אוף
פ פריאל12 New member 29/4/13 #17 כולנו.... אבל לפעמים אנחנו צריכים את עזרתם של קרובינו כדי להגיע לזה.
פ פרח מפלסטיק New member 29/4/13 #18 את חושבת שכל אחד יכול להפוך להיות פול קפה? זה לא עניין של אופי? לדעתי אפשר קצת לשפר את העניין...אבל לא בקיצוניות. למשל מי שהוא "גזר"- יוכל לנסות להפוך להיות אולי "ביצה" אבל לא פול קפה, זה כבר יותר מדי.
את חושבת שכל אחד יכול להפוך להיות פול קפה? זה לא עניין של אופי? לדעתי אפשר קצת לשפר את העניין...אבל לא בקיצוניות. למשל מי שהוא "גזר"- יוכל לנסות להפוך להיות אולי "ביצה" אבל לא פול קפה, זה כבר יותר מדי.
פ פריאל12 New member 29/4/13 #19 זו היתה תגובה לדברים שרשמת רשמת שהיית רוצה להיות פול קפה - הגבתי שכולנו... היינו רוצים להיות פולי קפה
זו היתה תגובה לדברים שרשמת רשמת שהיית רוצה להיות פול קפה - הגבתי שכולנו... היינו רוצים להיות פולי קפה
פ פרח מפלסטיק New member 29/4/13 #20 כן, הבנתי. ואני הגבתי לכך שאמרת שצריך עזרה כדי להגיע לזה. כי אני חושבת שזה עניין של אופי ואולי אי אפשר לשנות.
כן, הבנתי. ואני הגבתי לכך שאמרת שצריך עזרה כדי להגיע לזה. כי אני חושבת שזה עניין של אופי ואולי אי אפשר לשנות.
פ פריאל12 New member 29/4/13 #21 אני חושבת כמוך. גם עזרה לא תעזור לשינוי קיצוני... אולי לראיית הדברים אחרת באותו זמן ובאותה סיטואציה.