../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני אתקצר מהראש... אבל אל תתפלאו אם אני משמיטה פרטים למה אני לא הכי טובה בלזכור דברים (למרות שעד עכשיו ראיתי את הפרק 3 פעמים../images/Emo70.gif תודו שאני כישרון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif) מירנדה מתחרפנת מלגור לבד, והולכת לאכול ארוחת בוקר עם קלי אוון, סיימון וג'ייסון מחכים לריצ'י במועדון כדורת, אבל הוא מתעכב, אז אוון ברוב מקסימיותו (אתם תאלצו גם לסבול את ההערות הסובייקטיביות שלי... סורי) פונה למישו בשם כריסטיאן ומבקש ממנו להשתתף במשחק. אח"כ מתברר שהוא מחפש דירה כי פינו אותו ואוון מציע את הבית של גב או של מירנדה... הם הולכים לבית, ואוון מראה לכריסטיאן את הבית, למורת רוחה של מירנדה היא נאלצת להסכים שהוא יגור איתה.... לנייתן וקלי יש ריב קטן כמוכל שבוע שנפתר בסוף... ג'ייסון מתגעגע בטירוף לאנגוס ומתלונן לסיימון שהוא לא מצליח לקבל החלטות אז סיימון משכנע אותו לטוס לבקר את אנגוס לסוף השבוע, למרות שג'ייסון טוען שזה מתוסבך בגלל שקייטלין ביקשה שהוא יעבור לגור איתם בסידני.... ממממ אלכס מסכנה וורקוהוליקית בטירוף ומטפלת בחולה אנוש שמת ובמהלך הפרק מגלה שהיא בהריון מרקס גב סוףסוף מדברת עם דומיניק על המתח המיני ביניהם בוועידה שבה הם ישנים באותו מלון, הם מחליטים לא לעשות כלום, ונפרדים כידידים לחדרים שלהם ללילה... אלכס חוזרת הביתה ונכנסת למצב די רע, קלי עוזרת לה ותומכת בה ואוון די דואג מזה שהן לא מספרות לו מה קורה... זהו נראה לי פחות או יותר....