אוף תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות=/

00JustMe00

New member
אוף תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות=/

אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי=/ כבר שנתיים שבקושי יש ל חברותת.. כשהייתי בחטיבה היו לי קבוצה של חברות שהיו חברות ממש טובות שלי במיוחד אחת מהן.. אבל כשעברתי לתיכון כולן הלכו לכיתה אחרת ואני הלכתי לכיתה שאין לי חברות בה.. במשך כיתה י' אנחנו ממש התרחקנו ואני ניסיתי להכיר חברות חדשות.. הבעיה היא שקשה לי כי אני ביישנית, אין לי ביטחון עצמי ואני לא מצליחה להתחבר מהר (בעבר הייתי אצל פסיכולוגית אבל זה לא כל כך עזר).. בכיתה י' הכרתי איזה 2 או 3 בנות וכאילו התחלנו להיות חברות לפחות מבחינתי.. מאז ועד עכשיו (אני בכיתה יא) אני מרגישה עדין שאין לי חברות כי כל פעם שאני שואלת אותם אם הן רוצות להיפגש הן ממציאות כל מיני תירוצים ואני יודעת שהן סתם אומרות שיש להן סידורים/תוכניות או שאין להן כסף.. ואני פשוט לא אוהבת להיות בביתת אני אוהבת לצאת לכל מיני מקומות אבל אין לי עם מי כי הן אף פעם לא רוצות.. הן נפגשות איתי רק איזה פעם בשבוע או אפילו לא.. וגם הרבה פעמים הן נפגשות אבל לא מזמינות אותי ואני לא רוצה כל פעם לשאול אותן אם אני יכולה לבוא כי אני לא רוצה להידחף כזה ושאחרי זה הן ידברו עלי.. תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות כי אני לא מצליחה להתחבר עם בנות אחרות אני לא יודעת איך .. במיוחד לא עכשיו בשביתה שאני לא רואה אף אחתת.. אני מתקשה למצוא בנות בסגנון שלי כלומר כמוני כזה שיש לנו דברים במשותףף ושאוהבות ללכת למקומות וכאלהה.. תעזרו לי בבקשהה=//

00JustMe00

New member
עוד משהוו...

גם אנשים לא כ"כ מדברים איתי כי אני חושבת שחושבים שאני סנובית כי אני לא כ"כ מחייכת ולא אומרת שלום.. אבל אני לא סנובית, זה שאני לא כ"כ מדברת עם אנשים זה בגלל שאני ביישניתת.. אני נכנסת למקושרים של כל האנשים שאני מכירה ואני פשוט מקנאה בהם על כל מה שהם עושים .. אני מפחדת שהגיל הזה שאמור להיות הגיל הכי כיף שאפשר להינות בו יעבור מבלי שאני ינצל אותו=// אוף תעזרו לי מה לעשות?

כנסי....

גם אני הייתי כמוך...את חייבת להעלות את הביטחון העצמי שלךך... כנסי לכל מיני אתרים על ביטחון עצמי ותנסי לשפר אותו בכל דרך אפשרית.. אם החברות שלך ממציאות כל מיני תירוצים כאשר את רוצה להיפגש אז פשוט תנסי, למרות הביישנות שלך להתחבר לילדים אחרים שיש לך איתם דברים במשותף..תתחילי בזה שתגידי שלום לכולם, ותחייכי כל הזמן לאנשים ותאהבי את עצמך...כי כשאת לא מחייכת לאנשים ואומרת שלום אז הם חושבים שאת בעצם לא רוצה להיות בקרבתם או שלא אכפת לך מהם,ואז הם פשוט מתרחקים! פשוט תשתחררי ותהיי את....כי את יודעת.. -חיים רק פעם אחתת- וצריך לנצל את זה... מקווה שעזרתי...[[:

בובית 16

New member
וואי וואי אני ממש מבינה אותך!

