אוף

inbal287

New member
אוף../images/Emo214.gif../images/Emo32.gif

כדי שיהיה לי מקום להתבכיין בו.

inbal287

New member
../images/Emo7.gif

אחת החברות הכי טובות וקרובות שלי התגייסה היום, הרגע חזרתי מגבעת התחמושת... זה כ"כ עצוב
. אנחנו חבורה של ארבע בנות... והיא הראשונה כזה... ויואו, עצוב לי
.

The Fantasy

New member
../images/Emo7.gif די נו../images/Emo10.gif זה לא קורה לנו../images/Emo10.gif

איך גדלנו כזה מהר? גם אחת החברות שלי התגייסה אתמול
וחודש הבא, ב18 אחת מהחברות הכי קרובות שלי גם מתגייסת [וגם אנחנו מן חבורה של ארבע בנות] ואז יומיים אחריה אני
זה כזה לא יאומן ולא פייר

inbal287

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

וביום ראשון עוד אחת מהחברות הטובות שלי מתגייסת... אוף זה בהפרשים קרובים מדי... וכאילו, זה לא שעד עכשיו אף אחד לא התגייס. התגייסו, פשוט אלו חברות במעגל המאוד קרוב. את זו שהתגייסה היום אני מכירה מבית ספר יסודי... זה המון... אוף, איך גדלנו? איך כ"כ מהר? עצוב!!! [ולמה את ערה בשעה כזאת? <אני בדיוק חוזרת לישון ח... קמתי בשש בבוקר בשביל לראות אותה>].

little WhiSper

New member
כפרעלייך

אני הכי יכולה להבין אותך בעולם, אני כבר חודש בצבא וזה עדין קשה כמו בהתחלה.. ותאמיני לי, שלחברה שלך זה יותר קשה, להיות הראשונה שנרכשת עלידי צהל כשכולם חופשיים עדיין. בקיצור, אל תתבאסי יותר מדי, מעכשיו פשוט תחשבי על איך את פוגשת אותה כמה שיותר. תהני בובה, אוהבתותך ומתגעגעת.

Dewberry

New member
למה להתבכיין אם אפשר לקנות?

מחקרים הוכיחו - שופינג מקל על הכאב!
החלטתי שטוב לי פופ וטוב לי פקץ ובצעד ורוד זה אני מוכרת פריטים שחורים המוסיפים נוי לעיצוב החדר. בין הפריטים אני גם מוכרת פוסטר מבד עם תמונה של וילה שקניתי בדיזנגוף סנטר ב-100. אני מוכרת ב-50. חצי מחיר, וזה באמת נראה כמו חדש! צירפתי תמונה ויש עוד תמונות בקישור המצורף :) כאן

ויקס

New member
../images/Emo7.gif סוגרת חמישי שישי שבת בבסיס

גאד מקווה שאני לא יעשה פאדיחות כשיעשו הקפצה שאני לא יוריד בטעות איזה עמוד עם האביר

ויקס

New member
עוד יותר חרא

השבוע אני לא סוגרת אבל שבוע הבא על חשבון ההדממה :( אני סוגרת את שני וגם חמישי שישי שבת :( למה?? למה?? קקי

למעלה