אוף רע לי..ולשם שינוי זה לא

g i l i

New member
אוף רע לי..ולשם שינוי זה לא

בגלל ההורים! אני משתתפת בבגרות למחול של בנות מהמגמה שלי.. אחרי שבועיים וחצי של טחינת שעות וחזרות חוזרות ונשנות- המורה של המגמה רצתה להרואת רק רגע איך נראה הריקוד בלי 3 הרקדניות הנוספות אני מודה זה נראה יותר טוב, וכן יכול להיות שזה שזה סולו זה מה שיעשה לה את הבגרות אבל פאקינג 4 ימים לפני התאריך של הבגרות ואני חוזרת ואומרת אחרי פול זמן עבודה וימים שהפסדתי בביצפר ושעות שהפסדתי עם חברות בגלל זה.. אני חוזרת לתהיה שלי אם באמת שווה לי להמשיך עם הריקוד.. חוצמזה בחזרות לריקוד אחר שבו אני כן משתתפת אחת הבנות הורידה לי בעיטה בטעות באח הסיבובים שפספסתי את הספירות שלו ואני כולי כואבת.. ועוד מהבכי כואב לי עוד יותר הראש.. ובגלל זכל כך התרגשתי מזה ,אני מתביישת לספר לכולם שהוצאיו אותי מהריקוד כי היה לי ממש תפקיד גדול בריקוד זה וכל הזמן חזרתי ומארתי כמה שאני שמחה להיות בריקוד וכמה טוב לי וזה.. ועכשיו כולם יצחקו לי בפרצוף ואמא שלי שוב תגיד שהגיע הזמן שאני אדאג לצמי יותר ולא לחברות שלי כי אלולא הסכמתי לא היתי בבעיה בביצפר ועם חברות ובכלל.. הבעייה הרגשית.. אוף........

jessy19

New member
../images/Emo24.gif

גילי אני אומר לך משהו שאמרו לי תמיד: אל תשימי על אף אחד ומי שיצחק עלייך לא ראוי להיות חבר שלך.

faith2

New member
גילי../images/Emo24.gif

אממ שמעי, כמה עוד נשאר לך? 4 חודשים? תעבדי קשה בסופו של דבר זה ישתלם לך....סמכי עליי...זה שווה את זה.....עוד 5 יחידות לתעודת הבגרות. בקשר לחברות? חברות שצוחקות עלייך הם לא חברות אמיתיות. חברות שעושות לך רע לא ראויות להיות חברות שלך. תחשבי על מה שאמרתי.... אנחנו תמיד כאן לתמוך

g i l i

New member
לא נשאר עוד כל כך הרבה....

וחוצמזה שזה לא נותן לי שום נק' לבגרות.. סתם טחינת זמן והפסד זמן עם חברות..

faith2

New member
אם כל כך את סובלת....

למה להמשיך? אם זה לא מועיל לך, לא נותן לך שום נק'....למה את עושה את זה?

למעלה