wildflower!
New member
אוף ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif
שמתי לב שאני די מתוסבכת בקטע של הבעיות... אני כותבת פה איזה שלוש בעיות בסופשבוע אחד...{זה מצטבר...
) טוב אז ככה... זה לא בדיוק בעיה... יש לי מצב רוח חרא..פשוט נוראי.. והכול בגלל ההוא שאני אוהבת...זה שרוצה לנסות שוב...אבל הוא כל הזמן "בא ונעלם"... לא בקטע של באמת נעלם..אלא...הוא אומר משהו... ואז הוא מעין לא מזכיר את זה יותר.. ואני נשארת באי וודאות... {אי וודאות זה דבר נוראי---דרך אגב....} הוא אמר לי שלא משנה מה ייקרה תמיד נשאר בקשר.....! אבל אני יודעת שלאנשים יש נטייה להתרחק אחד מהשני כשהם רחוקים אז אני לא כל כך סומכת על זה.. בגלל זה אני כל הזמן חושבת כמה אני צריכה למצות את השנה הזאת איתו {הוא ביב´ ומסיים......!}.. וכמה שאנחנו צריכים לנסות את הקשר בינינו עכשיו! בכל אופן... זוכרים שכתבתי לכם על זה שאני רוצה ללכת איתו לים בלילה..{היה אמור להיות ביום שישי}...אז התקשרתי אליו לפנימייה..{הוא גר בפנימייה} והוא אמר לי שהוא לא יודע אם הוא נשאר שם לשישי שבת וביקש ממני להתקשר יום אחרי זה... אז התקשרתי.. ואמרו לי שהוא לא נמצא.... אז זה לא יצא בסוף! ועכשיו..אני חושבת שאני לא אדבר אתו במשך השבוע.. לא יודעת למה...פשוט להתרחק קצת... אבל אני מתה ללכת איתו לחוף!!!! טוב..מצטערת על הזיבולים... אני לא יודעת בדיוק מה אני רוצה מכם.. לפרוק את העצב כנראה....
אוהבת בר נ"ב-מיכלי..רק רציתי להגיד לך שאת ממש מעודדת
תמשיכי ככה:O
שמתי לב שאני די מתוסבכת בקטע של הבעיות... אני כותבת פה איזה שלוש בעיות בסופשבוע אחד...{זה מצטבר...