אוף

DoubleInfinity

New member
אוף

אז הכל התקדם מצויין חודשיים.
הוא יצר קשר כל יום, קבענו שיבוא לשישי לפגוש את המשפחה... באמת מצויין.
הדבר היחיד שלא היה נראה טוב זה הטיימינג.
אבל היה חיבור,
קבענו תכניות למחר, לעוד שבוע...
ופתאום הוא החליט לזרוק הכל.
ניסיתי להבין למה, לנסות לשנות את המצב.. וכלום לא עזר.
אני לא מבינה איך בנאדם משנה את דעתו תוך יום.
אני לא מבינה איך בנאדם קובע איתי תכניות יום לפני שהוא נפרד ממני.

הוא טוען שלא נפתחנו אחד לשניה, ושלא פיתח אלי רגשות.
אבל קשר זה דבר שבונים, ואנחנו מכירים רק חודשיים....
זה באמת סיבה להיפרד?

הוא טוען שאני סקסית ויפה אבל אין לו רגשות רומנטיים כלפיי.
אז למה הוא שלח לי הודעות כל יום, כמה פעמים ביום ?
איך זה שבמשך חודשיים וחצי הוא לא הפסיק לדבר איתי? כי אני יפה?
זו פעם ראשונה שממש לא התחשק לי לשמוע את זה.

איך זה שבאותו שבוע הוא זה שרצה להיפגש יותר מפעם אחת,
הוא זה שאמר שהוא מתגעגע.

לא חוויתי הרבה פרידות... והאמת? שנותרתי מבולבלת בטירוף.
ואני מחכה כמו סתומה שיתקשר אלי ויתחרט

תראי, לפעמים את לא באמת יודעת מה קורה בחייים של בנאדם

&nbsp
לא ממש נחמד לשמוע, אבל מה אם הוא היה איתך ואת באמת מדהימה ובכל זאת הוא לא היה בטוח, אך מכיוון שלא היה לו מה להפסיד, הוא נשאר.
ומה אם יום אחד הוא פגש מישהי אחרת והיא יותר (או שהיה נדמה לו שהיא יותר) מתאימה לו ממך, ולכן בבת אחת זה השתנה.
וזה הכי מבאס וזה ממש לא בסדר מצידו להשלות אותך ככה, אבל זה קורה.
&nbsp
אני לא יודעת עד כמה הקשר ביניכם היה עמוק וזה סופר קשה בעיקר כי כבר תכננת תוכניות אבל אני חושבת שמקרים כאלה בעיקר כואבים לא בגלל מה שהיה, אלא בגלל מה שהיה יכול להיות.
וזה עדיין יכול לקרות אבל עם מישהו אחר.
&nbsp

DoubleInfinity

New member
לא הייתי אומרת שהוא היה עמוק

ואני בטוחה ממש שהוא לא פגש מישהי אחרת.
&nbsp
הדבר היחיד שגרם לי לחשוש שהוא עומד לעבור לעיר אחרת ולהתחיל ללמוד.... אבל הוא לא העלה את זה בכלל בפרידה אז אני לא חושבת שזה קשור.
&nbsp
מה שקשה לי זה שאני מסתכלת עליו, ואני יודעת שאני והוא זה משהו שיכול להצליח,
אני מרגישה שזה נקטע לי באמצע,
אני מרגישה שלא מיציתי, ושאני רוצה ממנו עוד.
&nbsp
הוא לא מכיר אותי כדי לא לרצות אותי, וזה מה שמשגע אותי.
הסקס מדהים, מצחיק לנו ביחד, כיף לנו (והוא הסכים איתי שלא הייתה פעם אחת שלא היה לו כיף איתי).
&nbsp
והאמת שעברו כבר חמישה ימים ואני באמת מתגעגעת אליו....
&nbsp
לא נשבר לי הלב, בכל זאת רק חודשיים... אבל אני מתגעגעת.

