אוף!

wildflower**

New member
אוף! ../images/Emo85.gif

מה גורם לבן אדם לקום יום אחד בבוקר ולהרגיש חרא... להרגיש שהעולם לא בשבילו יותר וכל מה שהוא רוצה לעשות זה לקפוץ מהחלון לעתיד אחר. מה גורם לבן אדם להרגיש שהוא לא שווה פתאום למרות שיש לו מלא חברים ושני הורים שדואגים לו..ואפילו כלב שקופץ לקראתו כל פעם שהוא חוזר הבייתה. אני לא יודעת אם זה קשור לאוירה הזאת של יום כיפור אוירה מעיקה..לא רק שאסור לאכול ,אלא גם הכול שקט שלווה כזאתי.. כאילו שמשהו בלע את כל האנשים ואת כל הצלילים בעולם הזה. אני מרגישה פשוט חרא... אני לא מבינה למה אנשים חיים בעולם הזהףלמה ולמה???. אני לא תורמת שומדבר לאף אחד..ואף אחד גם לא תורם שומדבר בשבילי... בר

תגובה לשורה האחרונה!!!!

לא תורמים לך?????? הוא לא תורם לך??????????? הוא ממש ממש תורם לך! גואד לך!!!!! ואם את כל כך רוצה לתרום תבואי לוועדת תרבות אחרי החופש! קאפיש? גלית

בר מתוקה

כן זה קורה לפעמיים אדם קם בבוקר ומרגיש שהחיים לא מסתדרים לו, זה קורה, וזה טבעי, לפעמיים מה שאנחנו רוצים לא הולך לנו לפעמיים קצת קשה אבל זה דרך החיים למצוא את האושר מתוך הכאב, ללמוד להעריך את הדברים היומיומיים, אדם צריך לחיות בשבילך עצמו בשביל הנפש שלו ואז הסביבה תורמת לו את תורמת המון יקירתי ואחרים תומרים לך לאט לאט תני לזמן לעשות את שלו תחייכי יקירתי שלך.....תמיד.......ענת

למעלה