אוף! שום דבר לא הולך

אוף! שום דבר לא הולך ../images/Emo4.gif

קודם כל ליבי עם כל משפחות הנפגעים, בתקווה לימים רגועים ושקטים! אצלי המצב נורא, נכנסתי למין סחרור ואני לא מצליחה לצאת ממנו, כבר שבועיים אני אוכלת כאילו אין מחר (לפי ההתרעות החמות על חיפה אולי באמת אין מחר?), בטירוף, בלי להשקיע מחשבה בכלל. אתמול נכנסתי למיטה עם תחושה נוראית, גם פיזית וגם נפשית, עד מתי???? למה אני לא מצליחה לצאת מזה? אשמח לעצות מועילות וגם לקצת תמיכה... יום רגוע ושקט! רבקה

רון ו

New member
אכן המצב בלתי נסבל

ואין בכלל פרופורציה בין פגועים כאלה לבעיות הקטנות של היום יום ולשאלתך, לפחות מהנסיון שלי, אחרי שמירה של תקופה ארוכה, קשה באותה מידה לאכול אפילו משהו "חריג" אחד. על סחרור בכלל קשה לי לדמיין. העקרון לדעתי פשוט לתפוס מרחק ממאכלים מסוימים, למרות שבכמות קטנה הם לא מזיקים, ואז גם בולמוס של דברים דיאטטים - פחות משמעותי. רון

שלגיה**

New member
רבקה יקרה

קודם כל הפיגוע וכל מה שסובבאותנו משאיר לנו מקום קטן להתייחס אל עצמנו ואל "חיינו הקטנים" לעומת הפיגועים. אני ממליצה לך קודם כל להחליט שמעכשיו ועד הערב את יוצאת מהסחרור כהגדרתך. תעשי לך טבלה במחשב ,מסודרת..שמורכבת משעות או יום שלם ובתוך העמודות תכתבי בעמודה אחת תכנון ובעמודה שנייה ביצוע כל יום תכתבי את התכנון שלך ואחרי כל ארוחה או אכילה תכתבי את "הביצוע" יכול להיות שביום הראשון את לא תעמדי בתכנון וכך גם ביום השני וכך גם ביום השלישי וכן הלאה... אבל משהו יטפטף לך למודעות !!! את צריכה רק לכתוב ולהיות "תלמידה טובה"... משהו מתוך התכנון יעשה לך כבר את הסוויץ´. מה דעתך?

תכנון????../images/Emo31.gif אני לא טובה בזה!

אצלי אין לתכנן, אני אוכלת מה שבא מתי שבא, אתמול לדוגמא, ואבוי לבושה, אכלתי בצהריים מקדונלדס ובערב פלאפל
וזה מילא, רק בערב פתאום נפל לי האסימון ואז באו רגשי האשם והופס חוזר חלילה.... בסדר, אני מכינה טבלה... רבקה

אביטל +

New member
אז קדימה לתכנן

רבקה, בהתחלה זה נראה קשה וכמו מטלה אבל זה מאוד מאוד עוזר את לא צריכה לתכנן לפרטים, אפשר גם בכללי כמו לקבוע מראש היכן את אוכלת, או איזה סוג של אוכל אחרי 9 חודשים אצלי התכנון נעשה כבר בראש ובאופן טבעי. אני כמעט לא מרגישה בזה.

שלגיה**

New member
תכיני טבלה ו...

תצרפי אותה כקובץ אלינו לפורום רק בשביל להפוך אותנו שותפים מלאים לתכנון שלך. גם זו דרך שיכולה לדרבן אותך ולעזור... בהצלחה

ס ו ז א ן

New member
אני בכלל לא מסתובבת עם כסף בארנק

מהחשש לפיתויים אלא אם כן אני צריכה לקנות משהו ואז אם בא לי משהו כמו שוקולד או איזה מאכל שחיתות אין לי כסף לקנות אותו ואין מצב שאני הולכת לכספומט בשביל זה מין עצה שכזאת......

תמי ב

New member
אני יכולה לתרום לך רק

אופן התמודדות של מישהו שסיפר לי פעם שבכל פעם שהמצב הבטחוני גרוע, הוא אומר לעצמו: במצב הגרוע אני לא יכול לשלוט, זה גדול עלי, אבל לפחות במה שנכנס לי לפה אני יכול לשלוט. וזה בהחלט עוזר לו. אצלי הבעייה לא קיימת, כי אני כבר כל כך לחוצה, עד שאני לא מסוגלת לזלול...

ס ו ז א ן

New member
אני בהחלט כבר בשליטה על מה שנכנס

לי לפה אני רק מכירה את נקודות החולשה שלי וזאת סוג של שיטה שעובדת בשבילי ותודה אני עובדת ולא מריכה תרומות (אלה אם כן את מתעקשת ומס, חשבון הבנק שלי הוא...)

תמי ב

New member
מה שכתבתי היה מיועד לאמא של מיכל.

אם מצורת השרשור התקבל כאילו הגבתי על דברייך, אני מתנצלת.

תמי תודה!../images/Emo39.gif

בעניין השליטה את צודקת! יש לי ממש בעיה, חוסר תכנון מוחלט, חוסר מחשבה -חוסר שליטה. בנתיים אני מנסה "לחפור" יותר עמוק ולנסות לחשוב למה זה קורה לי. יום שקט מלא חדשות טובות! רבקה

למעלה