אוף על הבית
(או על הבעל בית
)

אוף על הבית../images/Emo70.gif (או על הבעל בית../images/Emo35.gif)

אז ככה... נתחיל בעדינות, התחילה לי תופעה לפני שבוע של מים לבנים כמו חלב בכיור. לא מים עם קצת אויר אלא ממש ממש חלב פרה
(תמונה) דבר שני, היום הבעל בית הביא איש שיסדר את השעון חשמל שלי כשהייתי בלימודים. חזרתי הביתה שוד ושבר
כל הבית בוץ
אני מבינה שזה משק ושירד גשם וכו' אבל רבאק
אתה בתור בעל הבית יכלת לדאוג שיוריד נעליים\ינקה אותן\ילקק מצידי!! ניחא, נכנס ולכלך (מזה לכלך!! הפורצים היו פראיירים לידו) קח את המגב שנמצא בפתח הבית עם הסמרטוט עליו ותנקה - כבר היה לי בעל בית שניקה אחריו ובגלל זה הסכמתי שיכנס גם אם אני אני לא שם. טוב אז לכלכו לי את הבית ויש קטע ממש מוזר עם השעון חשמל.. הוא עושה רעש כאילו קודחים בקירות אצל השכנים. רעש לא חזק אבל מטריף יש מה לעשות עם זה?? הכי חשוב לי עכשיו זה המים כפי שהבנתם השם השני של בעל הבית זה "לכי חפשי אותי בסיבוב"

אאוץ'

הלוואי ויכולתי לעזור לך. זה ממש מרגיז. בעינין המים תבדקי אם הבעיה היא גם אצל השכנים. אם כן פנו לעיריה. אם לא הבעיה היא בצינורת של הדירה ואז תצטרכי להכריח את "חפשי אותי בסבוב" לסדר את זה. שתהיה לך שבת שלום.

איזה מוזר,הייתי קוראת לאינסטלטור שיבדוק...

ואכן מעצבן מה שהוא עשה,אבל חבל על העצבים שלך-לא נראה לי שיעזרו לך במקרה הזה-הוא לא נשמע נחמד וסימפטי במיוחד.

ויקי65

New member
הי פרפרי אהבה

זו אינה חתונה קתולית אם בעל הדירה אינו עומד בהסכמים ועל אף עוגמת הנפש אימרי לו שאם הוא אינו מסדר את הליקויים בתוך זמן של כך וכך את עוזבת את הדירה. באותה הזדמנות תשאלי אותו אם מקובל עליו שבעל מקצוע יגיע אליו וישאיר את הבית שלו מלא בוץ. תזכירי לו שדי בכך כי נגרמה לך עוגמת הנפש באיכות המים. והדרך שלו להתנהל מולך לא הוגנת מאחר ואת עושה את חובותייך במלואן החל משמירת הנכס ועד עמידה מדוייקת בלוח זמני התשלום. אם לא נותנים לבעלי הבתים את האפשרות לזלזל בנו כלקוחות לכל דבר, יש סיכוי טוב שהם יתעשטו. להתעצבן זה לא פיתרון יקירה. חבל לי בשבילך. אבל אל תרימי ידיים עשי מעשה, גם אם זה דורש מימך לדפוק לו על דלת ביתו ולהכנס עם נעליים מלאות בוץ
שיתעצבן הוא. גם לשלם לו ממיטב כספך וגם לזכות ליחס כזה? אין מצב!!! עדכני בבקשה

למעלה