אוף. תוצאות קרב הפרקים.

אוף. תוצאות קרב הפרקים.

כתבתי הודעה ארוכה על תוצאות קרב הפרקים והיא נמחקה ואין לי כח לכתוב שוב אז תכנסו לכתובת המצורפת בשביל לראות את התוצאות באתר הפורום. המתמודדים לשלב הבא הם: שלישיה: The Deliverer - The Debt - Gabrielle´s Hope One Against an Army - Maternal Instincts Sacrifice - The Quill is Mightier Been There, Done That… - The King of Assasins The Bitter Suit - Fins Femmes and Gems יאלה, תתחילו להצביע.

ענבר1

New member
../images/Emo46.gif איזה בחירות קשות

The Debt Maternal Instincts The Quill is Mightier Been There, Done That The Bitter Suit אני חוזרת שוב בעוד שעה הדיעה שלי תשתנה והייתי בוחרת אחרת אלה בחירות קשור ושלא יאלצו אותי לבחור בין Maternal Instincts לבין The Bitter Suit

Dafi the Mighty

New member
גרר, ארר. ../images/Emo3.gif

The Dept Maternal Instincts The Quill is Mightier Been There Done That Fins Femmes and Gems

Alexis

New member
לא יכולה...

The Debt לא יכולה להחליט... מטבע... OAAA גם עכשיו מטבע TQIM Been there, Donr that אני לא מאמינה שזה קורה!!! לא, זה אי אפשר עם מטבע... But I must... אוקיי, קומדיה מול מחזמר... קומדיה, חצי שקל... מחזמר, הנבל המכוער הזה... שיט! הנבל... נראה לכם שאני אוותר על הפרק האהוב עליי??? FFG תמיד זוכה... אזהרה לכולם עונה הבאה - פרק עם אלטי לוקח!!!

xena 17

New member
אוף זה קשה מידי ../images/Emo46.gif

The Debt One Against An Army זה היה ממש קשה Been there,Done that Sacrifice The Bitter Suite שני

canimal

New member
טוב..

The Deliverer - The Debt קשה מדי. לא יכולה. One Against an Army Sacrifice Been There, Done That… The Bitter Suit

Celaeno

New member
הבחירות שלי

The Debt Maternal Instincts Sacrifice Been There Done That The Bitter Suite - בחירה כואבת.

niv_204

New member
הבחירות שלי

The Debt Maternal Instincts Sacrifice Been There, Done That… The Bitter Suit (בחירה כמעט בלתי אפשרית, FFG הוא אחד הפרקים האהובים עלי בסדרה כולה
). אלעד, אם זה ימשיך ככה אני לא אצליח לבחור. ושלא יכריחו אותי לבחור בין Maternal Instincts לבין Bitter Suite כי זה באמת בלתי אפשרי.

*זינה*

New member
../images/Emo46.gif פויה! ../images/Emo46.gif

The Delivorer One Against An Army זה היה קשה... Sacrifice Been There Done That ...דידנט וורק... The Bitter Suit - הפרק האהוב עליי בכל הסדרה -זינה

shiri_b

New member
או קי... זה קשה

the Deliverer Maternal Instincts אחרי מחשבה אאררוככה!
Sacrifice Been There, Done That Fins Femmes and Gems וזה היה קשה!!!!!!!!! וכמעט בלתי אפשרי...

*neta*

New member
../images/Emo5.gif אוףףף......

The Deliverer Maternal Instincts Sacrifice Been There, Done That Fins Femmes and Gems
פרק גדול!!! הקומדיה ניצחה...בקושי הפעם הייתה לה יריבה רצינית הפעם...

מישהי17

New member
והנה התוצאות שלי:

THE DEBT MATERNAL INSTINCTS THE QUILL IS MIGHTIER BEEN THERE DONE THAT THE BITTER SUITE

ares chosen

New member
אויש אויש אויש..... אני לא יכולה!

אוקי... לאחר לקיחת נשימה ארוכה... נתחיל... the deliverer - the dept... אויייייי נוווווווו!!!!! איך אפשר???? בגלל שזה כזה כזה קשה אני אאלץ ללכת עם אל המלחמה במקום עם הסינים... סורי...:)) The Deliverer Maternal Instincts אחד הפרקים הטובים של הסדרה - אין ספק פה... The Quill Is Mightier זה היה ממש ממש ממש קשה!!! אוי אוי אוי... הזוועה!!! איף אפשר לעשות לנו דבר כזה??? הקומדיה של העונה מול המחזמר של הסדרה??? אויש נו... דגים או אל מלחמה בחצאית...
אני אאלץ להטיל מטבע.... שניה אחת... הייתם מאמינים שהוא ייפול על הצד???
אין לי שם.... אני רוצה שמנגינה מרה יקח אבל... הדגים!!! The Bitter Suite... זהו!! אין ספק... נראה לי...

Niff74

New member
איזו קבלת פנים... ../images/Emo54.gif

אררר... באופן מפתיע, הפעם הרבה יותר קל לי לבחור מאשר בשלב הראשון... להלן התוצאות: 1. שלושה פרקים, שלושתם לא ממש חביבים עלי... נלך על the Deliverer בזכות דיסקורד (תודו שלזה לא ציפיתם) והקטע המדהים בשוט הסיום בו המצלמה עולה וכולנו רואים שהריסות המקדש של דייהאק הן בעצם... הסטונהנג´ בסולסברי... מעולה! 2. שוב, ללא בעיה מיוחדת - Maternal Instincts. 3. נו באמת... הפרק האהוב עלי - the Quill is mightier... 4. Been there done that אררר... זה היה קשה... KOA היה מנצח כמעט בכל תחרות אבל מול אחת מ-4 הקומדיות הטובות ביותר של הסדרה לדעתי (אופס, סליחה... חמש...) אין לו סיכוי... 5. <אנחה עמוקה> נלך על FFG. ולאות פיצוי אני הולכת מייד לשמוע את שיר מס´ 5 בדיסק של הביטר סוויט... <טנגו לנצח!!!>
(זה היה בשביל המלך... לא, לא זוהר. המלך. עם הכתר... בביטר סוויט. אוקיי, אני שותקת).

למעלה