אוף! שירד כבר הסכם!! בת"א!

יעלד12

New member
אוף! שירד כבר הסכם!! בת"א!

האם זו רק אני, או שגם אתם בודקים את האתר שלהם לפחות פעם בשעה? השפיות ממני והלאה... יעל

מצטערת לאכזב, אבל

הפורום הזה נועד להודעות כאלה, ככה שהן לא הולכות להיגמר בזמן הקרוב...

kontsy

New member
../images/Emo24.gif תודה על התמיכה

גם אני רוצה לזעוק שכבר ירד הסכם! אני יודעת שמצבי לא רע, אבל חוסר הידיעה משגע אותי. לא לפה ולא לשם, אני מרגישה כמו איזה זבוב שתלוי על קור עכביש, מחכה שגורלו יקבע

dorin276

New member
../images/Emo24.gif

אני כבר חושבת על התאריך בו יתחילו הלימודים באופן רשמי באוקטובר הקרוב, ועל ההודעה שתכתבי אחרי שתשובי מאוניברסיטת תל אביב, מבית הספר לרפואה, בפעם הראשונה. ועל מה שתמרי אמרה ברגע שנכנסת הביתה.

kontsy

New member
וברגע שנכנסתי הביתה...

אני אגלה מכתב מב"ש שאומרים שדוורא בא להם לקבל אותי... מעניין מה אני אעשה אז. סתם, זה לא באמת צרות.

feurie

New member
לא

יש עוד איזה 50 חברה שדוגמים את האתר של ת"א יומיום... כל כך פשוט, להכנס ל DB ולהחליף 737 ל 731. מה הבעיה שלהם ? בטח יש להם בעיה עם המערכת הממוחשבת.

Carla12

New member
../images/Emo9.gif אהבתי את זה

אולי תשלח להם דוא"ל ותגיד להם איך הם יכולים לעשות את זה ?
אם לא , אז אני אשלח להם כי אני רוצה שהסכ"ם יירד כבר

יש למשהו מושג בכמה נקודות הסכם יכול

לרדת בכלל? בכמה נקודות הוא ירד בשנה שעברה? ואיך זה הגיוני שהחתך דחיה השנה יותר גבוה מהסף קבלה הסופי של שנה שעברה בת"א? הרי גם שנה שעברה היה מור.....

kontsy

New member
שנה שעברה הוא ירד ב5 נקודות

למה הוא קפץ? כי יותר אנשים עם ציונים יותר טובים רוצים להתקבל השנה... נקווה שהוא עוד ירד.

RubberS

New member
הלוואי שהיה אפשר

לחייב את את"א לפרסם את הציונים שברשימת ההמתנה. אי אפשר לדעת אם 732 זה במקום ה-30 ברשימה או במקום ה-80.

derwansin

New member
חברה, סבלנות... :)

מבין את התסכול, אבל נניח שבת"א קיבלו 60 בינתיים (סתם ניחוש) מתוך כל המקומות שיש, את לא מצפה שיקבלו ישר אחרי המו"ר הראשון את כולם לפי ציון ההתאמה וככה ייתפסו להם כל המקומות - מה יהיה עלינו, אלה שניגשים למו"ר בספטמבר? לא מגיע לנו שיחכו קצת? (עזבי אותי, לא מגיע לאושרית שיחכו לה על כל ההשקעה שלה בפורום הזה?) מקווה שהכל יסתדר ויום אחד ניפגש כולנו בתחנה של ההסעה מחוץ לבניין סקאלר, מחכים לאוטובוס עם הדגלים של הפועל ת"א, ואז נצחק על כל העניין...

morancho1

New member
הסכם הזה יירד אל דאגה.

הייתי במרכז הרישום וגם אצל פנינה ובשתי המקומות הביטו בי בפליאה שהתקבלתי למרות הסכם המטורף..אז אם אפילו הם מופתעים זה אומר משהו ..

למעלה