אוף פיפסתי את הפרק

אוף פיפסתי את הפרק

אפשר תקציר של מה הם עשו???????? ובכלל תקציר מורחב של הכל? (חח תקציר מורחב
)

shlomov2001

New member
טוב הנה סיכום

המשימות: 1. מקבלים 120 שקלים וצריכים להגיע לחוף הבונים בעזרתם. 2. בחוף הבונים יש 2 אפשרויות: צניחה חופשית אל המשימה הבאה או ללכת ברגל שעה למשימה הבאה. 3. המשימה הבאה היא למצוא איזה עץ, אבל היה קטצ' כי היה לידו בן אדם אז חשבו שצריך לחפש את הבן אדם. כל זה היה בזכרון יעקב. 4. הלכו לאמפי בקיסריה והיו צריכים ללכת על חבל כמה מטרים. 5. מקבלים עוגה וצריכים ללכת לקרית טבעון ולתפוס מישהו שיסכים לארח אותם לארוחת צהריים, לפחות חצי שעה. 6. צריכים ללכת לג'ילבון למדרגות שם, שם יורדים למטה ויש שם את המשימה הבאה. 7. נוסעים לקבר הרמב"ם בטבריה, שם המשימה הבאה. 8. צריכים להגיע לסירה אחת מתוך כמה שחונות במעגנים שונים בכנרת ומגיעים לעין גב שם נגמר היום.

trip3

New member
סוף הדרך - פרק 1

פיספסתי את משימת המדרגות - מישהו יכול לתת תיאור מפורט על המקום, היכן המדרגות, איך מגיעים (מדרגות ג'ילבון?? - איפה זה?).

shlomov2001

New member
אני לא בטוח שזה ג'ילבון

שאלתי מישהו ספץ בידיעת הארץ ואמר לי שהוא חושב שזה בנחל עמוד... כדאי לך לשאול בפורום טיולים

kodkod

New member
זה מקום שלא מוביל לשום מקום

לא מקום לטיולים אלא שייך למוביל הארצי.

טיפקסית

New member
המדרגות

מדרגות שנמצאות לקראת סוף נחל עמוד הדרכה מפורטת תוכל למצוא אכן בפורום טיולים בעיקרון בדר"כ יש שער נעול ושלט אין כניסה [כי יש סכנת התפוררות והתדרדרות] הייתי שם מקום יפהייפה אבל מפחיד נורא אפשר להתעניין בתחנות מידע למטיילים

kodkod

New member
נתנו להם להכנס למקום שיש בו

סכנת הדרדרות והתפוררות? ואם היה קורה להם משהו חלילה? נו, טוב, זה ערוץ 2 , כנראה יש להם הרבה כסף לפיצויים.
ומה שכתבתי קודם בנידון, זה מה שאמרו בתוכנית... שוב התקשורת אשמה...

trip3

New member
עוד על המדרגות

תודה על המידע. אשמח לקבל קצת יותר פרטים, על פי הידוע לי בסוף נחל עמוד בהמשל שביל ישראל מגיעים למדרגות המטפסות לארבל (סימון שבילים אדום) אני לא חושב שזה כאן.ציינת שהיית במדרגות, אודה לך על מיקום יותר מדוייק, האם זה באזור "העמוד"? האם ידוע למה נחצבו המדרגות?

amiran9

New member
חוקוק

אהלן טריפ זה בהחלט אחד המקומות הפחות מוכרים לאלו שלא מטיילים המון ולא פריקים או מקושרים בתחום, הדרך הפשוטה והמירה להגיעה לשם (גם עם רכב פרטי) היא לנסוע אל קיבוץ חוקוק , כ-5 קילמוטר מערבית לכנרת. ממש בקו שער הקיבוץ ישנה סטייה קלה ימינה ושלט קטן למצפור אתה יכול להכנס לשם עם הרכב , עד לשער . ממש מעל מדרגות יש שם גם חווה קטנה של בקר...

המדרגות נמצאות....

כרבע שעה מהעמוד (אם זכרוני אינו בוגד בי)... יש לי שם תמונה יפיפיה של המדרגות.... וכמו שכבר אמרו יש שער שכתוב שזה סכנת חיים... ות'אמת מפחיד להסתכל על המדרגות..... יש כל כך הרבה!!

לגבי המדרגות:

מתחתם נמצא צינור המוביל הארצי הנקרא "סיפון" ומשמש להובלת מי המוביל הארצי מהכנרת למאגר צלמון, זאת על ידי כח המים שיורדים מטה בצינור ועולים מעלה בכח פיסיקלי. זאת על מנת להתגבר על פערי גובה גיאוגרפיים בין הכנרת לשאר חלקי הגליל בהם יעבור הצינור.

טיפקסית

New member
שוב- המדרגות למתעניינים

נמצאות מרחק כרבע שעה מהעמוד המפורסם על שמו נקרא "נחל עמוד" מקום מקסים,קרוב למים שאפשר לשבת ולנוח. מסלולים מפורטים ע"ע פורום טיולים ו/או בתחנות מידע למטיילים באיזור. מקום מקסים אם כי הוא בדר"כ סגור ונעול למבקרים אלא אם כן יש אישור מיוחד ספציפי בכתב

למעלה