אוף!

מאיושית

New member
אוף!

זה כל כך מייאש! אני ממש לא מבינה למה בגדים במידות גדולות עולים כל כך יקר! מה קרה, הבעלים של "מתאים לי" , "עונות" וחבריהם החליטו שנשים שמנות פראייריות אז שאפשר להפציץ במחירים?! תסלחו לי- אני פשוט מאוד עצבנית! הסתכלתי עכשיו בקטלוג של "עונות והמחירים שם פשוט בשמים! זוג מכנסי ג´ינס עולה (לפחות!) 250 ש"ח והז´קט הכי פשוט לא עולה פחות מ400...הם פשוט התחרפנו...! בזמן האחרון קניתי כמה בגדים ממש נהדרים מ"מתאים לי" , ולמרות שאני יודעת שאני צריכה עוד, אני לא מעיזה לבקש מההורים שלי, בגלל שהמחירים שם ממש גבוהים...! סליחה שבלבלתי לכם את הראש, אבל זה היה צריך לצאת מתישהו...

אביטל666

New member
מחכים קצת

והמחירים יורדים לפי מיטב ידיעתי המחירים בשיאם בכל חנות בפתיחת העונה אחרי 1-2 חודשים יורדים המחירים ומי שיש לה כרטיס חבר מקבלת הנחה

DREAM111

New member
היי מאיושית ../images/Emo13.gif

לא להתייאש כל כך מהר. אכן כמו בכל הרשתות כולל המידות הרגילות או הקטנות או איך שתגדירי אותן גם שם בתחילת עונה המחירים הם בשמיים. מה שכן ששם המחירים יורדים יותר מהר מאשר ברשתות של המידות הגדולות ואין לי מושג למה זה. אבל כמו שאביטל אמרה כבר כדאי לחכות כחודשיים ואז המחירים יורדים פלאים ואז ניתן לקנות מכל הבא ליד. מה שכן בקרוב מאוד אני כולי תקווה כי אוכל כבר להוסיף לכן רשימות של חנויות ובניהן כמה בזארים שמוכרים במידות ביניים+גדולות במחירי באזר. אז עוד קצת סבלנות עכשיו יורד העומס בעבודה שלי ויהיה לי קצת זמן לעשות סדר בבלאגן.

למעלה