיק - זכותך, רק שתדע שאני לא מתכוונת להענות לו או להגיב אליו. הוא לא מתאים לי ומפריע לי לחיות כמו שאני מבינה ורוצה. למדתי מהקשר איתך שלא בריא לי להכניס אל חיי סחטנים רגשיים, עוד למדת ממך לזהות סחטנים כאלה, כך שבעתיד לא אעשה את אותן טעויות שעשיתי איתך..." טוב, הבנת את הכוון, לא? לכבד זה בעצם להגיד לו איך דפוס ההתנהגות שלו נתפס בעיניך *בלי* האמוציות הנלוות. מעין התבוננות אקדמית שאינה מעורבת רגשית. שם מצוי הכוח - ביכולת שלך לעבור ממצב אמוציונאלי למצב "לומד" ו"מסיק מסקנות לעתיד". המסר אליו צריך להיות מאוד ברור: למדתי את השיעור שזימנת לי ואני עכשיו יודעת טוב יותר איך לנהל את חיי. הוא יכול להמשיך בדפוס שלו עד מחרתיים, את לא מתכוונת להשתתף במשחק שלו יותר.

buffgirl

New member
נו, ואז? ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ואז אני שומעת מהחברים שלי, האנשים הכי קרובים אלייו הכי חשובים לי שהוא בא אליהם ואומר להם מה הוא מרגיש והוא מפחיד אותם. ואני במירק (תוכנת צ'אט) והוא איתי באותו החדר. אני רוצה ללכת לאבק כוכבים - הוא יהיה שם. הוא כותב בתפוז. איפה שאני רק הולכת - הוא נמצא שם. ולא, הוא לא יפסיק להתקשר, ולא הוא לא יפסיק לאיים עליי כמו שאת אומרת ואני הייית כבר במצב איתו שאני כועסת עליו או אומרת לו מה אני חושבת ומרגישה והוא עונה לי בצורה הכי פשוטה: את צודקת. אני צריך להיעלם. אני רק גורם רע לאנשים. אין לי סיבה לחיות. והכי גרוע, כשאני אומרת לו שאני לא מרגישה אליו כלום מבחינה רומנטית הוא אומר לו שאין לו סיבה לחיות ושאין לו במה להיאחז כדי שיהיו לו חיים יותר טובים. מה אני אמורה לעשות בזה? אני ראיתי שהוא חתך את עצמו ואני ראיתי את החתכים ואת הצלקות על הידיים. אני פשוט לא יכולה לתת לו לעשות את זה לעצמו.

מוּסקט

New member
מה שאת אומרת עכשיו הוא

שאת מוכנה לחיות כחיה נרדפת ובלבד שלא יחתוך לעצמו את הידים? לא שמת לב שאת גם חיה נרדפת וגם הוא חותך? כלומר שזה לא משהו שאת יכולה למנוע על ידי נוכחותך הצמודה? יש כמה החלטות שאת צריכה לעשות לגביך ולא לחשוב שאת חיה ונושמת עבור אנשים אחרים. אפילו להתלונן על הטרדה במשטרה. מי יודע אולי זה יביא אותו סוף סוף לטיפול קצת יותר אינטנסיבי ממה שהוא מקבל עכשיו. לפעמים מנסיונות קשים מרוויחים משהו.

Thestral

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif

את צריכה להתחשב יותר בעצמך לפי דעתי.

את כנראה אוהבת אותו מאוד

אם את מאפשרת לכל זה לקרות. אולי זו אני האגואיסטית והנרקיסיסטית, אבל בחיים לא הייתי נותנת למישהו לאמלל לי בצורה כזאת את החיים מבלי שהוא יהיה חשוב לי יתר על המידה... מי בכלל הבחור הזה? הוא חבר טוב שלך? בן זוג שלך לשעבר? בן זוג בהווה (הכיצד?!?)?

למעלה