אוף
עוד חור באגזוז

נתן.ל

New member
אוף ../images/Emo4.gif עוד חור באגזוז

כבר היה לי חור באגזוז, הייתי אצל רתך והוא סידר לי את זה, עכשיו אני מגלה שיש לי פתאם עוד חור באגזוז. הפעם החור הוא במקום שקשה לראות אותו ואני יודע עליו רק כי דחפתי את היד לשם והרגשתי פליטת עשן מהצד הזה. האם אני צריך שוב להגיע לרתך, האם הוא בכלל יוכל להגיע לשם עם הרתכת או שאני צריך לפרק את האגזוז ? שמעתי שיש חומר כזה דמוי פלסטלינה שאם לשים אותו אפשר להדביק אותו על חלקי מתכת והוא הופך קשיח כמו המתכת עצמה, האם זה יעבוד גם על אגזוז אכול מחלודה ויצליח גם להחזיק מעמד בחום האגזוז? מישהו יודע איך נקרא החומר הזה והיכן משיגים אותו ? תודה מראש לכל העוזרים.

dptnl

New member
אל תשתמש בחומר הזה ,ממש לא כדאי

החומר הזה פשוט זבל, אכן הוא דמוי פלסטלינה בצבע לבן, שאמור להתקשות אחרי כ 7-8 דקות,אבל הוא לא שווה בשיט. אני לא אשכח, שלחבר שלי היתה אפרילה sr (הדגם הישן יותר) כל שני וחמישי היה לו עוד חור באגזוז. הקטנוע תוכנן בצורה כל כך גרועה, ככה שבכל ירידה לא נכונה ממדרכה האגזוז קיבל מכה. הבן אדם כל פעם היה שם את החומר הזה (10 ש"ח לכמות קטנה, 20 ומשהו לגדולה) ואחרי יום יומיים זה שוב היה נופל, והרעש היה מרים את כל העיר ... בקיצור, חבל על הזמן שלך, אל תתעסק עם זה,זה פשוט זבל.

be_roo

New member
רק שקטנועים לא תוכננו לעלות ולרדת

מדרכות. זה שבארץ זה מקובל לא אומר שזה היעוד שלהם ושזה חוקי ולא מסוכן.

dptnl

New member
אני לא יודע איך זה בחו"ל אבל

בארץ אין לקטנוע מה לחנות על הכביש.אין איפה לקשור, ואף אחד לא יבטיח לך שאיזה חמום מוח לא יחליט להזיז אותו. ובנוגע ליעוד ... אף כלי רכב לא מיועד לעלות על פסי האטה, כבישים עם חורים כמו בירח, פסי הרעדה, ומחסומי שיניים אז מה? תראה לי מוצר שמשתמשים בו 100% לפי היעוד שלו. ובנוגע לזה שזה מקובל בארץ ... אופנועים\קטנועים עם ביטוח מקיף נדרשים להיקשר לעצם מקובע על מנת שהביטוח יכסה את הרכש. תראה לי עמוד\גדר\עצם קבוע שעומד באמצע הכביש. הקטנוע שלי לדוגמה, נכנס לכל מקום. פסאג'ים, מדרכות, ולעיתים קיצורי דרך לא סלולים. נכון, הוא לא מיועד לכך, אבל בינתיים הוא לא התלונן כי אני עושה את זה בצורה נכונה.

be_roo

New member
כן, אבל לבוא בטענות כאילו התכנון

לקוי, כאשר ברור לחלוטין שבשום שלב של התכנון לא כיוונו לכך שהקטנוע יוכל לעלות ולרדת מדרכות, זה די מגוחך. "לי מוצר שמשתמשים בו 100% לפי היעוד שלו" - אולי אין הרבה, אבל כל מי שמחליט לעשות במוצר שהוא קנה שימוש שאינו תואם ליעודו, אין לו למי לבוא בתלונות אלא לעצמו.

Skid McMarks™

New member
דווקא לי יש אפוקסלינה על האגזוז...

מחזיק יופי כבר שנתיים לפחות לפי הבעלים הקודם. אמר שלא היו בעיות.

ixmix

New member
חור באגזוז / חור בכיס

נשמע כאילו האגזוז נגמר לך, ידידי. יש סיכוי נמוך שיחזיקו - אבל סביר כי החומרים האלה שאתה מדבר עליהם (מסוג אפוקסי למתכת וכו') לא יחזיקו מעמד - הן עקב הלחצים המופעלים מבפנים, הן עקב רעידות האגזוז שיגרמו להרס באיזור ההצמדה והן כי האגזוז ייפתח במקום אחר אם הוא אכול. הפתרון היחיד הוא לרתך "טלאי" מתכת חיצוני על האגזוז, הבעיה היא שאם האגזוז קוב כולו אז גם הפאטצ' לא יחזיק וממילא תתחיל בריחת אוויר מחור חדש. לצערי איני איש בשורות - נסה לחזור לרתך לשים טלאי מתכת, ואם זה לא יעבוד התחל במסע החיפוש אחר אגזוז במחיר סביר
בינתיים אל תיבהל מהבומים שמעיפים אותך האוויר - זה לא מהפסוליה, זה באקפייר D-: איתך בצערך

