אוף! קשה לי!

אוף! קשה לי!

התחלתי לעבוד במקום חדש ובא לי למות... החבר'ה מקסימים והמקום סבבה, אבל פה הגברים לא עושים לי הנחות! אני יודעת שאני נשמעת מפונקת, ואני עובדת קשה בדיוק כמו כולם. אבל אם יש גברים בבר, למה אני צריכה לסחוב חבית בירה? אני לא רגילה שאין מי שעושה את זה במקומי. תנו לי להרים באסקטים ולסחוב סחורה כל יום. אבל קיבינימט מי שהחליט שחביות בירה צריכות להיות כל כך גדולות וכבדות! זהו, מהיום אני אנטי טמפו. פרנציפ.... אני קוראת לחרם על בירה מחבית! מהיום רק בבקבוקים! מצטערת על ההתבכיינות. ימים קשים עוברים על כוחותינו. מי ידע שלהחליט לקחת אתנחתא ולעבוד במקום קצת יותר רגוע תוביל לכאבי שרירים רציניים.

rustynail

New member
אין מצב שיש רק בנות במשמרת?

ואז אתן חייבות לסחוב? אצלי יש חדר קירור לא סוחבים בכלל..... בכל מקרה בקשי עזרה 40 קילו של חבית יוציאו אותך מוועד הורים!

or83

New member
מה זה???

יסלחו לי כל הבחורות. אני יודע שאתן מסוגלות לסחוב חבית בירה. יש בחורות שמסוגלות גם לסחוב יותר ממני לא משנה מה יש לסחוב. אבל, אני בחיים, אבל בחיים לא אתן לבחורה לסחוב חבית בירה אם אני בבר. לא קטע של מצ'ואיזם או משהו, פשוט כי זה לא לעניין. חוץ מזה, לחבית בירה יש שתי ידיות לא כדי שיתפסו אותה בשתי ידיים, אלא כדי שיסחבו אותה שני אנשים. בחייאת, אם הברמנים נותנים לך לסחוב חביות אז הם סתם חראות.

תזכירי למנהל

שיש לך רחם, ושאת רוצה ללדת מתישהו. אני אישית אוהבת לסחוב חביות, אבל אני לא דוגמא.

temptation411

New member
תבקשי מג'ק שיעזור לך..

ואפשר לשאול איפה את עובדת? תשובות אפשר גם במסרים

maxfain

New member
חחחחח

וטלי, תפסיקי לשלוח שטויות בפייסבוק, במקום זה תזמיני אותנו לאיזה פיינט - רצוי מחבית שאת החלפת בעצמך..

בוא נעשה עסק

תבוא תחליף את החבית בשבילי, תקבל דרינק עלי... מקובל?

lizush17

New member
אני הייתי אוהבת..

לסחוב חביות... אבל תמיד היו רצים אליי בחורים ובאים לעזור לי אז היינו שמים 2 ידיים... פשוט תגידי שזה בלתי אפשרי בשבילך לסחוב חבית בירה לבד... אל תנסי להיפטר מזה ולהעביר את זה למישהו אחר..תנסי לבקש עזרה..

Ronaldm

New member
זה חלק מהעבודה...

כמו שיש את הפלרינג והקוקטיילים יש גם לסחוב חביות.... קחי את זה בסבבה וסנג'רי בנים שיעזרו לך....

D221

New member
בכל מקום שעבדתי תמיד שניים סחבו חביות,

איך שזה שנותנים לבחורה לסחוב לבד??? נכון שכולם צריכים לעשות הכל ולא להתפנק אבל זה כבר עבר את גבול השיוויון. הבחורים אצלך באמת רעים, כשהיו שני בנים מעולם לא נתנו לי לסחוב דברים כבדים (ארגזי שתיה וחביות), משום מה תמיד נתנו לי לחתוך לימונים ולקחו את הברמנית השניה איתם להביא סחורה מהמחסן
כנראה נראיתי להם שברירית חחח. איפה שאני עובדת עכשיו לפעמים אני לבד בבר, וצריך להחליף חביות ואני עושה את זה כמו גדולה אבל זה לא באופן קבוע אלא לעיתים. בקיצור, תבקשי עזרה. אל תבואי בגישה של "אני בחורה אני לא אמורה להרים חביות", פשוט תגידי שקשה לך לבד ושאת רוצה שמישהו יעזור לך לסחוב.

תומר ס

New member
חביות זה משהו אחד

אבל יש אצלי בנות שרוצות שאני יעביר להם את הבסקט המלא לצד שני, את זה אתן לא יכולות לסחוב?? חבית גם בנים לא צריכים לסחוב לבד, אם אין ברירה אני לוקח לבד אבל עדיף תמיד לסחוב בזוג. אבל בסופו של דבר אף אחד לא אומר להם כלום אז גם אני לא יגיד.... חבל סתם לריב. לסיכום לצורך העיניין יש לי חוק... אם אני מוסגל לסחוב שניים את יכולה לסחוב אחד.

