אוף שוב אני ערה מוקדם

sarit32a

New member
אוף שוב אני ערה מוקדם

כל כך מוקדם, מה אני שוב עושה ערה נו.... טוב (מנחמת את עצמי) מחר מתחילה הנהירה לביתנו- לכן בלת בררה התעוררתי מוקדם (יחסית) ובמקום כתוכנית להתחיל בהכנות נמרחת קצת במחשב.
אריאל מאתמול בערב יושבת ומכינה לערב החג משחקי בינגו של ראש השנה וחידון לכל המשפחה (כמובן שיהיו פרסים
) אז כן, הם למדו את מנהגי וסיבות החג בדרך קצת שונה בהכנת משחק, בשיחה לא בשיעורי בית
, לא במחברת חג,
(כן, יש דבר כזה - בבית ספר) ולכל הסבים,סבתות, דודים והבלתי שלמים עם הדרך אז אריאל ואלון יודעים על ראש השנה וחודש תשרי ...מוזר גם בחינוך הביתי הילדים יודעים דברים
אז לכולנו שנה טובה שנת אהבה ושמחה שנת אושר והצלחה שנת הגשמת משאלות שרית אריאל אלון ( גם אייל מצטרף למרות שהוא בלתי מוכר כאן)

אוףףף!! הצורך הזה לרצות את כולם

בידיעות של ילדי החינוך הביתי. יהונתן לא שואל על החג, וגם לא על החודש. אם הוא יודע משהו, הוא לא מספר לי
אני עכשיו בהפוגת צביעה (אותה אני עושה למרות שלחץ הדם הבוקר לא ממש היה ברור) היום זה היום האחרון להשיג הישגים בצביעה. היעדים קטנים כדי לא לחזור על שגיאות ה"לפני יומולדת" אם אנשי היו7מולדת קיבלו דוגמיות קטנות לצבע של חלק מהקירות, אורחי החג (יום חמישי) נהנים מדוגמיות גדולות יותר (חלק מהקירות) מחר - סיבוב בכרמיאל - קניות וכאלו... ברביעי - בישולים והכנות והמנקה הקוסמת אחראית על הניקיון. אם ירצה השם, יהיה גם זמן וכוח לחלונות. בכל מקרה, בעניין ב"לא שלמים עם הדרך" יש לי הרבה כאלו ביום חמישי, לעומת שבת בה חלק גדול מאורחי המסיבה היו קרובים לנושא. אפילו בשישי, כשיהונתן קרא חלק מהקידוש לשבת (מהסידור), האורחת שלנו הופתעה עד כמה הוא קורא טוב, והדגישה לבן שלה: "והוא בחינוך ביתי
, אך אחד לא לימד אותו, הוא לימד את עצמו" נראה מה יעלה בנושא ביום חמישי...

Ella Bella

New member
../images/Emo55.gifשנה נהדרת לכולם../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

להורי החינוך הביתי והחלופי... לילדיהם הסקרנים והחופשיים... למי ששוקל, למי שבדרך, למי שבודק ... מאחלת לכם שנה נפלאה בה תמשיכו להגיע למקומות חדשים טובים...
חגית נ.ב איפה עדו ??

למעלה