אוף!!

sweet148

New member
אוף!! ../images/Emo46.gif

מקודם קראתי עיתון שבת ואח שלי בא מעליי כזה וקורא את הכתבות,אני מעבירה עמוד והוא "מה את מעבירה?!!!" אני אחכ ממשיכה לקרוא והוא ממשיך לקרוא!! אני זזה והוא "מה את זזה?" אווף!!!!! זה מעצבן!! וגם היה לו מסטיק והוא לועס בקול ובאוזן שלי,אני שונאת שלועסים בקול-כל דבר...זה מציק באוזן! בקיצצור הוא הרגיז אותי מאוד עכשיו!!

כן אחים יודעים לעצבן

הדבר הטוב ביותר הוא לא להתעצבן כי זה הנשק הכי טוב נגדם. אחי אהב לעצבן אותי ולצחוק כל פעם שהייתי מתחרפנת מעצבים. אל תתיחסי אליו, תעזבי את המקום ומקסימום תחזרי אחר כך העיתון יחכה שם.

eris1515

New member
פשוט תנסי לא להתיחס-

המטרה שלו היא שתתעצבני-ואם תראי לו שזה לא מפריע לך ופשוט תתני לו ת'עיתון ותזוזי למקום אחר הוא זה שיתעצבן

sweet148

New member
../images/Emo9.gif

לא ההיפך הוא התעצבן אבל צועק עליי זה מה שעיצבן אותי וגם שהוא קרא את העיתון עיצבן אותי,הוא לא ידע שזה עיצבן אותי כאילו הוא לא עשה את זה בכוונה אבל אחכ אמרתי לו תקרא אחכ מה הבעיות שלך? אז הוא המשיך לקרוא... וכן גם לי הוא עושה את זה שאני מתעצבנת ואז הוא צוחק עליי לפעמיים..

eris1515

New member
בסדר,

את רואה? "גם לי הוא עושה את זה שאני מתעצבנת ואז הוא צוחק עליי לפעמיים.." אז הוא כן נהנה מזה שאת מתעצבנת...

מחפש צומי ולא מוצא ../images/Emo3.gif

אז מצא אצלך... לדעתי, במצב כזה פשוט תעברי לחדר שלך ותתעלמי ממנו. בסופו של דבר, אם הוא לא ימשוך את התשומת לב שלך, הוא לא ימשיך בזה.

למעלה