אוף

koryz

New member
אוף

עצבים בתחילת הסופש. חזרתי מארוחה משפחתית (מונית) הוא דווקא היה בסדר, לא ניסה לאנוס ולקחת יותר מדי (חשוד, אני יודעת) לפעמים, מפגשים משפחתיים הם לא משהו. ובחיי שהפעם, לא רציתי ללכת ברגל. פשוט לא התחשק לי ללכת איתה טרמפ, אז כבר הסכימו להקפיץ אותי (שוב, היא ממש ילד, לא יכול לסתום ת'פה. ואני לא רוצה להיכנס לסופרלטיבים. אבל, תסלחו לי. לפעמים אדם חכם צריך לשתוק. ואם אני רוצה אי פעם להיות אדם חכם, כדאי שאתחיל להסתובב ליד כאלו.) יפה לה שהיא הגיעה למשהו בחיים (עם זאת, באמת שלא נראה לי משהו למות לבד. כשאפילו המשפחה מגלגלים עיניים.. ועוד ניסו "לחנך" אותי. טוב סורי, עברתי את הגיל. כן אני לא צריכה אישור של אף אחד. אתם לא חייבים לשקר כל הזמן, ואני בוודאי לא חייבת כלום. ומספיק עם המצפוניות יתר המטומטמת (שלא לאמר הצבועה) הזאת! ( -- צונזר) מספיק! קרבת משפחה היא מזמן פאסה ואני ממש לא מדברת על לחתוך שום דבר ואף אחד. רק לשמור על הבריאות. וכן, לא בכל מחיר. אתם יודעים מה, נלך עם זה צעד קדימה. היא צודקת. בהכל. ב 100אחוזים. אבל, צדק אפשר לקחת רק לקבר. ואני רוצה רק שקט, מישהו לסמוך עליו (והיא לא כזאת), אדם שיאמר אמת (והיא לא כזאת) ובאופן כללי אדם בוגר (והיא לא כזאת) אז סורי, אבל לא מתחשק לי לגדל בן אדם. תודה.(לכם, מראש. על ההבנה.)

למעלה