אוף.

שרון ש

New member
אוף.

זה התחיל אתמול, שחזרתי מהעבודה וחשבתי מה לבשל לנו .. אז איתו זה קל כל מה שמתובל פיקנטית בהרבה רוטב אדום הולך.. ואז נזכרתי שיש לי שמנת..שפג תוקפה היום. אז מה אני אעשה ? אזרוק? חלילה (ו"תודה" לאמא שלימדה אותי לא לזרוק אוכל)אז הכנתי תפוחי אדמה בפטריות ושמנת.. והוא לא אוכל שמנת.. אז זללתי מהם.. ועוד לקחתי עוד קצת איתי לעבודה היום. והשמנת- כאילו פתחה את כל המחסומים שהצבתי לעצמי ומצאתי את עצמי שוב בבולמוס עם כל הדברים שלא הזיזו לי לאחרונה. עוגיות חמאה אתמול בערב, התחלתי את הבוקר עם ופל שוקולד וקרואסון שוקולד. אוף. יותר מהכל- איכזבתי את עצמי. ממש אכלתי מהקרואסון ועם כל ביס התסכול גובר ובכל זאת לא יכולתי להפסיק. אוף, כבר אמרתי? את התפוחי אדמה בשמנת שנשארו אני פשוט אזרוק לפח כשאגיע (סליחה אמא) זה בדרך כלל כן עובד אצלי, כשאני כבר מחליטה לזרוק- אני זורקת. שיחה קבועה אצלנו בבית זה שהוא שואל איפה העוגיות ואני אומרת לו: "זרקתי ". והוא שואל "למה ? "ואני אומרת : "כי הן קראו לי" הוא כבר צוחק על האוכל ש"קורא" לי ואני מעיפה אותו... :) אבל אני בכל זאת מתוסכלת מהבולמוס הנוכחי.

את התחלת, השנאה העצמית המשיכה../images/Emo5.gif

ככה זה. (לצערנו). אל תכי על חטא, ואל תלקי את עצמך. כולנו בני אדם, בני תמותה ולא מלאכים. שרון, תסלחי לעצמך, הסליחה היא הדבר הכי חשוב שאת יכולה לעשות למענך. היא מטהרת ממרקת, עוזרת לצאת מבור תחתיות ןמאפשרת לנו לפרוש כנפיים לעשות את הדברים החשובים = להמשיך בדרך הנכונה. ההפרדה בין החשיבה הקלוקלת וזו שהיתה לנו ואבדה לא באה בבת אחת, זה תהליך (לעיתים ארוך). היא תלויה בנחישות, בהתמדה, בעקשנות וגם...באיזו מידה את מזינה לא רק את הגוף אלא גם את הנפש. כתבתי אתמול שאחד מהדברים שיכולים לעזור זה שיהיה בידייך תפריט שיהיו בו מאכלים אהובים עלייך, תצ´פרי את עצמך ותשקיעי בזה. תוכלי להתרחק מהפיתויים ככל שהנפש תהיה חזקה ומלאה בסיפוק מכל הבחינות. יום נפלא, דליה.

שלגיה**

New member
מסכימה עם כל מילה של דליה ו...

וגם אני אוסיף משלי. את ההרגשה הרעה שיש אחרי בולמוס כמעט ואי אפשר לשפר. אבל אפשר לשפר את המהלכים הבאים שהם הרחקת האויבים מהבית (חבל שהשמנת בכלל הגיעה לתאריך של פג תוקף ולא פג תוקפה לפני כן..).. ואפשר עוד הרבה דברים שאת כבר יודעת אותם אפלו יותר ממני. אבל אני אחזור על המנטרה הידועה שלי לאחר בולמוס והכאב שבא אחריו: אם פעם אחת לא ציחצחת שיניים מכל סיבה שהיא אין טעם להלקות את עצמך,הרי למחרת או מיד באותו רגע את תשובי לסורך ותמשיכי לצחצח שיניים כאילו לא קרה כלום וכן הלאה . לפיכך כל מה שאני יכולה לאחל לך מרגע זה ואילך זה ש"תמשיכי לצחצח שיניים" ותקפידי שכל מה שאת אוכלת הוא אכן מזין וטוב לגוף שלך ולא בא לספק צורך אחר. לזרוק לפח מזון ולא משנה אם הוא יקר,טוב או שווה טעימה קטנה זו דרך מעולה להתמודד עם הבעיה. שיהיה לך יום קל ושקט

למעלה