אני באמת מאוד מבינה אותך! לגמרי! גם אני הייתי ככה עד לא מזמן.. באמת תתחילי להיפתח! נכון זה קשה (אני אומרת מניסיון) אבל זה לטובה. רוצה דרכים לעלות את הביטחון עצמי? תקראי ותבצעי :) כל יום לפני שאת הולכת לישון תגידי לעצמך 10 מחמאות.. או דברים טובים שאת חושבת על עצמך! תפסיקי לשפוט את עצמך ולהיות ביקורתית כלפי עצמך.. זה לא תורם. ככה תוך שבועיים עולה לך הביטחון. הבטחה שלי. ולאט לאט תתחילי להשקיע במראה חיצוני, בגדים,ופשוט שתיראי טוב (לא משהו רציני או יקר.. משהו שיתן לך ביטחון ותרגישי טוב עם הגוף שלך). תלכי להסתפר וזה.. כל פעם משהו, כל פעם קצת, קצת יותר, לא הכל בבום! קחי את החיים יותר בקלות, ואת ממש לא צריכה פסיכולוגית בשביל זה, פשוט כח רצון. בקשר לחברות = לא יודעת מה הבעיה שלהן.. אבל יש כאלה שלא אוהבת לנסוע לאחרים או להיפגש אחרי בית הספר (תתפלאי!), ואני שמחה דרך אגב שמצאת חברות, זה חשוב. ואת גם לא צריכה לצאת איתן את יכולה לבד.. לכי תכירי אנשים חדשים! תצאי למקומות בילוי כייפים שיש בני נוער (בתי קפה, תנועות נוער, חוגים וכו'..).. ולכי תדעי אולי תמצאי לך כמה חברים, אל תשללי את הכל מראש. ושוב בקשר לזה שקשה לך למצוא חברות שיש לכן דברים במשותף? את תיראי שיעלה לך הביטחון, יותר יתקרבו אלייך, את תשדרי כח ושמחה, ולזה אנשים נמשכים בעצם.. אז אל תדאגי ותתחילי לעבוד על עצמך! אל תתני לעצמך לשקוע ולהרגיש לא טוב.. רק מחוסר ביטחון. בהצלחה :)

00JustMe00

New member
...

אני אבל כן משקיעה בלבוש שלי ובכלל במראה החיצוני שלי.. אני חושבת שאני כאילו נראית סבבה לגמרי אני לא יגיד שאני מהממת או משהו כזה אבל אני לא מכוערתת..חח.. ואני לא חושבת שאני יצא למקומות לבדד.. אני לא ילך לבתי קפה לבדד ולתנועת נוער בכלל לא ולחוגים אני הייתי רוצה ללכת לחוג ריקוד אבל אין לי את הביטחון הזה ללכת לבד=//

בובית 16

New member
...

לי אישית הרבה פעמים יותר קל להיפתח מול אנשים שאני לא מכירה.. איך זה אצלך? לכי תדעי אולי יהיה לך קל להיפתח אליהם.. ובכלל ריקוד משחרר! אני מציעה ללכת כמו שאמרת לחוג ריקוד, זה באמת באמת יעזור לך להיפתח, ובכלל מה אכפת לך? כל החבר'ה שם לא באים לנעוץ בך מבטים כולה ללמוד טכניקות ריקוד או משהו... דוגרי, אין לך סיבה להתבייש מאנשים שאת לא מכירה, למה מי הם? תלמדי לעשות מה שבא לך, ותפסיקי לחשוב יותר מידי. את רוצה ללמוד ריקוד? לכי על זה, לא משנה מה, לא משנה מי. לאף אחד אין זכות לשפוט אותך, כל מי שמזלזל בך, שימי עליו ז** ותמשיכי עלאה! ולדעתי תנועות נוער יהיה לך כייף כי באמת מקבלים שם "מי שבא ברוך הבא" וכולם שם מאוד חמים.. תנסי מה רע? לא יהיה לך טוב, תפסיקי, אבל תתני הזדמנות! חיים רק פעם אחד, אל תפחדי לטעות ואל תפחדי להנות.
מקווה שעזרתי :]

למעלה