אוף!!! רשמית עכשיו הודעה ארוכה

יובל16

New member
אוף!!! רשמית עכשיו הודעה ארוכה

בטירוף... אבל הכל נמחק לי!!! כאילו... היא לא מופיעה בפורום אז בטח משהו קרה! אוף!!! אני שונא את החיים שלי! ומשעמם לי ובודד לי! אני בטח סובל ממניה דיפרסיה...
נמאס לי! אני כל הזמן לבד, אני לא מוצא עבודה (=> אין כסף => אני לא יוצא הרבה => אני הרבה בבית => אני הרבה עם ההורים!!!) ואני משועמם! כאילו... כל החברים שלי יצאו לגדנע ואני לבד פה... עם אולי שניים שלושה אנשים שאני מדבר איתם! ונורא נורא משעמם לי ואין לי מה לעשות... ואני ער משש בבוקר כי לא נרדמתי! ואני חזרתי רק לפני ארבעה ימים וכבר אני משועמם! ויש אחד ממש ממש חמוד שלא יוצא לי מהראש כבר מלא זמן! ואני רוצה שהוא כבר יצא משם! ורע לי מאוד!!!! אוף! בא לי לעשות משהו! וצאת עכשיו לאיזה בית קפה ולטביע את העצב בהרבה הרבה קפוצינו! ואספרסו!!! ואני שוקל להתחיל לעשן!!! וזה רע... רע מאוד כי אני הבטחתי לעצמי שאני בחיים לא אעשן... אוף! נמאס לי...

MARMELAD

New member
שני דברים:

ההודעה שלך לא נעלמה, היא נמצאת בכרטיס האישי שלך. ואם תיכנס אליו, תוכל להעתיק אותה. זה לפעם הבאה. ולעניין השני - אז מה אם משעמם לך? תעשה משהו!! ולעשן זה לא נחשב לעשות משהו...

יובל16

New member
אז זהו....

הקטע הוא שאין לי מה לעשות! נגיד בא לי ללכת לסרט... אז רוב הסיכויים שלי לא יהיה כסף או שלחברות שלי לא יהיה, או שאין חשק, או שיש מבחן/בוחן/עבודה. ואין לי רשיון ואוטו כך שאני לא ממש נגיש להרבה מאוד מקומות... ומועדונים וכל השטיות האלה... אז זהו שאני רוקד כמו סבתא... ואפילו יותר גרוע... כך שזה לא אופציה... וטלוויזה/אינטרנט וכל השאר לא ממש נחשב עיסוק... והקטע של העישון... אין לי מושג למה רשמית אותו... כאילו, לא התכוונתי לעישון כעיסוק אלא יותר כמו משהו בסיגנון של אלכוהול... רק שאני לא הולך לעשות אף אחד מהם...

my self

New member
שתי שאלות

1. איך אתה יכול להזכיר בכפיפה אחת קפוצ´ינו ואספרסו? אין מצב שאתה שותה את שניהם ביחד, כיוון שכפי שאימייל כבר סיפר לנו, שותי האספרסו: מנסים לעשות רושם. מאד בררנים. גם אם יהיה להם מעט ידאגו להסתיר זאת. מאד פלפליים ואצלם הכל שחור ולבן. חוש הריח משחק אצלם תפקיד חשוב. בעוד שותי הקפוצ´ינו: חייבים להרגיש אהובים, ולהיות במרכז צומת הלב של כולם. מאד חשוב להם החופש שלהם, וגם החופש המיני. מעט מפונקים. אז אתה צריך להחליט - קפוצ´ינו או אספרסו? והשאר - בספר דברי הימים של הקפה, הלא הוא פורום מס´ 320. 2. הטרמפיסט מעשן כאן בשביל כולנו, אין צורך להוסיף עוד אחד לרשימה. ועכשיו, להגיד בקול רם והחלטי: אני לא ביישן!

my self

New member
עם המקום שבו אתה עובד...

אין לך בכלל זכות דיבור
ואני עדיין מחכה להודעה...

spainbar

New member
נראה לי שמה שאתה צריך......./images/Emo87.gif

אחד הדברים הכי נוראיים שיש לדעתי,חוץ אם זה בחורף ולא באופן מוגזם (כי אני מת על חורף) זה למצוא את עצמך יושב בבית ומחפש מה לעשות - רואה טלויזיה, מנשנש, קורא עיתון,מנשנש, שוב רואה טלויזיה, מנשנש, קורא ספר, נכנס למחשב וכו´ וכו´ וכו´ - סופר דיכאון. אז הפיתרון הכי טוב לדעתי - ספורט.... ולא בצורה של ללכת לחדר כושר כדי "לנפח" את עצמך או להיראות טוב יותר בדיסקוטקים... אלא בשביל להרגיש יותר טוב עם עצמך - אם זה ריצה, או טניס, או אופניים (מומלץ), או כדורעף, או סקוש...עדיף משהו שאתה יכול לעשות לבד, לצאת מהבית ולנשום קצת אויר, אפילו לפעמים עם מוזיקה (בווקמן) רק תיזהר כשחוצה כבישים. בסופו של דבר הכל עובר, ועובר יותר טוב אם קורעים קצת את הגוף...

skeep

New member
חורף? שאלוהים יעזור ...

איך אתה יכול לאהוב את החורף? עם כל הקור והרטוב הזה, הבוץ, המחלות, איכס... הקיץ זה משהו אחר לחלוטין. הים והאוויר, והשמש..אני משתחווה לקיץ.הבעיה היחידה, אין אבוקדו בקיץ. לא ניתן לעשות משהו לגבי זה?

nir2323

New member
לקיץ יש את סלט "אבוקדוס"של צבר.

ותבדוק את המסרים שלך, יש לך שם הודעה

spainbar

New member
אין כמו חורף...../images/Emo113.gif

אין כמו חורף, מכל הסיבות שבעולם שרוב האנשים לא אוהבים חורף אני כן, אני אוהב כשאפור ומעונן בחוץ, כשיש רוח קרה שנושבת בחוץ בזמן שאתה יושב בבית חם, אני אוהב את הגשם - גם כשזה טפטוף ועוד יותר כשמבול חזק, אני אוהב שלג, ואני אוהב את הים בחורף - אפור,-ירוק, גועש וקר, אויר נקי מדהים - פשוט אין כמו חורף (וגם העונה הכי רומנטית) הדבר היחיד שלא אוהב זה את הקור, אבל מוכן לקבל קור בשביל כל השאר אני גם מאד אוהב קיץ - ים, שיט, גלים, בריכה, בגדים קצרים.... אבל אין אין כמו חורף.

uza1

New member
אל תייסר את עצמך כך

יובל אל תייסר את עצמך כך זה ממש לא טוב! תראה בסופו של דבר זה יבוא "אהבה" - תקר לזה אייך שאתה רוצה אבל בבקשה את תייסר את עצמך כך ולמה אתה רב עם הורים? תנסה לשפר את היחסים ביניכם דבר אחד תבטיח לי למרות שאתה ממש אבל ממש לא מכיר אותי זה... אבל תעשן בכלל טוב אז ביי ביי אורית

למעלה