אוף..נראה לי

ליאן.

New member
למה קטן זה תמיד דבר רע אצל גבר? ../images/Emo8.gif

אתה יכול להרגע, לילי נמר בת 19 וגם טוני בן 21. אתה בחברה טובה..

Weird Eyal 21

New member
טעיתי לא הכי קטן...רציתי להביא אותה

בשיר שכתבתי לא מזמן.. הוא עצוב אבל לא נורא.... בדידות/Weird Eyal2 למה כל ערב מגיעות מדמעות הלב נצבט הגרון נחנק ואז הן זולגות לא יכול לעצור אותן אפילו שמאוד רוצה הן פשוט זולגות בלי שום שליטה וכל ערב הסיפור חוזר כל ערב הבדידות מזכירה כמה קשה להיות לבד אבל הבדידות אוהבת אותי לא רוצה לעזוב פשוט מתיישבת לה בלב וכובשת אותו כל פעם מחדש היא לא מבינה שאני שונא אותה היא לא מבינה שאני מתעב אותה היא פשוט נדבקת ולא רוצה ללכת והולך לישון איתה וקם איתה בבוקר כמו זוג נשוי באושר והיא מרוצה מההסדר ורק אני סובל מהקשר ואני אומר לה יאללה דיי תלכי אז היא רק מחייכת ושותקת פתאום פותחת פיה ומזכירה אתה לבד אייל ורק אני נשארת איתך תמיד אני המושלמת בשבילך אני לא עוזבת אותך אני אוהבת אותך ורק רוצה להיות איתך אני לא רוצה אותך אני אומר לה אבל היא כבר לא מקשיבה רק מתנחלת לה בליבי הקטן ומוציאה לי דמעות כל הזמן

אלדד26

New member
בטח, נסי את

Wish you were here/Pink Floyd ----------------------------- So, so you think you can tell Heaven from Hell, Blue skies from pain. Can you tell a green field From a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell? And did they get you to trade Your heroes for ghosts? Hot ashes for trees? Hot air for a cool breeze? Cold comfort for change? And did you exchange A walk-on part in the war For a lead role in a cage? How I wish, how I wish you were here. We´re just two lost souls Swimming in a fish bowl, Year after year, Running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.

Weird Eyal 21

New member
אני לא ישווה את עצמי..

..לפינק פלוייד אבל הנה שיר שלי שהוא לא עצוב(אין לי הרבה כאלה) זה נכתב למישהי שאהבתי....(אחר כך היא נורא פגעה בי...) השיר הזה מוקדש לליאן שהשיר הקודם שלי סתם עשה דיכאון
• חבליי האהבהו Weird Eyal 21√ קשור אלייך בחבליי האהבה ותמיד תמיד רוצה אותך קרובה רוצה אותך לילות וימים רוה להיות איתך כל החיים אני מתגעגע אלייך לראות את פנייך רוצה את החוכמה שלך רוצה פשוט להיות איתך כי אני נורא אוהב אותך ואוהב את מי שאת אוהב את עיניך אוהב את המבט אולי נגור ביחד אולי גם נתחתן תהיה לנו בת אולי יצא גם בן כי אני קשור אלייך בחבליי האהבה ותמיד תמיד רוצה אותך קרובה אוהב אייל

למעלה