אוף עד שכתבתי זה לא עלה!הנה זה שוב.

DarlingAdam

New member
בכל זאת,

כדאי לבחור מישהו שיודעים מראש שפתוח לנושא ומכיר קצת.. נראה לי. אחרת יש סיכוי שהוא ייפול על איזה אידיוט שינסה לשנות אותו ולשכנע את ההורים שלו בכל מיני דברים. *מודאג*.

Tipesch

New member
*maskim im adam*

Horim shelha dfukim basehel. Im hem kaha itha taase dafka! Vetagid lahem sheata rotse lalehet lametapel beyerushalaim, hu nishma tov. Agav, mahar ani baezor-nedaber.

אוף עד שכתבתי זה לא עלה!הנה זה שוב.

משהו שקרה בסופשבוע הזה.. ההורים שלי שאלו אותי "רוצה שנקח אותך לפסיכיאטר?" הם <סופסוף> הבינו שאני לא רוצה להיות כמו בת ולהתלבש כמו בת.. הם חושבים שהשתגעתי ודברים כאלה... ושאלו אותי אם אני רוצה להיות כמו דנה אינטרנשיונאל <או אני לא יודע איך>
ואז שאחותי <שוב> אמרה שאני דומה לזה מהעיתון <והיא התכוונה לחן אלקובי> אז התחלתי לריב עם אבא שלי אם הוא בן או בת...והוא כל כך עיצבן אותי! הוא אמר "היא בת שיש לה הפרעה נפשית".. אני כל כך שונא אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ודיברתי עם אמא שלי על משהו והיא עשתה -"אבל את בת!יש לך ציצים" <וזה כל כך עיצבן אותי> ואז עניתי לה "לא אני לא..." -"איך לא?!יש לך בולבול?!" ואבא שלי כזה "מה השתגעת????" איזה קרציות!!!!!!!!!! הם בחיים לא יבינו אותי! הם חושבים שאני פסיכי!!
אני כבר לא יודע מה לעשות...!!!

אורי 0

New member
הם לא דפוקים

אני בכנות, לא יודע אם הייתי מגיב אחרת במקומם. אני בן 38 היום. אם לא היה עובר עלי מה שעבר עלי, והייתי משתלב באיזו עבודה רגילה ונורמלית, מפתח מיניות מרובעת וכולי, אני לא הייתי מגיב עכשיו אם הבת שלי, בת 14, היתה באה ואומרת "אני בן". ובטח לא אם היא היתה פםולטת את זה לאחר חקירה מאומצת... ובטח לא אם אני לא אקדמאי שמכיר קצת או לפחות פתוח קצת. כמו שנאמר כאן, הם מבוהלים, ובמידה מסוימת של צדק. העולם שלנו מסודר כך - מסתכלים בין הרגליים של התינוק ולפי זה מחליטים אם זה בן או בת, וזה קובע המון דברים בהמשך. אתה הורס להם את העולם הזה. ברור שהתגובה הראשונה היא התנגדות והכחשה "לא יכול להיות". אבל הם לא ויתרו עליך, ואתה אל תוותר עליהם. תן להם זמן להכיר אותך ולהבין אותך. זה לא יהיה פשוט, יהיו צעקות, וכאבים, ואיסורים, ומשחקי כוח ומניפולציות ("אבא חולה בגללך" וכאלה). אבל שווה לנסות. צעד ראשון - להסכים לטיפול אבל לא לכל טיפול. אם יהיה לך מזל מטפל טוב עשוי לתמוך בך, לפחות במדה מסוימת. תגיד, ככה אתה בסדר? הולך לבית ספר? חברותים יש? זה (אולי...) יעשה להם את זה יותר קל. עוד משהו - לא נראה שייך, אבל תיכנס לפורום הורים לילדים גאים, מס' 863, ותדבר עם אנשים. אלו שני דברים שונים - אבל זה גם כן ענין של התמודדות מול הורים עם הלם והכחשה וכו'. ושם נצברו ערמות של נסיון שיכולות לעזור לך. מחזיק אצבעות, בהצלחה!

../images/Emo140.gif

אממ...ככה אני בסדר,הולך לבצפר,אני בכיתה אקדמית גם..ויש חברים וידידות
, אני חושב שהם ירדו מהעיניין הזה שלקחת אותי לפסיכיאטר,אבל בפעם הבאה שזה יעלה..אני יגיד להם שאני רוצה ללכת לפסיכולוג ואם זה לא ילך...אז נראה כבר. ואני לא ממש באתי אליהם ביציאה כזאת "אני בן"..אמא שלי חוקרת במקצועה,זה כ"כ מעצבן,והיא תמיד שואלת אותי מלא שאלות על כלמיני דברים,ושזה הגיע לנושא הזה...זה עוד יותר עיצבן אותי! והיא לא מפסיקה!! מה לעשות,את זה אני מוכן לסבול,אבל לא שהם מתנגדים למי שאני.
ותודה רבה !!!!

אורי 0

New member
הרבה סבלנות

לא שאני כזה חכם, ולא שאני יודע מה עושים... ולא שזה ממש לענין להטיף סבלנות לילד בן 14. אבל אי אפשר לצפות שהם יתגברו על ההתנגדות שלהם ביום אחד. ופסיכיאטר לא רע בהכרח. אבל אם בכלל אתה צריך טיפול בשיחות. יש לך עוד ארבע שנים לחשוב על הורמונים. אז רק אם הוא גם מטפל. אתה במרכז? בצפון? במזרח?

