אוף ... פיספסתי חצי מהפרק בביפ

זוהר פ

New member
אוף ... פיספסתי חצי מהפרק בביפ

והיה המיוזיקל, שרציתי לראות את ההתחלה ...

ברודי

New member
נזכרתי כמה אני לא סובלת ת´פרק הזה.

הם משומה החליטו לקרוא לו חמוץ מתוק (?!) כשראיתי אותו בפעם הראשונה לפני מליינתא זמן לא הייתי בקטע של זינה
וראיתי את זה בלי לדעת את הסיפור המלא,
ולא הבנתי מי מה, אבל הפרק הזה נתקע לי בראש וראיתי אותו היום ונזכרתי למה, פשוט זה היה כזה מלאכותי השירה שלהם זה לא בא ברצף עם העלילה, והשירים לא היו משהוא. אני מבינה את הצורך לעשות משהוא מיוחד שיגרום להם להשלים כי אחרי ה"בגידה" של גבריאל (בעיניי היא פשוט היתה עיוורת לגבי הופ בצורה הכי טיבעית שאמא יכולה להרגיש כלפי הבת שלה, למרות שבסופו של דבר היא הייתה צריכה להאמין לזינה) ואחרי הזובור
שזינה עשתה לגבי אני אישית הרגשתי שאם הייתי גבריאל בחיים לא הייתי סולחת לזינה,
הרגשתי שאני כועסת עליה.
ואני יודעת ששום פרק שמקבל על עצמו את חוקי ההיגיון לא היה מצליח לגרום לי (או לגבי או לזינה) לסלוח אחת לשנייה ורק פרק על-מציאותי יכול עוד איכשהוא, כי אז זינה יכולה להרוג את גבריאל בלי שגבריאל באמת תמות ולראות כמה שהיא מצטערת על זה וכמה שזה לא נכון. אז עשו את הפרק המחזמר המוזר הזה וכמה שהוא התאים, עדיין, זה לא זה. דבר ראשון אני שונאת שהם ערומות ושחצי עולם רואה אותם
, אדם ערום זה חולשה וזה מעצבן אותי לראות אותם ככה... ואז בכלל כל הפריק שואו שהיה בפרק, נחשים שרים ושאר חיות
והגלגל הזה שאגב קשה היה לפספס את האותיות ה ו-ף (אם אנ´לא טועה) מה לעשות שהכתב שלנו נראה בשבילהם כמו סינית עתיקה. והבגדים המכוערים, הקסדה של זינה (משטרת האופנה בדרך...)
תלתלי הכיבשה של גבריאל
(והיא כ"כ מהממת למה היא נותת לאנשים שמה לעשות לה תסרוקות כאלה!!!) אהבתי
-
כשזינה עוברת בין הלוחמים והם מעבירים חרבות מאחד לשני.
את המפל מים הזה שזינה לא יכלה לעבור בו בגלל שהיא שיקרה לגבי כ"כ מסתדר עם העלילה וכ"כ הגיוני לאור העובדה שגבי סלחה לזינה ומבחינתה הכול סגור אבל זינה שיקרה לה ובגלל זה היא לא יכלה לעבור עד שהיא סיפרה לה את האמת והכול לגמרי חלק מבחינתה.
עוד אהבתי את הקטע שזינה גוררת את גבריאל
כי למרות שכעסתי על זינה באותו רגע, זה היה חזק חבל"ז.
לסיום, שאלה- כשגבריאל שרה זאת באמת היא?
2- במהלך שיעור היסטוריה שיעמם לי וציירתי את השאקרם (ש´ או צ´?) של זינה ובתוכו את הסייקס (כתבתי נכון?) של גבריאל משולב כזה ויצא מהמממם.... (אני גאה)
אבל אנ´לא בטוחה שציירתי מדויק כי דיי חירטשתי את הזה של גבריאל לפי מה שזכרתי מצבי הנינגה,
אז, תמונה מפורטת של זה יהיה נחמד (למי שיש)

זוהר פ

New member
למיוזיקל חוקים משלו

ולכן הפרק יוצא דופן ושונה, אבל הוא פרק נהדר לדעתי ! והמעבר לא מלאכותי, הוא מין סיכום של מה שהיה עד עכשיו וטיפול בכל הקצוות הפתוחים והבעיות.

ארגו 7

New member
פרק מוזר, אבל...

הפרק היה בהחלט מוזר, אבל אהבתי אותו מאוד! למעשה, זה הפרק היחיד שבכיתי בו עד עכשיו חוץ מ-FIN... דרך אגב, לוסי שרה מדהים... כמה כשרונות יכולים להיות לבחורה אחת?!?!?! זה לא הוגן...

גם אני ראיתי רק חצי בגלל הבצפר הזה!

אני חושבת שזה אחד הפרקים הכי יפים שיש...! אוי כל כך יפה לגבי שיער ארוך!

למעלה