אוף פוףXD-נושא אוף-אני חדש פה

אוף פוףXD-נושא אוף-אני חדש פה

שאלוווווווווווווום אנשים אני חדש פה עומרי 16 וחצי מה שלומכם? בינתיים שמעתי רק תסינגלים של כפיר הכי אני אוהב את לבד-כל כך מתחבר אליו אני גם מרגיש מאוד לבד ושאין לי כוח והשיר יש לך כוח גם מאוד יפה כפיר כתב את כל השירים? אני הכי אוהב לשמוע שירים שנכתבו על ידי הזמרים זה מראה שהם שירים על דברים שהם מכירים בערך אני ממש רוצה לשמוע את שאר השירים מקווה שתאמרו לי איפה אפשר לשמוע את השאר אגב מתי שי הופעות לכפיר? אשמח לבוא ולפגוש אתכם ואותו עם אוכל שבת שלום לכם:)

שלום:)

תקנה את הדיסק,מומלץ!
אני נופר, מוזמן להשאיר מסן/אייסי :)

Miss Nat

New member
ברוך הבא לקבילה :) מקווה שתהנה

אם בא לך לשמוע עוד שירים של כפיר פשוט תקנה את הדיסק :) סוף שבוע מעולה

../images/Emo126.gifהיי עמרי! קצת תשובות לשאלותיך ../images/Emo3.gif

אז ככה- דבר ראשון, שמחה שאתה מתחבר לשירים שלו, הוא בהחלט אמן מדהים. כפיר אכן כתב את כל השירים, וגם הלחין אותם בעצמו. כןכן, תראה כמה הוא מוכשר!
את שאר השירים אתה יכול ואף מוזמן לשמוע בדיסק שלו, הנושא את השם "כפיר אפשטיין" כמה מקורי
וגם בהופעות. ההופעה הקרובה תהיה ב19.6 בבארבי ת"א. אני לא אהיה, אבל הופעה של כפיר היא דבר מומלץ בחום! אתה לא תאמין כמה אנרגיות היא נותנת. מקווה לראות ולשמוע ממך עוד הרבה כאן, אתה בטוח תהנה. יש פה אנשים מדהימים.
נטע מנטה

היי נטע נשמע אחלה פורום

אנ שמעתי 3 שירים אחרים שלו במייספייס שלו בובה על חוט-קצבי ביותר עצב ואושר ממש יפה והשלישי לא זוכר תשם שלו האמת היא עדיין לא מעתי זמרים ששרים על בדידות אמונה עצמית-יש לך כוח ,אמונה כפיר מיוחד מזכיר קצת את השיירי רוק האמריקאים וגם קצת כו של אבריל -ככה אני חושב יש לו גם שירים קצביים או שעל כל שיר יש סיפור? הוא באמת מעשן?:O-ראיתי תמונה במייספיס שלו עם סיגריה והשיר שלו עם כנרת הפחד נעלם-מעולה אשמח לבוא להופעה כמה עולה כרטיס? יהיה מפגש פורום שם? ניפגוש את כפיר? שבת שלום לכם:)

inbarIL

New member
../images/Emo9.gif

קודם כל ברוך הבא, אני ענבר
ועוד תשובות
(ד"א, לשיר השלישי ששמעת קוראים "מנגינה קטנה"
) יש לו גם שירים קצביים
ואני חושבת שיש סיפור מאחורי הרבה שירים שלו..אבל לא לקחת אותי במילה:) כן, הוא מעשן. כרטיס להופעה בבארבי ת"א עולה 40 ש"ח, ולא יהיה מפגש תחת הגדרה, אבל הרבה באים כמו לכל הופעה וכמובן שפוגשים אחד את השני ומי שרוצה ביחד בהופעה
שזה הרוב בתכלס
אם אתה רוצה אתה יכול לפגוש אותו בקלות
אחרי ההופעה הוא יורד ומדברים מתחבקים מצטלמים וזה
שבת שלום בחזרה

וואוו 40 ש''ח מעולה אז אבוא

מעשנים שם? פשוט זה לא נעים להיות בהופעה ושמעשנים לידי איך הופעות של כפיר? אפשר אחר כך לדבר איתו חופשי? נוכל לעשות מפגש פורום אחרכך ביינו? יש כאן חבר'ה מחדרה?

