אוף

אוף ../images/Emo4.gif

יש לי חברים קבועים שהייתי יוצא איתם, אבל לאחרונה משום מה הקשר התנתק.. דיברתי עם אחת במסנ והיא אומרת לי 'ניב מה איתך? באמת מזמן לא יצאת איתנו' אז אמרתי לה 'אתם לא אומרים לי' אז היא אמרה 'באמת? אז תגיד..' וואלה. אז תגיד. אמרתי לה לפני כמה ימים אם הם עושים משהו והיא אמרה שהיא תחזור אליי, כמובן של א חזרה
שלחתי הרגע הודעת SMS לידידה שלי אם הם עושים משהו והיא לא החזירה תשובה
זה כזה מבאס שלכאורה הכל נראה ממש טוב אבל הם בכל זאת ניתקו איתי את הקשר. אני תוהה למה? אז עולה לי המחשבה שכשיצאתי איתם היו פעמים שהלכתי משם להסתובב עם אנשים אחרים, אבל עדיין, זה לא סיבה לניתוק קשר והתעלמות
אוף הייתי רוצה לחזור לפעם, כשהם היו מעדכנים אותי והיינו מדברים חופשי, לא כמו עכשיו, שאני כל הזמן צריך להציע ואז לא מתייחסים אליי. אני כבר לא יודע מה לעשות

בובית 16

New member
אני חושבת..

שאתה לא צריך ישר להיכנס לדיכי.. לך תדע את הסיבות.. אני מציעה לך לארגן יציאה עם כמה חבר'ה ותיראה אם זה הולך, והולך סבבה.. אם לא, ואתה רואה שהם דוחים אותך כל פעם מחדש.. או שתדבר עם מישהו שאתה באמת סומך עליו ותשאל אותו מה קורה וזה בלה בלה.. או שפשוט תמצא חבר'ה אחרים להסתובב איתם. אין סיבה שתבזבז אנרגיות מיותרות.. אם זה ככה כניראה שהם ממש לא שווים אותך.. בהצלחה מותק :]

lD0

New member
שיאללה אני במצב בול כמו שלך! בול!!

הייתי שמח גם לעצות!

למעלה