אוף

ג נ ו ב

New member
אוף

למי יש עצה על סיבוב תפילה בשבת? לאן לצאת? כמה זמן זה ``סביר``? כל פעם אני מסץבך עם זה. אה, ואיפה לשים את הטלית....

ינשוף25

New member
קח עצה לפעמים הבאות

חחח.. סורי שאני מגיב לך באיחור, אבל קח עצה לפעמים הבאות...לי אין את הבעיות הללו כי מראש אני לא יוצא להתפלל..ולכן אני חוסך מעצמי את הצרה הזו. את הטלית אתה יכול להניח בארון חשמל, וצא לסיבוב סיבובי של שעתיים ורבע בערך....

סוג ב

New member
שבת ראשונה בבית כנסת אחרי 7 שנים

מה אני אגיד לך? עד עכשיו יש לי צרבת... הייתי בבית כנסת, קידוש לאחיינית החדשה, באמשלי שניסיתי להתחמק, אחותי לא ויתרה לי. הייתי בלי סיגריות יותר משלש שעות, הוכרחתי לשמוע את כל הדברי הבל של הדוסיות המתלהבות, הייתי בחברת "מודרניות" שגורמות לי בחילות בלתי פוסקות, ישבתי בשולחן אחד עם נטורי קרטא לשעבר (ככה כותבים?), שהיום ניראת כמו ספייס גריל החרדית, עם מאה שערימית לשעבר, שמתלהבת מכל בחורה עם חצאית קצרה ועם כמה זבי חותם, שאני לא מבינה למה לעזאזל אמא שלהם לא מקנחת להם את האף... לא ראיתי בשומקום שזאות אופנה דוסית חובה.

יפה לך העיקר ששרדת. לי יש עוד יום

להיות בבית נראה לי שאני בורחת עוד שניה. קיצער המונמון מזל ושתזכי לעוד פול שבתות כאלו מדהימות.

עץ שתול

New member
נטורא חרטא

ומי הוא המרא דחרטא של הבית כנסת??? בשבילי רק להזכר מ"ויבאש היאור" מהדם והדגים במתים, התיאורים המוגלתיים והמבחילים של מכת שחין שהחדירו לי מגיל אפס ועד היום לא מתרופפים החוצה מראשי המתפוצץ.

קודם כל

תלך עם הטלית ! אסור שתראה בשעות של התפילה בלי טלית. אני הולך לאיזו גינה נידחת וקורא ספר (לא חומש...), שאותו אני תוקע בחגורה.גם אם יראו אותי יחשבו שאני אחרי התפילה.לגבי הזמן אני לא מדייק ,זה יכול להיות גם שעה וחצי,(יכולים לחשוב שהגעת לתפילה מאוחר.) במנחה של שבת, אני עושה ברחוב סיבוב של רבע שעה. במוצאי שבת אני הולך לאיזו גינה ושומע מוזיקה .משהו שמזכיר את הסיגריה של מוצ"ש. ויהי"ר שיתקבלו טיולינו לרצון .

באמת אני לא מבינה אותך שאבא שלי

או אחים שלי לא בא להם ללכת להתפלל הם נשארים בבית וזהו. והם דוסים חזק

למעלה