אוף

wildflower!

New member
אוף ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

שמתי לב שאני די מתוסבכת בקטע של הבעיות... אני כותבת פה איזה שלוש בעיות בסופשבוע אחד...{זה מצטבר...:)) טוב אז ככה... זה לא בדיוק בעיה... יש לי מצב רוח חרא..פשוט נוראי.. והכול בגלל ההוא שאני אוהבת...זה שרוצה לנסות שוב...אבל הוא כל הזמן "בא ונעלם"... לא בקטע של באמת נעלם..אלא...הוא אומר משהו... ואז הוא מעין לא מזכיר את זה יותר.. ואני נשארת באי וודאות... {אי וודאות זה דבר נוראי---דרך אגב....} הוא אמר לי שלא משנה מה ייקרה תמיד נשאר בקשר.....! אבל אני יודעת שלאנשים יש נטייה להתרחק אחד מהשני כשהם רחוקים אז אני לא כל כך סומכת על זה.. בגלל זה אני כל הזמן חושבת כמה אני צריכה למצות את השנה הזאת איתו {הוא ביב´ ומסיים......!}.. וכמה שאנחנו צריכים לנסות את הקשר בינינו עכשיו! בכל אופן... זוכרים שכתבתי לכם על זה שאני רוצה ללכת איתו לים בלילה..{היה אמור להיות ביום שישי}...אז התקשרתי אליו לפנימייה..{הוא גר בפנימייה} והוא אמר לי שהוא לא יודע אם הוא נשאר שם לשישי שבת וביקש ממני להתקשר יום אחרי זה... אז התקשרתי.. ואמרו לי שהוא לא נמצא.... אז זה לא יצא בסוף! ועכשיו..אני חושבת שאני לא אדבר אתו במשך השבוע.. לא יודעת למה...פשוט להתרחק קצת... אבל אני מתה ללכת איתו לחוף!!!! טוב..מצטערת על הזיבולים... אני לא יודעת בדיוק מה אני רוצה מכם.. לפרוק את העצב כנראה.... :( אוהבת בר נ"ב-מיכלי..רק רציתי להגיד לך שאת ממש מעודדת:)תמשיכי ככה:O

בר :0) :0) :0) :0) :0) :0)

איזה חמודה:) :) :) :) :) אל תתייאשי, נכון שיש לאנשים נטייה "לשמור על קשר" שזה בדר"כ נגמר (תקשיבי לי מניסיון) אבל לפי מה שתארת זה ממש לא, הוא רצה להפגש רק לא הסתדר, אני בטוחה ששבת הבאה עם כמה טלפונים וביקורים בפנמייה יעשו את העבודה, אם את באמת דלוקה עליו לכי על זה שלא תפספסי כל הזדמנות שמעת ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? בהצלחה:) ואל תשכחי לספר לנו מה קרה:) אוהבת ולא מתאהבת מיכל:)

kissa

New member
היי מתוקה!!

מה לעשות, החיים קשים. תמיד ולכולנו. אני מאמינה שאין דבר העומד בפני הרצון, ואם את רוצה ללכת איתו לים, בסופו של דבר גם תלכו. רק אל תפסיקי לנסות. ותזכרי: אם לא היה רע בחיים שלנו, אז גם לא היינו יודעים מה זה טוב. בהצלחה!!!

vampire_Girl

New member
אל תדאגי

אני מכירה את הקטע הזה טוב מאוד... היה לי חבר שגם הרבה פעמים התחמק ממני ואז נתתי לו אפשרות ו שהוא יפסיק או שגמרנו... אחרי זה נפרדנו ומצאתי בחור שלא התחמק ממני ואהב אותי כמו שאני... אז אם הוא מתחמק ממך עדיף שתשחררי אותו , יש הרבה דגים בים והדג הזה לדעתי זו איכסה אחת גדולה שפשוט לא שווה אותך... מקווה לעזור. אוהבת , ערפדונת.

בר יקרה שלי...

משפט ששמעתי היום.... "לחיות את ההווה, לזכור את העבר, ולהמשיך ולצפות לעתיד"... לפעמיים צריך פשוט לעזוב את העבר,אבל לא לשכוח- זאת אןומרת קשר של העבר שעולה וצף כל פעם , פשוט להניח לו כי זה דבר שיצור לך רק בלבול... לחיות את ההוונ-פשוט להנות מהחיים שלך ,לעשות דברים שעושים לך טוב לא לשקוע על העבר...יש הרבה דברים שאת אולי מפספסת עכשיו.... ולצפות לעתיד--אומרים שהמחר טוב יותר,וזה נכון פשוט מאוד אחרי כל דלת שנסגרת אחרת נפתחת..... שיהיה לך מתוק רק טוב ובהצלחה
ענת

wildflower!

New member
תודה מתוקים!

אתם לא יודעים עד כמה עודדתם אותי....:) אני אנסה להזמין אותו שוב..ואני אעשה את כל מה שאני יכולה כדי לשמור איתו על קשר.... אם לא יילך....אז...מה אני יכולה לעשות..... אוהבת אותכם! בר! נ"ב-מיכלוש..אני מתוקה?!

למעלה