DoubleInfinity

New member
אני פשוט חושבת שעומק זה דבר שלפעמים לא מגיע מיד

והוא חושב אחרת.
אני חושבת שרגשות לפעמים לא מגיעים בחודשיים (למרות שבמקרה הספציפי הזה די התאהבתי)
והוא חושב אחרת.
אני רוצה לקחת את הצ'אנס הזה, לא איכפת לי להיפגע.
איכפת לי מהתחושה המעצבנת הזו של הפספוס, חוסר מיצוי.
והכי נורא זה הפתאומיות הזו, כי זה לא שהכנתי את עצמי לזה....

wolik

New member
אולי "חנקת" אותו ?

קבעתם תוכניות ודיברתם כל יום. זה משהו שיכול לאיים עליו ולהרתיע אותו.
הוא מתחיל ללמוד בעיר אחרת, ואולי הוא הרגיש שזה לא יוכל להמשיך באותו אופן וסביר שתפרדו בהמשך... לכן אולי חשב שעדיף להיפרד עכשיו.

ברור שהסיבה שהוא נתן לפרידה, היא לא הסיבה האמיתית. לפי התיאור שלך, הוא כן נמשך אליו, אבל משום מה הוא חושב שזה לא יחזיק מעמד...

DoubleInfinity

New member
להיפך

הוא לומד ועובד כרגע...
כל פעם שהוא למד לא שלחתי הודעות, לא התקשרתי. לא רציתי להפריע לו.
הוא תמיד דיבר איתי ביוזמתו אחרי משמרות, לפני ואחרי שהוא למד....
רוב השיחות שיזמתי היו 'בוקר טוב ויום טוב', כי הוא זה עם הלו"ז העמוס.
אפילו את הפגישה עם המשפחה הוא קיבל בשמחה ולא הראה שום התנגדות, וגם אחרי שהוא אמר לי שאני לא מזמינה אותו (מבחינתי הייתי מושכת עוד חודש)
אני מחפשת סיבות,
פשוט לא מוצאת...

נשמע ממש מבאס

אבל את לא תמצאי את מה שאת מחפשת - את מחפשת תשובה לשאלה שכנראה אין לה באמת תשובה שתספק אותך - למה הוא החליט להיפרד איתך.
&nbsp
זה לרוב כמה דברים, וזה כנראה לא שהוא שינה את דעתו ביום אחד... אלא משהו שהוא חשב עליו הרבה ובסוף החליט שלמרות שהיה לכם מאוד כיף יחד, והסקס היה טוב, והוא נהנה לדבר איתך כל יום, משהו היה לו חסר/משהו הפריע לו. ואחרי חודשיים עדיין משהו היה חסר ולכן החליט שבמקום למשוך את זה איתך הדבר הנכון לעשות זה להיפרד איתך. במיוחד שאת התחלת להתאהב בו והוא כנראה לא הרגיש אותו הדבר (=לא פיתח אלייך רגשות).
&nbsp
ולמרות שאת חושבת שאפשר היה להמשיך את הקשר ולראות אם הוא כן היה מפתח אלייך רגשות, את באמת היית רוצה להמשיך להיות בקשר עוד חודש, חודשיים, חצי שנה ואז לשמוע את אותה השיחה?
&nbsp
ועדיין - זה נשמע מאוד מאוד מעצבן ומבאס!

RoboTech

New member
תגידו, מה ההיפך לרצח אופי?

האדרת אופי?
אתם מעלים לה בדיוק את הסיבות שהיא מחפשת כרגע מתוך הערפל בו היא נמצאת. היכן היא הייתה "לא בסדר".
מצא מישהי, לא אהב אותה, היה לו חסר משהו איתה. בקיצור, כל הסיבות שיהפכו אותו "ליותר טוב ממנה".
מה עם הסיבה שהוא ראה שהקשר מעמיק והוא לא מוכן כרגע באמת למערכת יחסים? מה עם לא בשל מספיק?
מה עם עוד אלף סיבות שלא קשורות אליה וקשורות למוחו הקודח עם עצמו?

יקירתי. ראיתי שכתבת שאת ממתינה שהוא יתקשר ויתחרט. ביג NO. כל פעם שתחשבי עליו תדקלמי בראש "הוא לא יחזור".
אל תמתיני לו. תתחילי מזה.

במצב הזה כל הנקודות בחייך בהן את חסרת בטחון יצופו על פני השטח ואת תקשרי אותן אליו. למרות שיש סיכוי
גדול שהוא בכלל לא היה בכיוון של לחשוב על זה. תרשמי אותן ותדברי עליהן.

