אוף

דנדוש20

New member
אוף ../images/Emo10.gif

כתבתי הודעה ארוכה ושלחתי על "שלח" חלה שגיאה וזה לא נשמר
בקיצור הפעם, יצאתי לדייט ראשון עם מישהו ביום חמישי (שידוך של חברה). היה נורא כיף. זה הרגיש ממש זורם ומהנה. אבל למען האמת הרגיש יותר מפגש בין ידידים מאשר דייט. בסוף הדייט הוא הסיע אותי הביתה, נתן חיבוק חזק ונעים וזהו. מאז הוא לא התקשר! מה זה אומר? שלו היה פחות כיף? כמה זמן לוקח לכם ליצור קשר אחרי דייט ראשון מוצלח?

TalKz

New member
זה או שיש את זה או שאין

את יכולה להרגיש הכי טוב בעולם ובצד השני, זה ממש לא וההפך. לי קרה שני המקרים, שאני רציתי מאד וחשבתי שזה זה , והצד השני לא והצד השני חשב שזה זה והכל ואני ממש ממש לא רציתי

ChilD SouL

New member
יכול להיות ו...

הוא משחק איתך ומחכה כמה זמן לפני שהוא יתקשר, שתתלהבי יותר. ויכול להיות שזה לא היה כ-זה כיף מבחינתו ו...פה זה נגמר בעצם. בכל אופן, לפני שאת מתייאשת, חכי יום-יומיים.

Paranoid Eyes

New member
אוח

היה לי כזה דייט בול עם מישהו.. אבל מישהו שהכרתי ברשת ויצא לי לדבר איתו הרבה לפני.. ולראשונה בחיי הדייט לא הרגיש כפעם ראשונה.. אלא הרגיש כאילו זה כבר פעם 10. פחות כמו בין ידידים.. כי היו מבטים כאלה.. אבל הורגש כאילו אנחנו כבר עברנו ממזמן את הדייט הראשון. מה קרה בסוף? חיבוק ... וזה לא התאים לו משום מה.. חחחחחחחח לכי תביני...

RVD18

New member
יכול להיות הרבה דברים

אם מציק לך את יכולה ליצור קשר ולראות לפי התגובה שלו אם יש מצב או לשכוח מזה וזהו...

נועם m

New member
אני מרגישה כבר כמו איזה CD סרוט...

למה את לא מתקשרת בעצמך?? נהנית? יופי. עכשיו תתקשרי! למה לאכול סרטים סתם?

למעלה