אוף!
בהמשך להודעה של ערפילית

משוש30

New member
אוף! ../images/Emo4.gif בהמשך להודעה של ערפילית

בעלי טס לחגים לצפרת (שבועים!) לטפס. אז אמרתי בסדר שיטוס ויהנה הוא עובד כל כך קשה. אבל עכשיו בגלל שהוא טס הוא עוד יותר עסוק בעבודה. גם ככה הוא עוב מ-6 בבוקר עד 10-11 בלילה, גם ככה יש ימים שהוא לא חוזר בכלל ועובד בשישי עד 4-5 בצהרים. אז השבוע הוא אמר שהוא כנראה צריך לעבוד גם בשבת. בקיצור אני ממש מבואסת. לא מספיק שהוא נוסע ואני צריכה להישאר עם מתן שבועיים לבד אז גם שבועים קודם ואחר כך אני צריכה לשלם את המחיר? ואני חושבת שאני גם מקנאה למרות שאני מנסה להיות האישה הנאורה ואני מבינה שמגיע לו חופש. אבל מה איתי?? אני הרי לא אוכל לנסוע עם חברים לבד בכיף בלי מתן לעשות חיים, ולמרות שיש לי באמת המון עזרה מההורים ואין לי מה להתלונן אני בכל זאת מקנאה. הוא שאל אם אני לא רוצה שהוא יסע. אם אני אגיד לו להישאר הוא ישאר למרות שיש לו כבר כרטיסים אבל אני לא רוצה לעשות לו את זה. אתמול היינו בחתונה הוא יצא יותר מוקדם בשביל זה מהצבא וחצי מהזמן הוא היה בשיחות טלפון עם העבודה. וחוץ מזה אני במחזור אז בכלל החיים נראים מעצבנים במיוחד. סליחה על האורך והבלגן.

אמברון

New member
../images/Emo24.gif ועוד ../images/Emo24.gif

כל כך מכירה את הסיטאוציה. גם הבעלול שלי באטרף של עבודה - בעיקר לפני נסיעה לחו"ל (וגם אחרי
). זה יעבור מהר מכפי שאת חושבת. חוץ מזה, את יותר ממוזמנת אלינו. בואי עם מתן. תראי נעביר לכם את הזמן בכיף (אנחנו מאוד מתגעגעים אליכם). אני לא ממש מבינה למה את לא יכולה לנסוע עם חברות. ע' מצליח לארגן לעצמו סדר יום כזה שמאפשר לו להגיע הביתה לאסוף את הזאטוטים, או להגיע בזמן לאמבטיה והשכבה. אם הוא יפרגן לך נסיעה לבד, תסמכי עליו שיהיה בסדר. את באה לרומא
? מיליון נשיקות.

משוש30

New member
האמת לפני שנה וחצי הייתי לבד

ברומא 3 שבועות אז אולי ברצלונה או משהו? סתאאאאאאאם אין מצב שעידן יצליח לארגן לעצמו סדר יום שיאפשר לו לבוא לקחת את מתן מהמטפלת ב-4
. בחיי ישבתי עכשיו וצחקתי בקול! אבל מחשבה אחרת עלתה בראשי. אולי בזמן שהוא בחו"ל אני אקח את מתן לשבוע לסיני? מה אתם אומרים בא לכם סיני בחגים?
ואם מחר אחרי4:30 נורא משעמם לכם אנחנו נשמח לבוא לבקר

אמברון

New member
גם אנחנו נשמח, אבל בטח לא תרצו

לבוא אחרי שתשמעי שאנחנו עם אבעבועות
. ראית איך נדפק לנו היום הראשון בגן? מילא יום, אבל שבוע?!. (הילה בחירפון מוחלט, רגע לפני שהיא בורחת מהבית...).

משוש30

New member
ואי ואי לא ראיתי ../images/Emo5.gif../images/Emo101.gif

תהיו בריאים. גם למתן התפתחה היום איזו פריחה על כל הגוף כנראה אלרגיה. אחפש את ההודעה שלך בנושא

תומרלי

New member
כל כך מתאים לי סיני

אנחנו לא היינו בחופשה המון המון זמן ויש לנו מחשבות על סיני בחגים. ליסוע לבד עם תינוק לא הייתי נוסעת, אבל עם עוד חברים זה נשמע לי נפלא. פרגני לעצמך. ופרגני לאיש ותחיי עם זה בשלום. התחושות הטובות יאצילו עליך. את כן אישה נאורה. יש את כל החיים ליסוע.

Arfilit

New member
../images/Emo24.gif

מקדושה לקדושה - אני ממליצה לחייך. איזה עוד ברירות יש???

למעלה