פאק. בדייט ראשון מצאתי את עצמי מתפתל איך לומר שזה לא יילך. ואנשים אחרי חודשיים נעלמים.

תתנחמי, עובר בדיוק את מה שאת עוברת. אצלי אחרי 4 חודשים. אחרי הרבה נשיקות ולבבות בווצאפ שניה לפני.
ואז בום! "זה נגמר".

הנבלות מתכננים את זה.

אף אחד לא טען שהיא הייתה לא בסדר

וכן, הבחור לא אהב אותה - זה המילים שהוא אמר לה. זה לא אומר שמשהו לא בסדר איתה אבל זה כן אומר שהוא לא רצה להישאר בקשר איתה כי משהו לא התאים לו/היה חסר לו - זה לא סיבות שקשורות אליה, זה קשור אליו - הוא זה שהרגיש שהקשר הזה לא מתאים לו.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

DoubleInfinity

New member
אני פשוט חושבת

שיום לפני שאתה נפרד ממישהי אתה לא מדבר איתה 3 פעמים, מזמין אותה לישון אצלך למחרת, מאחל לה לילה טוב....
אני חושבת שאם אתה מרגיש שאתה רוצה להיפרד יש דרך לעשות את זה, שהיא לא לקום וללכת ככה באמצע החיים אחרי שאתה מראה שהכל טוב

Skar FaSe

New member
You did your part

דיברת עם הבחור, ניסית להבין, היית כנה, והראית את הכוונות האמיתיות שלך- והוא הבין והוא ענה לך. לא ברור עם הוא אמיתי, או בא לך באעוונטות, אבל לכאורה ענה לך. - תנתקי קשר לגמרי! (אל תמחקי מהface-book) אבל אל תדברי איתו! - ועכשיו תקשיבי טוב: - אם הוא יפנה אלייך- (ורוב הסיכויים שזה יקרה!)תעני לו , תהיהי מנומסת, ונחמדה כזה, כאילו תשתתפי בשיחה,אבל בלי רגש ,אבל לא כמו אחת שמאוהבת בו ,namely, תתייחסי אליו כמו ל סתם מכר רחוק(גם אם את מאד רוצה לדבר איתו) הוא כנראה יהיה בבטחון עצמי בקטע ו -אגו- של ״היא מתה עלי״ אבל את תראי לו שזה בכלל לא ככה והוא כבר סתם מכר רחוק שנמצא כבר במגירה הכי רחוקה,כדאי גם שתספרי לו משהו טוב שעובר עלייך ושהתגברת עליו, תראי לו שאת מאושרת, שימי גם כמה תמונות בפייס-בוק כשאת מבלה, בגדול ושהוא בכלל לא חסר לך.. משהו סטייל אפילו תעצרי את השיחה באמצע תגידי :״רגע דופקים בדלת״ (שזה יצא טבעי) תחזרי לשיחה ותגידי לו. Wow איזה פרחים יפים! (שיחשוב שמישהו שלח לך פרחים) ואז תמציאי איזה שהוא סיפור על מישהו שהכרת איפה שהוא (מסיבה)

Skar FaSe

New member
Hey ~ והכי חשוב

כשהוא יציע לך , וירצה להפגש איתך, תעני לו: ״ אני רוצה שהבחור יהיה יותר בטוח, אבל הראיתה לי שאתה לא כזה״ - ואז תראי איך ש - ה - אגו מתחיל לזוז לו שם

קשה לדעת

מה עבר לו בראש. אולי הוא נבהל פתאום מהרעיון של קשר רציני?
אולי פתאום זה נראה לו גדול עליו עם הלימודים והמעבר לעיר אחרת?
אולי משהו אחר.
&nbsp
את צודקת, זה באמת מעצבן שמתנהגים בצורה מסויימת ואז מתהפכים.
אבל זה קורה.
&nbsp
קחי נשימה עמוקה ושחררי אותו.
אם הוא לא רוצה- לא צריך!
תמצאי מישהו שכן מפתח רגשות כלפיך ורוצה להיות איתך לא רק בגלל שאת יפה.

למעלה