אוף שכזה

מיטללל

New member
אוף שכזה

אתם מכירים את זה שאתם מבטיחים לעצמכם שתראו אדם מסויים/תדברו אותו לא תראו התלהבות כלשהיא ותשמרו על איפוק? ואז אתם נפגשים.. לא עומדים בזה..... ואחר כך כועסים על עצמכם?...... ככה קרה לי עכשיו. לא משהו רציני. הוא התקשר. ואני התחלתי לדבר בטון של רעד בקול ושמחה.. לספר לו כל מיני דברים.. המוני דברים. להשתדל להצחיק אותו.. לעניין אותו.... למרות שהבטחתי לשמור על איפוק... למרות שאני לא רוצה לרצות לדבר אותו ושהיא ידע שאני רוצה...... ועכשיו זו תחושה סתם מזופתת. לא משהו רציני. סתם. עצבים.....

Kingeh

New member
הוא בן...

80% שהוא לא שם לב בכלל להתרגשות ולזה שלא שמרת על איפוק... 15% שהוא קלט את זה ולא הבין שזה קשור אליו. 5% שהוא באמת הבין מה היה וישכח מזה אחרי 4 דקות

Jinx007

New member
תראי,

אני לא מבינה למה את רואה בזה כמשהו רע.. כשמישהו מהצד השני של הטלפון שומע התרגשות בקול שלך זה דווקא כיף לשמוע את זה. אומרים שתמיד כדאי לחייך כשמי שאתה אוהב מתקשר אליך (או להפך), כי הוא יכול לשמוע את זה בקול שלך...וזה עושה טוב לשני הצדדים.

Bassman

New member
כן. זה קורה גם לי...

שאני יוצא עם מישהי ואני אומר לעצמי לפני שאני לא אעשה כלום ואני אתן לה לעשות את הצעד הראשון ואני לא מתאפק ואז אני כועס על עצמי.

ת מ ו ז

New member
למה את שמה על עצמך מסיכות?

בפנים, את יודכת שאת רוצה לדבר איתו ככה, שתהיו ביחד שוב, וזה מה שקורה ששמים מסיכות וזה לא כל כך הולך. תיהיה כנה לפחות אם עצמך, למה את מנסה לשחק אותה? לא מתאים לו להיות איתך? בעיה שלו, אבל למה לשחק מי שאת לא?

למעלה