אוף

מיצי007

New member
אוף../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

זה לא קורה לי
אתמול,פעם ראשונה מזה הרבה זמן שלא יצאתי לשום מקום ביום שישי ונשארתי בבית. חיכיתי וחיכיתי עד שישודר 12 קופים,התחיל ואז פתאום התחלתי למצמץ בכבדות ולפני שאני שמה לב התעוררתי שוב באחת בלילה ומה אתן אומרת? מן הסתם שהסרט כבר נגמר... אוף
למרות שכבר ראיתי את הסרט לפחות 10 פעמים כי זה אחד האהובים עלי,זה עדיין מעצבן כי לא ראיתי אותו כל כך הרבה זמן
ועכשיו מה
דווקא היום,כן יצאתי ופספסתי את סנאצ'
אווווווווף
אני לא יכולה להיות יותר עצבנית,זה כזה חרטא ברטא כי אני תמיד יוצאת בימי שישי בערב ושבת בערב ועכשיו משום מה יצאתי אחר הצהריים ביום שבת. גרררר מעצבן.

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifאוויש../images/Emo4.gif באמת באסה../images/Emo31.gif

גם אני אתמול כ"כ רציתי לראות ת'סרט אבל לא הייתי בבית.. וכמובן גם אני פיספסתי
גררררררררררר..$%@%$#%$@# חוצמזה לפי דעתי ערוץ 10 שם את הסרט בשעה תקועה.. וביום לא משהו..
לא נורא יש לנו רק לקוות שאולי ישימו את זה מתישהו שוב..

karin byrne

New member
אוי זה באסה....

אני ראיתי ת'סרט...אבל פספסתי כמה קטעים...
...זה בדיוק התחיל כשסיימנו לעשות קידוש והייתי צריכה לעזור קצת לאמא לפנות אז רצתי מהמטבח לטלויזיה כל שניה ואז כשסיימתי לפנות הלכתי לראות....אבל הקטע פה הוא שפספסתי קטעים....בעעע עליי....והיום ראיתי רק ת'סוף של סנאצ' כי לגמרי שכחתי מזה....בדיוק הייתי בחוץ כשהסרט שודר....ואז כשעליתי והדלקתי ת'טלויזיה ראיתי שיש ת'סרט...שוב,בעעע עליי...
...אבל לונורא ראיתי סנאצ' איזה 3 פעמים....חחחחח....

ה אורחת

New member
את תזכירו לי אצלי זה סיפור ממש חרא!

נסעתי לכנקרת אז ביקשתי מחברה שתקליט לי והיא לא יכלה כי בסוף היא נסעה גם אז ביקשתי מאמא שלי שתקליט לי וכשחזרתי הבייתה התברר שהיא הקליטה לי איזה שעתיים ומשו של ערוץ אחר ברווווסיייייתתתת... והתחלתי לבכות כי זה בערך הסרט שלו שהכי חיכיתי לראות, אז בבקשה אם מישו יודע על שידורים חוזרים וכן הלאה PLEASE LET ME KNOW!
תודה מראש

חיחי יופי אז זה הדדי../images/Emo3.gif

גם אני הפסדתי את החצי שעה הראשונה בערך .... אבל כבר ראיתי את הסרט פעם אחת אז זה לא נורא כל כך

למעלה