אוף.עכשיו חודשיים פגרה.מה אתם מתכוונים לעשות?

Day Tripper9

New member
אוף.עכשיו חודשיים פגרה.מה אתם מתכוונים לעשות?

אני הזמנתי לפני כמה ימים את הספר Chasing Zebras (של ברברה ברנט) ..הוא צריך להגיע בערך עוד יומיים..אני מקווה שזה יעזור לי קצת... מישהו במקרה קרא?

Alan13

New member
שני שאלות לי אליך ../images/Emo35.gif

1. מה זאת אומרת הולכת להיות פגרה של חודשיים? 2. על מה מדבר הספר הזה?

Day Tripper9

New member
הספר הוא בעצם ניתוח לעומק של הפרקים

ומדבר על כל מיני נושאים שהתמודדו איתם בסדרה כמו אתיקה וכו'....על החסים בין הדמויות..והקשר בין החולה השבועי/הנושא המרכזי של הפרק להאוס עצמו או לאחת מהדמויות המרכזיות.. עדיין לא קיבלתי את הספר אז אני לא יודעת מה עוד.אני אדע יותר אחרי שאני אסיים לקרוא את הספר. -הפרק הבא ישודר רק בינואר

aviyaBJ1

New member
אני חייבת את הספר הזה....

הזמנתי שבוע שעבר את הספר the gun seller הוא עוד לא הגיע אבל אני מצתה ליקרוא אותו אני מניחה שזה לא קשור להאוס אבל ליו כן... עלמה הוא?<

Day Tripper9

New member
ואוו אל תשכחי לכתוב מה חשבת אחרי שאת קוראת

תמיד היה לי חשק להזמין אותו אבל פחדתי שיהיה לי קצת קשה עם ה"אנגלית-בריטית" והשפה הספרותית הגבוהה. כן, אני יודעת שזה מוזר..אבל יתר קל לי להבין מושגים רפואיים ומחלות.אני קוראת ביקורת ,על הפרקים, של ברברה ברנט (הסופרת) ואני תמיד מבינה..היא כותבת בשפה קלילה ואני תמיד נהנת לקרוא אז הנחתי שלא תיהיה לי בעייה לקרוא את הספר. כשאת שואלת על מה זה אז מדברת על The gun seller או על Chasing Zebras?

aviyaBJ1

New member
קיבלתי את הספר....

קראתי את ה2 דפים הראשונים והאנגלית שם ניראת די קלה והוא ניראה ממש מעניין

Day Tripper9

New member
שמת לב להקדשה בתחילת הספר? כל כך מתוק..

אני עדיין לא קיבלתי את הספר שלי..
אממ יש מצב שאני אזמין גם את הספר של יו.. נתת לי חשק :) דרך אגב הביקורות על הספר היו מצויינות (אני לא מדברת על מעריצי האוס/יו.. אני מדברת על מבקרים אמיתיים)

aviyaBJ1

New member
אני ממש נהנת מההתחלה

אני נהנת מהדרך שהוא מספר את הסיפור ומההומור

Netto

New member
בינתיים...

לא חסר מה לעשות ולראות..:) ולא קראתי. נראה ספר טוב. אשמח לדעת עוד פרטים עליו:)

Nimrodster

New member
רואה "המפץ הגדול" ואז "איך פגשתי את אמא"

כבר נמצא מה לעשות. למען האמת, בניגוד לעונות הקודמות, שאותן ראיתי ברצפים של חמישה פרקים בערך כי לא יכלתי להפסיק, בעונה הזו אני לא מחכה בלהיטות לפרק הבא. ביום שלישי נחמד לי לגלות שהיום יום האוס, אבל לא נראה לי שיהיה לי קשה לעבור את החודשיים האלו.

למעלה