אוף....עוד פרק אחד וזהו!!!

נטלי ב

New member
אוף....עוד פרק אחד וזהו!!!

זה כל כך מרגיז אותי! אחרי שהתרגלתי וממש נהניתי בעונה הזו, הכול חייב להיגמר
כל השבוע הזה אני רואה את הפרקים במחשבה שהפעם לא צריך סתם לראות, אלא ממש להתמקד על דברים כי הם עוד מעט כבר לא יהיו..... למשל את הקליפים, אני מסתכלת עליהם במן ראיה שונה כזו, ראיה של "פעם אחרונה" אז אני מתמקדת על יותר דברים, למרות שיש לחברה שלי פרקים מוקלטים ותמיד אני אוכל לראות שוב... מבינים למה אני מתכוונת? ואיך אחרי ששיר הפתיחה הפך למנגינה שכל כך כיף לשמוע אותה (ולרקוד איתה, אני מודה
) אני אוכל פתאום להתרגל לשיר פתיחה אחר?!?! איך?!? תגידו לי! ושאני לא אתחיל לדבר על העלילה עצמה.... מה אני אעשה בלי נאצ´ומן, לכלוך בתור לכלוך, ז´גו בתור ז´גו (ולא השם המפגר באוטיסטה!), וברקודהההה......?!?!?
אוףףףףף מעצבן! בכל אופן, כנראה שצריך להתרגל..... Ces´t La Vie יאללה ביי נטלי "להתראות עונה רביעית יקרה" ב
וקטנטנות לנצח!!!!!!!!

צודקת כל כך!!!!!!

עונה רביעית רולז!!!!! אוף יהיה מוזר לא לשמוע "נאצ´ומן למען האנושות!" וגם יהיה מוזר בלי: ESTOY LOCO וגם LU, LUCITA וכל השאר! אני אתגעגע אל ז´גו הצעיר והכוסון! וכמה שזה נשמע מוזר, אני אתגעגע אל בלן, ואל הקטנים הקרציות, ואל הגדולים שכל מה שיש להם על הראש זה אהבה! לא רוצה עונה חמישית!!!! הלוואי והיה אפשר לעצור את הזמן!!!!! TaLi

Rotem Lisa

New member
טלי, את כ"כ

נחמדה.. את מזכירה את נאצ´ו! יה יה יה, את כ"כ שולטת, יה יה יה
תני כיףףףףףף :) אחותי! *טל מקנאה**מצחקקת*
אחח.. יש לי אחיות רבות..
וגם תמר שולטת~!
Chiquitita
וגם רועי.. שאין לי נט

Rotem Lisa

New member
אוייי, את כ"כ צודקת!

אבל.. אל תדאגי- השיר הפתיחה של העונה ה-5 יפה.. כן, באמת. אבל ברור כ-
:\ שאני לא רוצה שהעונה ה-5 תבואאא, אני רוצה תמיד עונה 4!!! ברור ?! יופי.. אני שרה לכם שיר. תהנוווווווווו
עונה 4 שולטת, יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה
עונה 4 יפה, יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה
עונה 4 מקסימה, יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה
עונה 5 מפגרת, יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה יה
עונה 5 לא תאהב אותי, ואני לא אותה- ועכשיו אתםםם!!! *כולם צורחים (או לפחות.. אני, נטלי וטלי)* - יה יה יה יה יה יה יה
עונה 4 תמיד תהיה רולזית, ותמיד תשאר רולזית (אותו דבר..), ועכשיו אני לבדדדדד- יה יה יה יה יה יה יה!!!
לחיי עונה 4 + רותםםםם
(סתם..) טלי, נטלי ורותם שולטות- כי כי כי, הן שונאות את עונה 5, כן כן כןןןןן (או שלא..)
יה יה יה, הן שונאות.. יה יה יה.. יה יה יה
ולסיום- עונה 4 מיי לאב, יה יה יה יה
נו.. איך אני ?
ממממ.. *צורחת* : דונטט גווווו, פיזי, דונטטט לייייבבבבב מייי אלוננננ (כמו המורה לאנגלית
).. הא ?! טוב ?! יופי. תודה. ביי.
Chiquitita
המחורפנת, והמאוהבת.. יה יה יה

losangel

New member
כ"כ נורא!

לא צה עונה 5!!!! לא לא לא!! רק עונה 4 אך ורק... **פורצת בבכי מר על העונה שהולכת...** בעעעעע לא רוצה לא אוהבת לא סובלת עונה 5!! מרטיריו כלבה שכמותה!!! **מצונזר...** אוי...קצת הגזמתי...פחחחחחח בה ביי...ואכן עונה 4 שולתת!!!!! **זאת לא שגיאה...**

*Jennifer*

New member
גם לי היה ככה..

כששמעתי בפעם הראשונה על העונה החמישית. שצריך להגיד "ביי" לכל הדמויות. אבל, פתאום זה השתנה. מה אתם יודעים, אולי העונה החמישית הרבה יותר יפה מהעונה הרביעית? אני בטוחה שהיא תהיה יפה (אני לא יודעת אם יותר מהרביעית אבל אני בטוחה שהיא תהיה יפה)- אחרי הכל, אם היא לא היתה יפה ואף אחד לא היה רואה את העונה הזאת.. לא היו מגיעים לעונה הרביעית.
שמרית.

Rotem Lisa

New member
**צה שתורידי אי סי**

לא הגזמת! את צודקת (כמעט כתבתי ´שולטת´.. למה לא ?!)- שולטת לגמרי!!! מישו צה לדבר בצ´אט ? הא ? מישו ?
Chiquitita
מרלין.. וואט´ס ד´ה פאקינג מד´ר ניים ?!

losangel

New member
אני באה לצ´אט...!

חדר הארי פוטר...מי יודע אולי באמת העונה החמישית יותר יפה? **עלק!!!!!**

losangel

New member
מה?! לא הארי פוטר!!

קטנטנות!! איך הגעתי...אולי אני מושפעת מהספר..פחח, אז לקטנטנות!

Rotem Lisa

New member
את עדיין שם, נכון ?!

*מקווה שיש שם מישו* הצ´אט נתקע, כרגיל.. *מעוצבנת* יאללללההה!!!
נו.. ררר.. בור.. גרר.. רררר...
שיט! אפחד לא שם.. כנסווו!!! :(

למעלה