אוף
למה אני מרגישה רעעע

motek89

New member
אוף ../images/Emo10.gif למה אני מרגישה רעעע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

היום היה לי מבחן במתמטיקה. לפני המבחן חרשתי על החומר! פשוט ישבתי עם הספרים והמחברות ופתרתי את רוב התרגילים בספר.. חזרתי על החומר גם בהפסקה שלפני המבחן, ואז הלכתי להקבצה.. (5 יח') והמורה חילקה את הדפים, ומרוב שהייתי בלחץ לא הספקתי כלום.. עשיתי רק 2 חלקים מתוך 3 ובשלישי עשיתי תרגיל אחד.. פשוט כל כמה דק' הסתכלתי על השעון, הייתי בלחץ!! שכחתי הכל! אני כזה "מה אני עושה?? אין לי זמן!!! אני לא אספיק!!" וניסיתי להרגע, ולהזכר בחומר.. כי אני למדתי את החומר טוב! עברתי על הכל, והרגשתי שאני מוכנה למבחן.. זה היה חרא בשבילי כי כל הציונים הקודמים היו פחות מ-66 (האחרון 66) ולאט לאט עליתי, ועכשיו רציתי לקבל מינימום 70! וכשראיתי את המבחן הוא היה נראה לי קל!! תרגילים קלים!! אבל שכחתי הכל מרוב הלחץ!!! היה לי סחרחורת ונראה לי שגם חום.. ירדו לי אפילו דמעות מהלחץ.. בסוף המבחן עוד בנות לא הספיקו הכל, וזה היה חלק יחסית גדול של הכיתה, אז המורה נתנה לנו לעשות "מבחן יושר", ולעשות אותו בבית.. לכתוב מה עשינו בבית וכמה זמן זה לקח. תודה לאל.. שזה מה שהמורה נתנה.. אולי זה בגלל שלקחתי איתי ספר תהילים בכיס (כדי שאני אצליח במבחן!! במתמטיקה זה הכי משמעותי בעיניי. המקצוע שאני צריכה להוכיח את עצמי! למורה, להורים וגם לעצמי!) אחרי שיצאתי מההקבצה וחזרתי לכיתה שלי, הייתי עדיין בלחץ. אבל למה?! היא נתנה לעשות את המבחן בבית! אז למה הייתי עדיין בלחץ, למה?! פשוט לא יכלתי להתרכז בכלום!!! הייתי מוטרדת!!! ניסיתי לעשות יוגה אבל בדיוק המורה נכנסה אז לא היה זמן.. לא יכלתי להרגע!!!! לקח לי כמעט שיעור שלם... עד שהלחץ והחרדה יעברו... אבל למה זה קורה?! עכשיו אני יכולה לעשות את זה כאן! (עוד לא עשיתי) ואני יכולה אפילו לקבל 100! אני פשוט משוגעת!!!

yael1961

New member
../images/Emo24.gifמניסיון,והגיון כאחד,חייבת לי

ליידע את המורים הנוגעים בדבר, שאת חייבת להרגע,גם אם זה יחייב אותך לצאת החוצה לרבע שעה עשרים דקות,למקום שתבחרי לך ,והוא שקא,ולטפל בעצמך, במדיטצייה(דרך נהדרת לדעתי) אתם ילדינו חיים בתא לחץ,יום יומי,ואל לך להדביק לעצמך כינויים,כמו משוגעת,משום שאת מזמינה לעצמך רק בעיות נוספות, קבלי את עצמך כפי שאת,והסבירי את מצב חרדתך למורים,ובררי האם יש כדור מיוחד לפני מבחנים שעוזר להרגע ,ולריכוז,לכל בעיה יש פיתרון,רק אל תשמרי אותה לעצמך,,לפנייך עוד שנתיים לא קלות,את חייבת זאת לעצמך,בצורה שאת מרגישה שטובה לך,ואף התייעצי על כך בפורום של מדיטצייה,ואלטרנטיבילי מאחלת לך הצלחה,ואשמח לשמוע מה קורה , כולנו ילדים של החיים

למעלה