חמדונה

New member
נו באמת...

חבית בירה אכן כבדה, ואין סיבה שלא יסחבו אותה שני אנשים, את ועוד מישהי/מישהו. אבל מה הקשר לבחור או בחורה?

לא הבנת אותי

אין לי בעיה עם להרים ולסחוב, אבל אני חושבת שזה לא הגיוני לתת לי להרים את זה לבד. העבודה הזו לא שווה לחטוף קילה או למצוא את עצמי עוד כמה שנים עם צניחת רחם בגלל שמישהו החליט שאני כנראה וונדרוומן.

lizush17

New member
חח קילה את לא תחטפי זה בדוק...

זה עניין של גברים בלבד...

D221

New member
באותו עניין....

אתמול היתה לנו מסיבת וולנטיין, נתקעתי בבר עם שני ברמנים בנים ! אבל כאלה שהם סוג של רובוטים, חושבים שלברמן זה רק להגיש ללקוחות משקאות, לא מפריע להם שהבר מטונף, שאין קרח - פשוט הגישו בלי, מודיעים לי שנגמר הלימון כשהם צריכים לתת ללקוח ולא כשהקערה חצי ריקה, הבירה נגמרה? לא נורא. בקיצור מזמן לא פירפרתי בבר כמו שעשיתי אתמול - מזמן לא עבדתי עם כאלה "לא ברמנים". אז גם חביות החלפתי לבד. מרוב הלחץ של העבודה והרצון לחזור פנימה סובבתי לא נכון את הידית של אחת החביות ו... כן, חטפתי מקלחת של גולסטאר לפרצוף. לא ראיתי כלום אז לקח לי כמה שניות להכניס את הידית כמו שצריך וכל השיער שלי, הפרצוף והחולצה שלי הסריחו מבירה... כן תענוג צרוף, לא הספקתי להתנגב והתנפלו עליי בבר. זה היה מוזר, אתמול היה לי הכי הרבה בלאגן בחודש וחצי האחרונים אבל עם זאת גם מזמן לא נהנתי ככה במשמרת של מסיבה. כנראה שהאווירה של וולנטיין בשילוב של הזרמה שוטפת של אלכוהול לכבד והעובדה שהייתי על הרגליים 25 שעות עשו את שלהם ונהנתי ממש אתמול. מישהו שישב על הבר וראה אותי רוקדת בפנים ועושה פליירניג קרא לי "אני רוצה מה שאת לקחת" חחח הרמתי את הבקבוק של הבד אפל. מכל ה#@% שכל הזה, רציתי להגיד שאתמול סחבתי חביות וניתקתי וחיברתי לבד כשיש לי שני ברמנים בנים בתוך הבר! כשיש 3\1 גולסטאר ב10 שקלים כל הערב, תחשבו כמה חביות החלפתי.... אני לא יודעת איך את עושה את זה כל משמרת! זה כבדדדד

נשמע כיף ../images/Emo6.gif

אני שונאת לעבוד עם ברמנים כאלה, ויצא לי לעבוד עם כאלה יותר מדי פעמים. אני חולת נקיון בבר (והכי מצחיק שבבית, החדר שלי נראה כמו אחרי סופת טורנדו. יש לי שלט על הדלת שכתוב עליו: "זה בסדר, לא פרצו לי לחדר. הוא תמיד נראה ככה"). עבדתי פעם עם ברמן שלא מספיק שלא הבין מהחיים שלו, תמיד היה נראה כאילו הוא לקח משהו והוא לא על אותה פלנטה עם שאר האנשים במקום, והיה הכי מבולגן בעולם! הוא היה הופך את הבר, ללכת על הרצפה היה כמו נסיון לצאת משדה מוקשים, ואני ביליתי את המשמרות איתו בעיקר בלהתרוצץ ולנקות אחריו ולנסות לתקן את הטעויות שהוא עושה. כשניסיתי לדבר איתו על זה פעם אחת החצוף עוד התנפל עלי בצעקות שאני לא אלמד אותו איך לעבוד ושאם לא מתאים לנו אז שנפטר אותו. מיותר לציין שהוא לא המשיך לעבוד שם. אגב, גם אני חטפתי שטיפת גולדסטאר לפני יומיים. באתי למזוג אבל אף אחד לא טרח להגיד לי שהחבית עומדת להגמר.... על סף להגמר... נגמרה..... אני באה למזוג ופוף! ואני לא עושה את זה כל משמרת, רק כשצריך להחליף... אבל מעכשיו אני לא מוכנה לזה יותר. צריך להחליף חבית? סבבה, אני אעשה את זה, אבל עם עזרה. לא נראה לי הגיוני להרים את זה לבד. אם יש להם בעיה עם זה, אני אמצא מקום אחר לעבוד בו, זו לא בעיה בשבילי ויש לי מספיק הצעות אחרות.

למעלה