אורי 0

New member
אילנה ברגר ו- 863

אם כן, יש לך אופציה של אילנה ברגר. מתישהו, אם הם ממשיכים להקשות עליך, אתה יכול להציע להם: "יש מישהי שמתמחה בטיפול מקרים כאלה, קוראים לה ד"ר אילנה ברגר והיא אמנם יחסית יקרה, 350-400 ש"ח לפגישה." מצד שני לא בטוח שאתה חייב טיפול, ולא בטוח שאתה חייב את הטיפול הזה. לאילנה ברגר יש המון נסיון, זה כן. אם פעם תעלה על מסלול של שינוי פיזיולוגי - היא תמכה בהרבה טרנסיות וטרנסים (היא הורמונים בעצמה, וגם זה רק בעוד 4 שנים!). יש לא גם הרבה נסיון בכלל. אבל יכול להיות שאפשר בלי. אני ממליץ על "בן לבין" ברגע שההורים שלך יהיו קצת יותר מוכנים להקשיב (עוד חצי שנה? שנה?) ובתשובה "למה אתה צריך לכבד את ההורים?" קודם כל, אתה לא צריך. הרבה בני 14 לא מכבדים את הוריהם... גם אם אלה כן זכאים לכך. אבל אם אתה רוצה לא להכביד על עצמך יותר מדי, ומכיוון שאתה תקוע עם ההורים שלך לפחות ל-4 השנים הבאות, תמיכתם חשובה לך כנראה, ובמידה שהתרשמתי הם כן אוהבים אותך. עדיף לך - בלי לוותר על מה שאתה - לנסות (כמה שאפשר ובעיקר כמה שאתה מסוגל כי גם אתה לא מלאך) להבין קצת מה עובר עליהם, ובעיקר לזכור שזה לא פשוט עבורם, ואפילו לומר את זה להם. ולהראות להם שאתה אוהב אותם (אני בטוח שכן). קל זה לא. בקשר לחובתם של ההורים לקבל: אני לא רוצה לשחק את השיפוטי. אבל כדי לקבל משהו צריך להבין אותו, אי אפשר לקבל משהו מהאויר. וכיוון שאני מדבר מחוסר ניסיון, רוץ לפורום 863 (במקום 496 בשורת הכתובת, פשוט מאוד) "הורים לילדים גאים" תציג את הבעיה - ואני מקוה שהרבה מהנסיון שלהם עם הומואים ולסביות יעזור גם לך. אם הם יתנהגו אליך לא יפה - דבר איתנו.

נגה א

New member
עיצה שלי

כשאני הייתי בגילך גם אני הייתי מתווכחת עם ההורים שלי וויכוחים עקרוניים על כל דבר וממש נכנסת איתם לדיונים פילוסופיים על מה נכון לי ומה לא, מה אני רוצה שיהיה ומה לא.... באיזה שהוא שלב התייאשתי!!! הגעתי למסקנה שאני לא אשנה אותם וחבל סתם על העצבים והמאמץ שלי. למדתי לא לצפות מהם לתמיכה נפשית ומנטלית אלא רק לתמיכה כלכלית ותו לא. אני היום בת 19 אגב. ככה שאתה באמת נמצא בשלב די קשה ומרגיז אבל אני מתארת לעצמי שלאט לאט עם ההתבגרות תגיע למסקנה שלי בערך. ותסתכל על הצד החיובי- עוד קיימת בך הנאיביות הילדותית. זה משהו שכשמאבדים לא חוזר. תתענג על זה קצת. בהצלחה. וסליחה אם הכנסתי אותך לדיכאון P:

DarlingAdam

New member
אני מצטער לשמוע...

אולי תסכים עם ההורים ללכת לפסיכולוג, אבל תתנה את ההסכמה בזה שאתה תבחר איזה פסיכולוג, ותבחר מישהו שנגיד נורה המליצה עליו, מישהו שתומך ויעזור לך גם עם התהליך שלך, גם עם עצמך, וגם עם ההורים שלך. ואז אולי תוך כמה זמן הפסיכולוג יוכל להסביר להורים?

חשבתי על זה..אבל

זה לא פסיכולוג,זה פסיכיאטר.....
ואיך אפשר לבחור פסיכולוג? לפי מה..?

DarlingAdam

New member
למה בדיוק

הם חושבים שאתה צריך פסיכיאטר ולא פסיכולוג? הם בכלל יודעים מה ההבדל?

Tipesch

New member
Yodim tov

Ze act kohani shel horim, gam li asu et ze. Ksheata lokeah lepsiholog haashma alula lihiot beha. Lepsihiater yesh thusha shel rofe sheyiten kadur shyiftor hakol.

Sonata Of Tears

New member
הם אמרו את זה כי פסיכיאטר זה

נורא סימלי . הם יגידו מה שהם רוצים,אם תבקש ללכת לפסיכולוג הם יסכימו ב100 האחוזים מי אמר שתרופות כן יעזרו לך? ובגיל שלך הומורונים לא תכבל משום פסיכיאטר שפוי . תבקש פסיכולוג והם יאשרו לך , תחליט מי אתה רוצה באמת,אף על פי שאין לי שמץ של מושג מה הוא יגיד להורים שלו " אמא כיבלתי שמות של פסיכולוגים ממנהלת האגודה" ? הוא עדיין בארון,הוא לא מכחיש את הרצון שלו ,אבל הוא גם לא מציג אותו במילים.

למעלה