אוף!

wildflower**

New member
אוף! ../images/Emo46.gif

אוף..אני לא יודעת מה קורה לי בזמן האחרון... אני רגישה לכל דבר שאומרים לי... אפילו אם לא מתכוונים לפגוע בי..אני יש נפגעת ולוקחת את זה בצורה אישית... רבתי כבר עם החברה הכי טובה שלי..כי היא "כביכול" העליבה אותי.. ועכשיו.. עוד פעם העליבו אותי... זה לא שהם מתכוונים.זה פשוט שאני מפרשת כל דבר לא נכון!!! מה זה? זה הגיל????? בר

בר

תיראי.. אין מה לעשות. את פגיעה כרגע... אבל זה טוב שאת מבינה את זה.. תנסי להתייחס אליהם פחות. או לקחת מהם פסק זמן. אני מקווה שזה יעזור
גלית

lital love .E.

New member
ברו´ש............

את חייבת להבין שאין לך שום סיבה להתעצבן על אנשים ככה רק בגלל שהעליבו אותך קחי הכל בסבבה ואם מפריע לך משהו דברי איתם ותסבירי להם. לדוגמא יש לי חברה ממש טובה ששנה שעברה ישבנו יחד בשיעורי מחשבים אבל הבעייה הייתה שזה היה שיעור משעמם רצח וכל שיעור ממש קבוע כל שבבוע (חרוז) הייתי מתעצבנת עליה בגלל דבר קטן עד שבסוף נמאס לה והיא הסבירה לי שזה כבר מוגזם מאז אני כבר לוקחת פחות ללב. אז גם את עשי חיים ותפסיקי להתחשבן עם כל יום שעובר. אוהבת ליטל

עדן*

New member
האמת

שגם אני כזאת, אני הופכת כל זבוב לפיל ולפעמים זה סתם פרשנות מוטעת שלי.. תתנצלי בפני החברה לדעתי... ופעם הבאה תהיה יותר זהירה בפרשנויות שלך או תתייעצי עם משהו לפני שאת קופצת למסקנו.. באהבה עדן דרך אגב בר מלא זמן אני נכנסת לאי סי קיו ואת לא שם, איפה את?????

בר מתוקה

לפעמים את מזכירה לי אותי גם אני הייתי רגישה על כל דבר אבל אנחנו סה"כ בני אדם.. וזה טבעי... אך תנסי להסתכל ולראות שהשד לא כל כך גרוע שלא כל מילה היא בכוונה לרעתך הוא מכוונת כדי לפגוע בך... לפעמיים אנשים גם פולטים דברים בלי כוונה תנסי לצחוק על זה.. ולא להתייחס....... זה לא קשור לגיל יש אנשים שרגישים יותר ויש שפחות אני בטוחה שלאט לאט את תזהי מי לטובתך ומי לרעתך... היהי בסדר מתוקה ענת

למעלה