אוף

אוף ../images/Emo10.gif

אני פשוט מאוכזבת מהבלוג של חיננית שקידמתם אתמול אתמול הגבתי בבלוג שלו ובתגובות שכנגד הרגשתי ששפכו עלי דלי של קיא

ביקרתי שם עכשיו

ואחרי 10 שניות הבנתי שזה בלוג רדוד ובוטה שלא ראוי בכלל לביקור נוסף ובטח שלא לתגובות.

פנומן 72

New member
אני דווקא מאוד אהבתי

כל כך הרבה טמטום פזור שם שזה תענוג לקרוא. יש שם אפילו איזו בהמה שנכנסה בי חזק ואני כידוע ניזון מזה כמו שעורבים ניזונים מ-פּגרים - ואני לא אוהב את השיטה של תפוז למחוק השתלחויות והתלהמויות. אז היה לי כיף לדסקס בדראונו של עולם ולהכניס לבהמה הזו מנה אחת אפיים שכמובן לא נשארה חייבת. כיף עילאי. בקצב הזה אני עוד אעשה שם מנוי.

הבלוג הזה הולך לזכות בקידום מסיבי

אז תתרגלי:) הוצאת לי את המילים מהפה. הסגנון הזה, של להשתלח במגיבים, ואני לא מדברת על טוקבקיסטים שחושבים שוואינט זה כאן, לא יעבור בבלוגיה.

Bezalel P

New member
חיננית

אל תקחי ללב את התגובות שלו. אנחנו יודעים שכשמגיבים בכתב קשה להעביר בצורה מדויקת את הטונים שבהם הדברים נאמרים. לחיננית יש, איך לומר... סגנון דיבור ייחודי, ומעבר לכך זה גם הבלוג הראשון שלו ויכול להיות שהוא צריך להתרגל לפורמט הזה.

למה אתה מגן על סגנון בוטה ורדוד?

אולי כי הבלוג הזה הולך להיות מקודם בצורה מסיבית (כי הכותב/ת שלו הגיע מהעיתונים)?

Bezalel P

New member
אני לא חושב שהעניין הוא להגן עליו

אלא לזכור שלא צריך להיפגע מכל מילה שמישהו כותב עליך, ובמיוחד כשזה מישהו שלא מכיר אותך בכלל.

לפי מה שהבנתי

אותו כותב/ת (עוד לא הבנתי אם זאת כותבת או כותב) הגיע מתחום העיתונות והביא איתו את הסגנון הזה. אנשים שבאים מתחום העיתונות נחשבים כשווים יותר מ"סתם" בעלי בלוגים, רק כי היה להם טור בעיתון. עובדה שלתפקיד עריכת עמוד הבית (ולתפקידים אחרים) בתפוז הביאו עיתונאית. לכן אני מעריך שאותו כותב יתקבל בחיבוק על ידי עורכי הבלוגיה ויזכה להרבה קידומים והגנה.

Bezalel P

New member
אני לא חושב שאנשים שבאים מהעיתונות שווים יותר

אבל יש אנשים, כמו חיננית, שיש להם טור מצליח בעיתון (או בכל מקום אחר לצורך העניין), והדבר מעיד על יכולת כתיבה ויכולת למשוך קהל. אפשר לראות גם בתגובות לרשומה שלו שהרבה מאוד אנשים נהנים לקרוא אותו בדפוס ושמחים שהוא כותב גם פה.

"חיננית" הוא בחור ששמו חן אבני

הוא קורא לעצמו "חיננית" כותב מדור אופנה בעיתון "סגנון"

פנומן 72

New member
למה בכלל גבר צריך לקרוא לעצמו חיננית

זה כמו שאתם תקראו לי עכוזית.

דנטל

New member
"גבר"... רק במקרה הוא נולד גבר

ובמציאות (לא שקראתי את הבלוג) הוא דווקא אחלה בן אדם.

אני בעד בלוגים של אופנה, ושמחה

כאשר אתם מקדמים אותם אחרת אין לי דרך להגיע אליהם ולהתעדכן

motior

Member
ביקרתי שם בעקבות השרשור הזה

ואני מסכים עם תושב חוץ "שזה בלוג רדוד ובוטה שלא ראוי בכלל לביקור נוסף ובטח שלא לתגובות."

../images/Emo45.gif אני לא יודעת מה יותר גרוע -

"חיננית" שבכתיבה שלה מופיעות מילים מוזרות שהמציאה כגון "שורול", "מחרודות" וכו'... ובתגובות יש קללות מפה ועד להודעה חדשה. חיננית פשוט מחריבה את השפה העברית. ה"טור המצליח" שלה בעיתון סגנון הוא אך ורק לחלק ציונים לסלבריטאים שונים ולחרוץ את דינם בגלל פריט לבוש זה או אחר. רדוד ומגעיל. מי היא חיננית שתקבע מה מתאים לאנשים? זכותו של כל אחד להתלבש כרצונו. או ההוא מהאח הגדול שכותב בלי אותיות סופיות והפוסטים שלו בלתי נתנים לקריאה בעקבות זאת.

למעלה