אוף

אוף ../images/Emo10.gif

זוכרות שגנבו לי את התיק? אז זה קרה שוב אתמול (מינוס הבחור). הפעם לא היו שם דיסקים אבל היה כסף ופלאפון ומשקפי שמש ותעודות וכל החרטא וגם את התיק עצמו נורא אהבתי... וכל זה שווה בערך לשכר של שבוע עבודה בחווה שזה קריעת תחת רצינית. שלא לדבר שהיו שם את המפתחות של הבית והאוטו ועכשיו נצטרך כנראה למכור את האוטו :\ זה כל כך משפיל!!! חשבתי שלמדתי לקח אחרי הפעם שעברה אבל כנראה שזה בכל זאת לא מספיק. והכי מבאס זה שלפני זה כל-כך נהניתי והיה לי ערב נהדר והכל נהרס. עכשיו כל פעם שאני אלך לרקוד אני אחשוב על התיק ואצטרך לשמור עליו מכל משמר. איזה דברים רעים קרו לכן השבוע?

מיריתי3

New member
כשאני חושבת על זה בקושי היו לי השבוע .. אבל

סבא של חברה טובה שלי נפטר, וזה הרס לי את היום כי ייבבה לי בטלפון, לא נסעתי השבוע לקנות בגדים כי לא היה לי זמן, הדיסק שלי לא מגיע כבר הרבה זמן מהדואר, קמתי היום מוקדם, תווים מסובכים בגיטרה שאני לא יודעת איפה לנגן אותם. זה עוד בסדר משום שבשבועות רגילים (לא בחופש) קורים לי דברים רעים בתדירות גבוהה יותר.. חחח אם אלה החיים? נחיה . (קרן פלס)

אוי.. מצטערת לשמוע..

לא מתארת לעצמי את התחושה שעוברת עלייך :/ משהו רע שקרה לי השבוע? לא משהו מיוחד, סתם היה איזה יום שבזבזתי יותר מדי כסף על כלום, וגם יש לי תחושה שהלשכת גיוס הולכת לדחות את הפקס שלי, שזה יהיה ממש ממש מתסכל

אוי, איזה באסה!

גם לאח של זוגתי בדיוק גנבו תיק
. אישית כשאני יוצאת למסיבה אני לא לוקחת תיק אלא שמה בכיס קצת כסף, אשראי וסלולרי ואת השאר משאירה במכונית. ומה הקשר בין גניבת המפתחות למכירת המכונית? דברים רעים בשבוע שעבר: נכשלתי במבחן ענק ועכשיו אני אצטרך לבזבז עוד שבועיים בשביל ללמוד למועד ב'.

אבל אפשר להחליף את המנעול ברכב

זה יותר זול מלמכור את המכונית, במיוחד אם לא תכננתם להחליף אותה. המבחן היה ברפואת חיות קטנות. היו 20% נכשלים ולצערי אני בתוכם
. לא נורא, נעשה מועד ב' ונעבור
.

מסתבר שההבדל לא כזה גדול ושעדיף כבר למכור

למרות שכמו שאני מכירה את ההורים שלי, סביר להניח שבסוף הם לא יעשו אף אחד מהדברים. בינתיים אני סתם צריכה לחנות רחוק..

הדר 0

New member
:/ איך זה קורה שגונבים תיק?

:) צרת רבים היא חצי נחמה? לי לא קרו יותר מדי דברים רעים בזמן האחרון למיטב זכרוני, כי בחודש האחרון הייתי המון בעבודה שזה תמיד כיף ומעניין והכרתי הרבה אנשים ועשיתי דברים חדשים שממש נהניתי מהם, וטסתי וחזרתי... וסה"כ נחמד לי מאוד. הבעיה היחידה היא שאני כל לילה מתעוררת מסיוטים, והלילות מתאכזרים אלי, ולפעמים זה פשוט זוועה. אולי מישהו נחמד עוד יחזיר לך את התיק.. הגנבים בד"כ מחפשים רק כסף ודברים שהם יכולים להשתמש בהם.

אם שתי הצרות הן שלי, זה לא חצי נחמה ../images/Emo3.gif

אני מאד מקווה שיחזירו לי את התיק אבל בפעם הקודמת (עם הדיסקים!!) זה לא קרה, ואני די בספק שיחזירו לי הפעם. מתחילים להיגמר לי התיקים... בקשר לסיוטים - היתה לי פעם בעיה כזו והלכתי לדמיון מודרך וזה עזר. חשבת על זה?

לגבי הסיוטים

יש מצב גדול שגם אם את לא ממש מודעת לזה, משהו ממש מלחיץ אותך/מעיק עלייך...גם אם על פניו הכל אצלך נראה בסדר ואת שמחה. זה קרה לי..ולפעמים זה עדיין קורה לי שאני מתעוררת מסיוטים..בעצם מסיוט...תמיד אותו סיוט..אני לא זוכרת מהו אבל אני יודעת שזה אותו אחד כי אני תמיד קמה עם אותה ההרגשה.. עכשיו יש לי אותו באמת כל שבועיים ולפעמים חודש ואין לי אותו..אבל הייתה.תקופה של בערך שנה שהיה לי את זה כל לילה..ויותר מזה..כל פעם שישנתי - גם שנ"צ...

הדר 0

New member
אני מודעת, אני מודעת......

אני גם יודעת מה הפתרון הכי טוב לזה. הבעיה היא שזה בא בסשנים, ואם יש כמה לילות שעוברים יחסית חלק אני משכנעת את עצמי שזה סתם שטויות וחבל על הטרחה.

הדר 0

New member
חחח תקני הרבה תיקים זולים

זה מה שאני התחלתי לעשות עם צמידים וטבעות מאז שגיליתי שאני מאבדת כרונית של תכשיטי ידיים. ואני לא בחורה של דיבורים ודמיון מודרך, זה לא עובד עלי.

דידושקע

New member
אפשר להבין במה את עובדת? זה נשמע נחשק

ומה צריך לעשות כדי שתאהב את העבודה שלך?

הדר 0

New member
../images/Emo152.gif

אני עובדת בקאמרי בכל מיני דברים... ומה צריך לעשות? אני מניחה שצריך לבחור עבודה שמראש את יודעת שתאהבי, לא ככה?

דידושקע

New member
זה לא כזה פשוט..

מה גם שלא חשבתי שאצטרך לשטוף כלים בעבודה
מה את עושה בקאמרי?

ננסה למצוא משהוא רע

אממממממ ביום חמישי קמתי עם הרפס, אבל תודות לאלוהי הדיטיים זה עבר. אתמול נכשלתי במבחן לסטטיסטיקה, והצלחתי לאבד עוד משהו דמוי לובלו אבל, למי אכפת........

למעלה