אוף

פ י ו ל ה

New member
אוף

אני ממש מתבאסת שהשנה אני מפסידה את אירועי הפסטיבל..
אני צריכה לעשות מועד ב' של מבחן באיזה קורס שאמור לזכות אותי בנקודות זכות לתואר השני.
וזה המווווווןןןןן חומר!!!!! ואני גם עובדת.. ב-2 עבודות.. ואין לי כוח ללמוד. חוץ מזה יש לי איזו בעיית רכב קלה שגם מפריעה על התניידות פשוטה מי-ם חולון.
מזל שיש פה כל הזמן עדכונים חיים ובתקווה שלפחות חלק מהדברים יגיעו לחאן או לקרון או משהו פה בירושלים ואז אוכל לצפות בהם בהמשך.

אשמח לשמוע איזה הצגות העיפו לכם את הגרביים!

אני עדיין מסרב להרים ידיים ולוותר

כ"כ הרבה דברים נפלאים, מבטיחים ומסקרנים יש השנה בפסטיבל ועד כה לא הצלחתי לראות שום דבר

ובמקביל כ"כ הרבה דברים עוברים עלי בתקופה הזו ובכל תחום ופינה בחיי...
* החודש יש די הרבה הצגות (שזה נפלא, במיוחד לאור העובדה שבחצי שנה האחרונה מס' ההצגות החודשי היה בינוני ומטה והפעילות שלי ב"מאבק הקופים בישראל" מנעה ממני לחזק את הצד הכלכלי בהופעות פרטיות שלי, בכתיבה, בימוי והפקה לאחרים ), האולמות מלאים ואני פוגש ילדים והורים מדהימים שמרעיפים עלי שבחים והרבה אהבה ובנינו, זה הדלק של המקצוע הבכלל לא פשוט הזה. יחד עם זאת יש לא מעט בעיות, תקלות ואווירה עצבנית ומתוחה בשל כל מיני ענינים שלא אוכל לפרט כאן

* גם במאבק קורים המוווווווווווווון דברים לפני ובעיקר מאחורי הקלעים שמחייבים התמודדות רגשית קשה מעבר לפעילות סביב השעון שנדמה כאילו לעולם היא נגמרת.
* כפועל יוצא מזה, אני מאוד עייף נפשית,פיסית וקולית...ביום רביעי אני עובר טיפול בעקבות מיחושים באזור הבטן התחתונה שמלווים אותי כבר חודשיים ולא נותנים לי מנוחה ובאמצע אוגוסט (ממש כמה ימים לאחר יום ההולדת שלי) מחכה לי ניתוחון קטן ברגל - נא לא לדאוג הכל בסדר

ויש עוד כמה ענינים אישיים ומשפחתיים שגם עליהם לא אוכל להרחיב

בקיצור עמוס, לחוץ, צפוף, מטורף
ויחד עם זאת אני עדיין מסרב להיכנע ולהכריז שלא אצליח השנה לצפות לפחות במשהו!
כמעט והייתי מצליח לממש את האופציה לצפות מחר בסרט "שעת החמנייה" ובהזדמנות זו הנה גם קישור לקטע מתוכו
אבל...
ברגע האחרון נכנסה לי הצגה באור עקיבא שנדחתה בגלל גמר רוקדים עם כוכבים שבו משתתפת מיכל אמדורסקי שמופיעה איתי בהצגה ושהיה אמור להתקיים בשבוע שעבר ונדחה בשל הפיגוע הקשה שהיה בבורגס - אז גם את זה לצערי הגדול אפספס, אבל אתם לכו גם בשבילי וספרו איך היה...

לסיום, חשוב לי להגיד שלמרות כל מה שתארתי בתחילת ההודעה, אני ממשיך להיות אופטימי,להשתדל לקבל את הכל בהבנה ובקלות ובעיקר ממשיך לחייך ולהיות השטותניק שאני

פ י ו ל ה

New member
דודינקה, מה יהיה הסוף?

זה שאתה עסוק זה תמיד מבורך, אבל מה זה כל הפציעות והמיחושים? אתה בסדר? איך עבר הטיפול היום?

גם אני נימנת עם המפסידים

וחבל....

דודי, מצער לשמוע שהעיניניים לא זורמים מי יודע מה.... איחולי הצלחה ושלווה!
( מה שתמיד חסר לי.... יש בזה משהו טוב שמניע, אבל לפעמים אני הולכת לנשום קצת שלווה ונחת רוח אצל חמותי כדי לראות שאפשר גם אחרת....
. אולי גם אתה תימצא לך איזה אי שלו לנשום ממנו קצת?)

פיולה, לא נורא, עוד קצת ואת שם.. גם זה יעבור והמטרה שהושגה תהיה מאחורייך! בהצלחה!

באמת מה, חמוטלינקה

את שואלת מה זה כל הפציעות והמיחושים???
גם אני שואל את עצמי!!!
כנראה הגעתי לגיל שזה מתחיל...נו, בכל זאת ממש בקרוב אני הולך לחגוג 42 וזה אומר שאני כבר ממש...גדול...
סתם, סתם צוחק,
אין טענות, נשארתי אותו ילד שאת זוכרת שהייתי ואולי אפילו יותר!
הטיפול עבר בשלום למרות שהיה קשה וכואב הרבה יותר ממה שדמיינתי ושאח"כ עוד היתה לי הצגה בהיכל התרבות במודיעין שאין לי מושג איך היא עברה בשלום מאחר במהלכה הרגשתי כמה פעמים מאוד לא טוב ואפילו שאני עומד להתעלף על הבמה, מה שלשמחתי - לא קרה ובסוף עוד קיבלתי כאלה מחמאות מהקהל שלא קיבלתי גם כשהרגשתי מעולה.
מקווה שאת עומדת בעומס החום ובעומס הכללי שיש עליך כרגע

מתגעגעעעעעעעעעעעעעעעעע

שרק תהיו לי בריאים!

אחרי ההודעות של ליאורה הלכתי לנוח...
ואז גללתי והתגלגלתי למטה
ומה מצאתי?!?!?!?

כולם עמוסים ודודינק'ה מזדקן לנו ( ומה אני אגיד??? אני הכי זקנה פה!)
וחם....
ואפילו לא כדאי להזכיר את כותרות העיתונים
ואיך שהם ישפיעו על מצב התיאטרון ....

אז, לכל החברים בפורום,
לכל הקולגות בתחום,
ולכל אחד שנמצא פה גלוי או סמוי-
שיהיה קיץ נעים,
ממוזג ( לא להגזים עם זה!!! זה ממיס לנו את הקרחונים בקוטב!)
והעיקר- שרק תהיו לי בריאים!

למעלה