אוף

peachy

New member
אוף ../images/Emo4.gif

לא זוכרת אם סיפרתי לכם שאני אוהבת מוסיקת רוק מאז שאני זוכרת את עצמי NIRVANA הייתה להקה שהשפיעה עלי המון, והסולן שלה KURT COBAIN התאבד, ובמכתב התאבדות שלו הוא כתב: IT´S BETTER TO BURN OUT THAN TO FADE AWAY - עדיף להישרף מאשר להינדף ברוח להינדף ברוח בשבילי זה לאבד את עצמי, לאבד את הזהות שלי ולהיות כמו כולם, ללכת בתלם, להיות עוד כבשה בעדר ורוב העדר הזה נראה לי שטחי וריקני, שחי בשביל להשיג ולהשיג עוד ועוד דברים חומרניים ולא שם דגש על מימוש הפוטנציאל שיש בכל אחד. והנה איבדתי את עצמי... אני לא כמו כולם, עוד לא מצאתי את מקומי בעולם הזה, בכל מקום הרגשתי שונה אבל חייבים להסתגל, להתרגל, להיות חלק מהמערכת ומה זה בעצם הסתגלות?? לטשטש את כל הוויתך בשביל להתאים למקום מסוים, "ברומא התנהג כמו רומאי" כולם עושים מה שכולם עושים ואם יש מישהו שונה, או שמתעלמים ממנו או שדורכים עליו וכשהוא כבר לא יכול יותר והוא במצוקה בלתי נסבלת הוא מחליט שהוא עבר כבר מספיק ואז פתאום האנשים מתעוררים ואומרים: יו! איך לא שמנו לב? הוא היה כזה איש טוב, כזה מצליח, הכל היה לו? מה קרה?????? סתם, סתם זאבים במסווה של כבשים, שיטרפו את כל מי שבדרך בשביל להשיג את המטרה שלהם... אז אני לא אחת מהעדר (גם לא כבשה שחורה) וגם לא זאבה אז מה אני? ולאן לעזאזל אני שייכת?? PEACHY

yairon

New member
רוצה לדבר ? סתם לדבר ...

שמי יאיר אולי נוכל להיעזר...

dylan

New member
לא זאבים ולא כבשים

רק אנשים... כתבתי הרבה ומחקתי, אני לא יודע בדיוק מה אני רוצה להגיד ומה אני חושב, גם אני לא מרגיש שייך בשום מקום, אבל אני לא בטוח שיש דבר כזה אנשים מיוחדים, זה נכון שלא כל האנשים הם בדיוק אותו דבר אבל אין אחד ששונה מכל השאר, יש מליונים ששונים ממליונים אחרים, בגדול למי שבאמת אכפת ורואה בנו מיוחדים אלה רק הקרובים, כל השאר רואים באנשים אחרים סה"כ עוד אנשים - חלק מעדר. לא יודע אם זה יצא מספיק ברור, ואין לי מושג מה אני באמת חושב ולמה כתבתי את זה, אבל נו, שיהיה

nobh

New member
../images/Emo38.gif

את שייכת לעצמך וזה הדבר הכי קשה בעולם אולי כולם כבשים וזאבים אבל הם כולם וזה הכח שלהם אולי את מרגישה שמתעלמים ממך אבל הזאבים והכבשים אולי לא מרגישים צורך שיתיחסו אליהם ולכן מתיחסים אליהם ובגלל זה ייתכן שהם ישאלו את עצמם מה קרה??? כי הם לא נכנסים לראש שלך ובעיניהם זה שאת מתנהגת כמוהם זה טבעי הם לא חושבים על אפשרות שזה מאמץ גדול בשבילך אם כולם כבשים וזאבים(ואני מאמץ את זה) אז איך כולם נהנים רובם ואיך אנשים אוהבים ונאהבים ולא חסר כאלה ואיך הם נהנים מהחיים כנרא ה יותר ממך כולם מרגישים שמתעלמים מהם או דורכים עליהם מי שיש לו יותר כח וביטחון אז האיפור שלו יותר מושלם וככל שהביטחון פוחת האיפור יורד ואז האמת מתגלה אדם מתוסכל ומדוכא מי אמר לך שאם לא מתנהגים ברומא כרומאי הסבל הוא יותר מלהתנהג כרומאי ולסבול למה את צריכה שזאבים וכבשים יתיחסו אלייך אם את לא שייכת אליהם מה איכפת לך שהם מתעלמים הבעיה מתחילה כשהם דורכים וזה אחת מאוצרות הטבע הבודדים שמדינתנו התברכה בו

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ואולי...

אולי את כבשה צבעונית..כזו שעוד לא ראו מעולם.. מרהיבה ביופיה..זן חדש ולא מוכר..מעניין..מרתק..שונה... לא פשוט להיות שונה בימינו.. לא פשוט להרגיש לא שייכים למקום..לאנשים.. ואולי זה בגלל שיש תחושה שכולנו "אמורים" להיות שייכים למשהו אחד- למשהו כללי וכוללני שכנראה שאין לו מקום להכיל את כולנו.. פיצ´..את קודם כל שייכת לכאן..אלינו.. אנחנו מקבלים אותך כאן על צבעייך המרהיבים..ועל כאבך.. אנחנו מאמינים שעם הזמן..את תמצאי את הדרך להרגיש בנוח..או עם עצמך או עם הסביבה.. יש לך כשרון יוצא דופן. על תוותרי עליו.. אנחנו מקשיבים לך..

שם ים

New member
פיצ´י מקסימה..

נכונים ומקסימים כל הדברים שנאמרו לך. אך, כשאתה חש לא ייחודי, "רגיל", שום כלום לא יעזור. ... חשתי כך בעבר, ולעיתים עדין חשה.. כעת, כשתחושות כאלו עולות, אני מנסה למצוא בי את הייחודיות שלי. מה שמאפיין אותי, זה יכול להתבטא בדברים שחשובים לי, עקרונות, אמונות המייחדות אותי, הדרך שאני הולכת בה, ומאפיינת את האישיות שלי, בציורים שלי, אני מוצאת את הסיגנון הייחודי רק לי, אף על פי שסיגנון זה השתייכות לקבוצה, הרי שאני מוצאת עדין שיש לי את החותמת שלי על הציור, וגם בין מליון ציורים אזהה את החתימה שלי, וכך אחרים. זה יכול להתבטא גם בצורת הכתיבה שלי. .. יקרה, הייחודיות שבך קיימת. בני האדם אינם רובוטים, ולכן אנו גם לא עשויים מאותו מתכון. בוודאי ישנם דברים הייחודיים רק לך, עצות שרק את היית מייעצת, עקרונות שאת עומדת עליהם, ומאפיינים את צורת החשיבה הייחודית רק לך. לאט לאט, בין ניבכי הדמעות, גם אלו יתגלו לך, ואנחנו פה איתך לגלות אותם. מחזיקה לך אצבעות בדרך הזו. אוהבת, שם ים.

למעלה