אוף! רע לי

משוש30

New member
אוף! רע לי ../images/Emo7.gif

איזה שבוע מעצבן! (אפשר לפתוח את הפינה מוקדם?
) אני חולה. לא יכולה להפרד מהאסלה ליותר משתי דקות. לא יכולה לאכול כלום וכל מה שאני שותה באותו הרגע יוצא החוצה. אין מי שיטפל במתן כי גם אמא שלי חולה והבעל בעבודה. אז דווקא היום קיבלתי הודעה שלא קיבלתי את המלגה שבניתי עליה והמינוס שלנו הולך וגדל וגדל...הבעל אתמול לא קיבל ציון מספיק טוב בGMAT (מפתיע! הוא למד לזה יומיים (!) כי כמובן הוא בצבא אז אין זמן ללמוד)...אפשר שהשבוע הזה יגמר כבר?

נונינקה

New member
שולחת חיבוק ואיחולי החלמה

השבוע יגמר בכל מקרה ואין לדעת מה יהיה הלאה ולכן תתנחמי שזה רק זה. כשקורים לי נאחסים כאלה, אני משננת את המנטרה שהעיקר הבריאות וכל היתר יסתדר. אני יודעת שמפבנים זה מעצבן ואי אפשר לחשוב אחרת, אבל מממד הזמן הכל יעבור. יש דרך אחרת לקבל מלגה? יש אפשרות ללמוד שוב ל - GMAT? מאחלת בהצלחה ובריאות

ציף שלי

New member
../images/Emo24.gif

החלמה מהירה
גם אני מחכה שהשבוע הזה ייגמר כבר! אתמול מצאתי את עצמי בוכה בדמעות!

ציף שלי

New member
ההורמונים של ההריון בשילוב צירונים

ובצקות ברגליים. בעלי עבד עד שעות מאוחרות והטיפול בישי ובבית "נפל" רק עליי. בהחלט שבוע מעיק אבל אוטוטו מתחיל שבוע חדש ו...אני מתחילה תשיעי!

הדר לצ

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תרגישי טוב ומזל טוב על התשיעי!

אפרת12

New member
גם את עם הצרצורים האלה../images/Emo35.gif

מה שמתסכל זה שאי אפשר לדעת אם זה יביא לאיזשהו מקום בקרוב או לא... בכל פעם שזה קורה לי (היה ביום ראשון והיה אתמול) אני נכנסת להתרגשויות שמפריעות לי ללמוד. הם כל כך קלושים שזה לא יכול להפריע לי לשום דבר אחר... איחולי לתחילת התשיעי

ציף שלי

New member
סביר להניח שיש לי עוד זמן...

שיחכה בסבלנות לתל"מ - יש לנו להעביר דירה לפני כן!

אלינה12

New member
../images/Emo24.gif תרגישי טוב!

יו, איזה באסה עם המלגה ו- GMAT. יש אפשרות למועד ב'?

hagaram

New member
אוי מסכנונה.. איך את מתפקדת בכלל?

אני, עם הוירוס הזה לא יצאתי מהמיטה (רק לשירותים כמובן...) יומיים! איך את בכלל עומדת על הרגליים?

חושחושה

New member
קודם כל../images/Emo24.gifגדול למשוש!

אנחנו פה כולם עם הוירוס הזה
מרגישים זוועה כבר 3 ימים, זה לא אמור לעבור אחרי 24 שעות?

עמית@

New member
לא, זה הגרסא הארוכה והמזעזעת

אני ותמר היינו חולות ארבעה ימים. משוש- כמה נאחס, כמה דברים שמשתבשים

גורבי

New member
לאו דווקא

גם אני הייתי רכונה על האסלה 4 ימים, ושחר יצא ללא פגע. מה שכן, אצלי זה נגמר באינפוזיה, כמו שאת אולי זוכרת. אז אני מבקשת לעקוב, טוב? ו
גדול - זאת פשוט אחת התחושות הכי איומות בעולם.

בלינקה

New member
ואצלך זה נמשך בבחילות, להזכירך

ויש מצב, קל, אבל קיים, שזה בכלל לא היה וירוס. אולי את בהריון?

למעלה