אוף
מה עובר ועבר עלי

yoooni

New member
אוף ../images/Emo7.gif מה עובר ועבר עלי ../images/Emo7.gif

המוח שלי התנוון כנראה וזה פשוט הורס לי כל פעם מחדש את המצב רוח לימים ארוכים. האמת שאני סתם פה בשביל להתבכיין ולשפוך, אני לא ממש מצפה לתגובה... הבחינות בגרות האלה הרסו אותי. כל הבחינות שהייתי בטוח שאני מוציא בהן ציונים מעולים - חזרו עם ציונים יותר גרועים מגרועים
והכי עצוב לי שנפלתי באנגלית ואני כל כך טוב בזה
ניגשתי למועד א' וקיבלתי 83 ובמועד ב' שהיה קל פי 100 קיבלתי 71 חיכיתי חודשיים בתקווה שיגיע ציון יותר טוב מה83 העלוב והציון הנוסף פשוט דפק לי את המצב רוח
חבל שבדקתי בכלל
סליחה על ההטרדה.

yoooni

New member
ובנוסף לכל אני מרגיש שעוקבים אחרי

משום מה גולשים מבוגרים גולשים בפורומים שקהל היעד שלהם הוא בני נוער, והם עוקבים אחרי מפורום לפורום שאני מנהל
מלחיץ משהו. ויש לי הרגשה שהם אובססיביים לגבי

מוּסקט

New member
האמת - התלבטתי

איך לענות. האם מבחינה רגשית או מבחינה יותר פרקטית (יענו-מעשית). מכיוון שמבחינה רגשית חוץ מלהביע השתתפות בצער ואיזה ניסיון לנחם לא כל כך הצלחתי לחשוב מה להגיד, הפור נפל על החלק הפרקטי. כשיש פער בין החווייה הסובייקטיבית לתוצאה בשטח אתה חייב למצוא איזה פרמטר אובייקטיבי לבדיקה עצמית. אחד הפרמטרים הקלים ביותר לבדיקה אובייקטיבית הוא זמן. אם היית בא אלי לפגישה עם השאלה הזו הדבר הראשון שהייתי מבקשת ממך לעשות הוא להסתכל על ניהול הזמן שלך. לאן הוא בורח, היכן אתה הכי "מושקע" במשך היממה, על מה אתה מוציא הכי הרבה אנרגיות - וכד'. רק אחר כך היינו מתחילים לדבר.

למעלה