../images/Emo126.gifעוד תשובות חח../images/Emo6.gif

מעשנים שם, והרבה. תכין את עצמך
הופעה של כפיר זה אחד הדברים הכי כיפיים שקיימים. באמת, הוא מעביר המון אנרגיות דרך השירים שלו. וכמובן יש את הנגנים המקסימים. אפשר לדבר איתו, לא שעות על גבי שעות כי המון אנשים רוצים להגיד לו שלום, אבל כמה דקות בהחלט. אחרי ההופעה הוא יוצא ועומד ליד הבמה, ואנשים באים אליו. כולם
מפגש אח"כ לא כלכך אפשרי לעשות, כי ההופעה נגמרת בסביבות 12 בלילה. אבל נפגשים שם, וצוחקים לפני ההופעה ותוך כדי, אני מניחה שביום מן הימים בחופש נעשה מפגש מסודר בשעות היום. לא ידוע לי על חבר'ה מחדרה, אבל יש פה צפוניים למיניהם.

הוא מופיע בקרוב בעוד מקומות?

פשוט לא בא לי שיעשנו לידי בזמן הופעה אין לי בעיה עם מעשנים אבל במהלך הופעה לי זה לא נעים יש אולי מקום שהוא מופיע בו ולא מעשנים? הוא מופיע רק במועדונים?

inbarIL

New member
ועוד תשובות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קודם כל, רק להגיד שאחרי כמה דקות מתרגלים לזה, וזה לא עד כדי כך מפריע, לי לפחות.. אבל איך שמתאים לך
אני לא חושבת שהוא מופיע בדר"כ במקומות שיש בהם איסור לעישון...אבל אולי פעם הוא יופיע במקום כזה. הוא מופיע הרבה בבארבי, לפעמים יש הופעות אקוסטיות בבתי קפה, או הופעות בבמות מסוימות אבל בדר"כ לא הופעות מלאות (כמו יום העצמאות בערך). באירוח שהיה לו בפורום לפני כמה ימים הוא אמר שבקרוב הוא יתחיל סבב הופעות מחוץ לעיר, למרות שנכון לעכשיו ההופעה היחידה שיודעים עליה היא ב-19.

נחמד אז בטח הוא יעשה טור בחופש הגדול לא?

מתי נקבל לו''ז של הופעות מישהו יכול לבדוק היום? אגב בבתי קפה בבמות גם מעשנים? האם כפיר יעשה מתישהו הופעה באולמות גדולים?

../images/Emo214.gifהלו"ז מתעדכן באתר של כפיר...

כשיש מה לעדכן
בקשר לבתי קפה, לצערי התשובה היא כן...אפשר למצוא אנשים מעשנים כמו בכל מקום... וה"בארבי" נחשב למקום יחסית גדול, תן לכפיר קצת זמן והוא יגיע גם לקיסריה..מה שבטוח, קפה ביאליק לא יעצור אותו

הכתיבה שלו מיוחדת והוא לא דופק חשבון חחחחח

הוא כותב איך שבא לו כל הכבוד זה מראה שהוא אמיתי עם עצמו אין הרבה זמרים שכותבים כמוהו

../images/Emo214.gifהיי עומרי!!!

ברוך הבא, הבנתי שנתנו לך פה קבלת פנים~לפנים!!!
כמו שכבר נכתב לך, יש הופעה בהמשך החודש..ואם תגיע תוכל לפגוש את כפיר, אנחנו נדאג לסדר לך משהו
בינתיים תמשיך להנות פה
[וגם להצביע לכפיר
]

למעלה