אוף, סכרת הריונית

אוף, סכרת הריונית

עשיתי העמסה של 100 ביום חמישי, ולמרות שידעתי שתהיה סכרת - פתאום קיבלתי תחושת בטן שהבדיקות תצאנה תקינות... ועל כן זה היה נורא מאכזב כשרופא המשפחה התקשר אחר הצהריים (בעודי לועסת שוקולד, אגב :) והודיע שהכל, אבל כל הערכים לא יצאו תקינים. והחמור ביותר שסיימתי את ההעמסה עם היפו של 49, והרגשתי טיפל'ה רעבה ולא מעבר לכך.
קיצר, כבר היום קניתי לחם דל ופיתות דל, וכבר מאתמול אחר הצהריים חזרתי לחישובי הפחמימות. זה עדיין קליל עד אוטומטי כמעט, לאור הנסיון שצברתי בהריונות קודמים. ועדיין אוף, תחושת הבטן שזה יוצא בסדר היתה כל כך חזקה.
ובין לבין מתכוננת נפשית ליעוץ גנטי ביום שני ומי שפיר יום שלישי הקרוב. קיבלתי חופש מהעבודה לכל השבוע, וחוץ מלנקות ולכבס ולבשל לכמה ימים קדימה לא נשאר לי במה להעסיק את עצמי. בין השאר יצא שביקרתי במרפאת הריון בסיכון, שאליו כל כך חששתי להגיע כי שם התגלה שאושרי מת - והיה סביר מאוד עד לגמרי בסדר, אולי כי זה היה ביקור קצר.
אה, ומשהו טוב לקינוח - היום הביאו את המדיח החדש (כמובן עומד ארוז באמצע הסלון ומחכה לטכנאי שבוע הבא) - אבל הנה הוא כבר פה!

רוצה לבוא לנקות ולבשל גם אצלנו?

יש לי המון-המון סידורים שאני לא מספיקה, ובכלל, החלום שלי זה מישהו שיטפל בכל ענייני הלוגיסטיקה של חיי.
אגב, אצלנו עומד מיקסר חדש וחצי תעשייתי בסלון, מתנת בן הזוג ליומולדת שלי, ומחכה לאפיית הבכורה (עוד לוגיסטיקה - למצוא קונה למיקסר הישן).
בהצלחה בייעוץ הגנטי ובמי שפיר, מקווה שעד שישי הבא תכתבי הודעה שמחה וצוהלת על תוצאות תקינות. דאגת לבידור ופינוקים למנוחה שאחרי?

בקושי.

בעיקר מנסה לדאוג לסידור לרוני אחרי הגן בימים האלו. היקף הנוכחות של הבעל לא ברורה לי עדיין. הנה, לפחות דאגתי לכלים (כמעט) זה המדיח הראשון בחיי, ונראה לי אני הולכת לאהוב את זה !

תתחדשי על המדיח!

זה הכי חשוב בנתיים, כל השאר קצת פחות בשליטתנו.
כתבתי כאן הודעת התמרמרות על הסוכרת שלי לפני שבועיים בערך וכתבת דברי עידוד - אז הכל חוזר אליך. גם אני מאמינה בך בחזרה.
ושאלה - מה מלמד ההיפו בסוף השעה השלישית? אני הנמכתי רק עד 61 ואחת האחיות אמרה לעצמה שזה נמוך אבל לא אמרה לי כלום. התייחסו רק לערך היחיד שהיה גבוה.

זהו, יומיים והתאפסתי כבר על הסכרת

בעיקר תחושת הבטן שהכל תקין ייצרה פה בעיה, כי סה"כ גם ככה הייתי בדיאטה חלקית עוד מלפני ההעמסה. אז תודה על העידוד בחזרה, זה בהחלט במקום :)
לגבי ההיפו - מה שיותר חשוב זה התגובה שלך להיפו. 61 זה הגבול התחתון של הנורמה, והיית אמורה להרגיש רעבה או בחילה קלה של רעב, וזה בסדר. במקרה של ירידה מתחת לנורמה כמו 49 שזה נחשב ממש היפו - הייתי אמורה להרגיש ממש ממש רע עם סוכר כזה, ועצם זה שהרגשתי בסדר מרמז לי שהגוף שלי רגיל לסוכר כזה וזאת לא פעם ראשונה - כאן הבעיה. אומר בעצם שהסוכר בכלל לא מאוזן. בינתיים.

תתחדשי על המדיח!

ממש כיף. שינה את חיי.
לגבי הסכרת. דווקא לחם קל העלה לי את הסוכר מאוד.
יש לחם עם סמל של אגודת אייל. אבל אני בעד להשתדל לאכול כמה שפחות לחם.
באסה ממש אבל כנראה היה ידוע מראש על הסכרת...
מקווה שיעבור בלי הרבה בלאגנים

אני כבר מכירה את כל ההיצע בשוק
מפעמים קודמות

ודווקא עכשיו גיליתי מוצר חדש - פיתות דל קטנות 14 גר' פחמימה שזה בדיוק מנה של צהריים, אז אפשר לדחוף לשם בשר ולהרגיש בסדר ולאכול פיתה שלמה. בדיוק אתמול עשיתי ניסוי כזה :)

ספרקית

New member
מצטערת לשמוע שהסכרת שוב איתך

מקווה שתצליחי לאזן אותה באמצעות דיאטה בלבד.

שמחתי לקרוא שהביקור בהריון בסיכון עבר בשלום.

תתחדשי על המדיח

למעלה