אוף!

nino15

New member
אוף! ../images/Emo46.gif

קניתי טבעות באטסי (כאלה: http://www.etsy.com/listing/59866541/5-pcs-adjustable-ring-blanks-gold-tone) עשיתי לעצמי טבעת והציפוי ירד תוך יום אחד!! איזו חוצפה. אני ממש כועסת. כתבתי למוכרת ונראה מה היא תגיד. מישהו מכיר כאלה טבעות בציפוי איכותי?? (עדיף מאטסי, אבל גם בארץ). אני יותר ויותר נתקלת באטסי במוכרים שמוכרים ציפוי זהב שיורד תוך יום. אולי נפתח שרשור מוכרים של חומרי גלם איכותיים?

לא נעים לי להגיד לך, אבל, אלו טבעות

הכי הכי פושטיות שיש! ברור שזה לא יחזיק מעמד.... אם את רוצה טבעת איכותית תיקני טבעת מגולדפילד מחניות צורפות.

nino15

New member
יש לך המלצות?

אני יודעת שציפוי זה לא אותה האיכות כמו גולדפילד, אבל עוד לא קרה לי שתוך יום ירד הציפוי. ואני תמיד מנסה על עצמי קודם. זה מאוד מרגיז... יש לך המלצות איפה יש טבעות איכותיות?

nonibam

New member
המונח Gold Plated

הינו מצופה זהב. נתקלתי לא פעם אחת בתכשיטים שכתוב שהם מצופים זהב, ואין מצב שזה אכן כך!!! יש הרבה פריטים שהם בצבע זהב (ובפריט שקנית הם משתמשים במונח: Gold Tones Plated ולא Gold Plated...). אכן מעצבן!!!!

nino15

New member
היא כתבה בתיאור

Rings are gold tone plated over brass זה לא אומר שזה מצופה? איפה אתן קונות?

milshake

New member
Gold toned ממש לא אומר שמדובר בציפוי זהב

רק שהגוון של של הציפוי הוא זהב, לכן המילה TONED - גוון. אני גם הייתי שמח אם היינו מארגנים פה איזה שירשור על מוכרים שידוע שהם מוכרים findings כאלו ואחרים עם ציפוי איכותי שלא יורד אחרי יום-יומיים. אני עדיין חדש בכל הקטע הזה ומתנסה עם חנויות. חנויות הצורפות שיש לנו באלנבי ברובם לא מוכרים מצופה, אלא באמת כסף, ובאמת גולדפילד, ויש תכשיטים שזה פשוט יקר מדי בשבילם. כלומר לשלם 50+ שח לשרשרת 45 ס"מ גולדפילד זה לא מעט, על איכות משלמים ואין מה לעשות, אבל בטוח יש שרשראות (ואביזרים אחרים כמו טבעות וכו') מצופים, שנותנים מענה הולם לצרכים שלנו ברבע מהמחיר, ואף פחות. באלנבי נתקלתי רק בשנדליר ועוד איזה חנות לידם שמוכרים מצופה, אבל האיכות לפעמים ככה ולפעמים ככה..

nino15

New member
האמת שזה מבורך לשתף מהניסיון

אני תמיד קונה כמות קטנה ומנסה קודם על עצמי כי נתקלתי בהרבה ציפויים נוראים, שיורדים אחרי שבוע (נגיד בדיאור). אני מסכימה איתך שאפשר לשתף מהניסיון שלנו אצל מי יש חומרי גלם איכותיים, גם בציפוי זהב. לדעתי, גולדפילד הוא נורא יקר, ובאמת לא מתאים לכולם. אז יש מישהו שמוכן לשתף?

סיגליתא

New member
בדיוק היום שמעתי במדרחוב ממישהי

שהיא קונה שרשראות מצופות באבגד,
ציפוי שלהם
, לא ציפוי מסין, וצריך לבקש ציפוי שלהם והיא אומרת שהוא טוב, לא ניסיתי

milshake

New member
הממ עוד לא יצא לי לבקר שם

צריך לקפוץ באמת. יש להם באתר PDF עם זיליון שרשראות ומחירים אבל לא כזה ברור מה הולך שם, מבולגן משהו. היום קיבלתי הרבה שרשראות כדוריות + נחש מצופות שהזמנתי ב-ETSY, נראה איך הן יחזיקו ואם הן שוות משהו.

למעלה