נתן.ל

New member
אין בקפייר, פשוט אם החור מספיק גדול

ההרואיזם המסכן שלי (קורקינט, כן איירין) נשמע לפחות כמו הארלי. לא היה מפריע לי במיוחד אבל המוסכניק אמר לי שזה לא הכי בריא למנוע לנסוע ככה.

ixmix

New member
../images/Emo79.gif יום יבוא, יום יבוא... ../images/Emo79.gif

התחל לזמזם ידידי: יום יבוא, יום יבוא, והבקפייר יגיע איתו. אז ידע, לו נתן הירואיזם קטן עם חור, שחור, באגזוז. יום יבוא, יום של שחור, יום של חוב לשוק האפור, ונתן ישלם מעקי ארנקו ישלם, על תיקון, אגזוז. הוא קרב, זה היום, ולפתע יגיע פתאום, כמו קטנוע גמור עם החור השחור אז נדע שהוא בא, שהוא, כן הוא בא. י ו ם י ב ו א . . .
הללויה, נתן. אכן - לא בריא לסוע כך - הגזים לא מפונים ביעילות, חלקם יוצרים לחץ במקום בו לא אמור להיות, והבקפיירים יגיעו עם נזקים נוספים. גש למוסך, נתי.

Skid McMarks™

New member
תאאאאאאגיד...../images/Emo22.gif

למה אתה חייב לדחוף את השם שלי לשרשור כל פעם שאתה מזכיר את הקורקינט שלך?

joeit

New member
אם אני מבינה נכון

אתה מדבר על אפוקסי למתכות, אכן חומר טוב (ומסריח בטירוף את הידיים 3 ימים אחרי..) ומאוד חזק. בא כשני חומרים אפורים שצריך ללוש אותם ואז אתה פשוט מדביק את זה במקום הרצוי, מתייבש תוך שעתיים ייבוש ראשוני (או סופי, לא זוכרת..). אני לא בטוחה שהוא יתפוס מספיק חזק על חלודה+חום האגזוז, אבל ניתן להשיגו בכל חנות טמבור/הום סנטר ואני בטוחה שהמוכר ידע לענות לך.

נתן....לך למירו...

מירו נמצא ברחוב סלמה על פנייה של רח' שברח לי שמו,( לא רחוק מה"קו מילניום") מירו הוא מומחה בבעיות האלה...( גם לי הוא סידר את האגזוז) קח בחשבון שמירו ואבא שלו יושיבו אותך יום שלם אצלהם במוסך או יגידו לך לחזור בשעה מסוימת, וכשתחזור מירו יגיד לך " מתי קבענו?! עכשיו?!.." ורק אז יתחיל לעבוד לך על האופנוע...( מוסכניקים מהדור הישן)

נתן.ל

New member
מירו או זיקו ?

הייתי אצל רתך שמה בסלמה פינת רחוב אחר כלשהו - כמה רחובות ממזרח לשוקן. יש למישהו אולי את הטלפון שלו שם ?

Skid McMarks™

New member
שמעתי בפורום דברים לא טובים על זיקו

אמרו להתרחק אם האגזוז יקר לי. תריץ חיפוש ב-8 על זיקו האגזוזן, לא זוכרת ממי היו ההמלצות אבל אתה בטח יודע יותר טוב ממני על המלצות של מי אפשר לסמוך ושל מי לא.

זיקו....נכון לא מירו....זיקו...!

הייתי אצלו יום אחרי שזיקו גרציאני נפטר... בגלל זה אני זוכר:)... הקיצר תקפוץ אליו.

nuzzz

New member
תיגש לאגזוזי השלושה, צומת חולון.

נמצא ברחוב המלאכה על גבעה קטנה-זה הרחוב המרכזי שם--ממול "בית הבשר". הדוד הנחמד שם מרתך מאד מאד מקצועי, הוא בתכלס רתך רכבים אבל הוא עשה לי תיקון לראדיאטור ב600 שהיה לי וגם באגזוז פעמיים בCH הנוכחי. עבודה מומלצת, את הרדיאטור שהוא ריתך לי אף מוסך אופנועים לא הסכים לרתך, (כמובן שבמקרה יש להם משומש במלאי...) והוא מחזיק עד היום. שוב, מומלץ בחום רב.

למעלה