אוף! נתקעתי עם תמונות לא טובות

translationgirl

New member
אוף! נתקעתי עם תמונות לא טובות

שלום לכולם אני כותבת פה בפעם הראשונה אז נעים מאד (למרות הכותרת המקטרת) אני מכינה לאחותי ליומולדת 40 אלבום מעוצב באינטרנט המון המון תמונות (כמעט כולן!) הן תמונות ישנות שסרקתי בחנות וכרגע אני מגלה שכנראה התמונות לא טובות לשימוש הזה - הסתכלו על המצ"ב - כל התמונות יצאו לי ככה - גיליתי את זה רק עכשיו ואין לי מספיק ימי עבודה בשביל טעויות, שאלתי היא - האם אני במצב רע, או רע מאד? האם יש מה לעשות פה או שאני צריכה לחזור לחנות ולבקש לסרוק מחדש? נ.ב האתר הוא לופה. תודה עדי

את מדברת על הצבעים? הגוון? הרזולוציה?

לדעתי המראה הישן רק מוסיף לזה יש סיפור מאחורי התמונה כשאני עיצבתי אלבום לחבר שלי חיפשתי בכוונה אתה תמונות המקומטות והישנות לגבי רזולוציה ואכיות תמונה בתוכנה של לופה הם מזהירים אותך אם התמונה קטנה מדי או לא איכותית דיה כדי להשתמש בה אם מופיע לך משולש אדום אז התמונה אינה ברת שימוש אם התכוונת רק לזה שהתמונה קצת שחוקה לדעתי זה היופי שבדבר

מלאכיית

New member
לדעתי היא מתכוונת לזה שיש מלא לבן מסביב. לא?

אם כן, אין כ"כ מה לעשות את פשוט צריכה לחתוך את התמונה (אפשר לעשות את זה גם בוורד ופאור פוינט) רק אם יש לך זמן..ואם לא גשי לחנות והם יחתכו לך..אולי באתר לופה יש גם שירות כזה אני באמת לא יודעת! בהצלחה[:

למעלה