אוף!!! נשבר לי......

esperansa

New member
אוף!!! נשבר לי......

כבר מהמחלה המרגיזה, והמעצבנת הזאת. רק לחשוב שבלעדיה הייתי הבנאדם הכי מאושר על עלי אדמות. אך מה, היא מצאה לה את הדרך לשבש לי את החיים. וסוף סוף שמצאתי לי את התרופה שבאמצעותה אני מסוגלת להמשיך הלאה, לעבוד, ואפילו להתחתן, אלא מה שעכשיו אני לא יכולה לממן אותה. ריבונו של עולם מה בסך הכל אני מבקשת -אושר - האם זו לא בקשה צנועה? ושוב אני חוזרת ליסורים וכבר לא בא לי להלחם יותר, נפשית אני תשושה. ולפעמים בא לי כבר..... טוב לא חשוב עכשיו. אז לבנתיים ניפרד אך בשלב זה לא לתמיד. esperansa- זה לפחות מה שנותר לעת עתה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
esperansa יקרה...

ברוכה הבאה לפורום שלנו.. אנחנו מקווים שתמשיכי להרגיש כאן בנוח לשתף אותנו במה שקורה.. ואנחנו שומעים שקשה..קשה עד מאד..קשה עד ייאוש.. כמה מתסכל זה..שאנחנו מוצאים תרופה למחלה..ויש משהו שעומד בדרכנו..משהו שמונע ממנו להשתמש בה.. אנחנו מבינים את הכאב והיאוש.. ואת התשישות..כי המלחמה היא קשה..והיא גובה קורבנות.. ולפעמים צריך לתפוס איזו אבן קטנה...להתיישב..ולנוח. להרגע.. הרשי לנו להיות לך לאבן.. שבי במחיצתנו.. כאן תוכלי לשתף אותנו בכל כאבייך.. כאן תוכלי לדבר על הכל. ואנחנו נקשיב לך..נהיה איתך.. ננסה ללוות אותך בדרכך הקשה. ספרי לנו עוד על מה שקורה.. אנחנו מקשיבים..

לאספרנסי- קודם כל אני רואה ש.....

בחרת בשם אספרנסה שפירושו תיקוה זאת אומרת שבתןך תוכך את לא לגמרי מיואשת כמו שנדמה לך. בסך הכל אני מזדהה איתך הנה עד שחושבים שכבר הסתדרנו והגענו אל המנוחה והנחלה משתבתשות לנו כל התוכניות,נכון יכו להוציא מן הדעת. אבל על אף הכל ולמרות הכל אותו ניצוץ קטן של אספרנסה לעולם לא יכבה גם אם הוא נדמה כחסר אונים. שלך חנה גונן

למעלה