אתם כאלה מבאסים!
הדיסק החדש שלהם ממש טוב, אני אהבתי אותו בכל אופן, מצד שני אהבתי את כל הדיסקים שלהם, הם ממש טובים.. קיבלתי את הדיסק החדש סוףסוף, יש שם שירים דווקא יפים.. אני אעשה לכם את ה"מה דעתי על כל שיר בדיסק" מי שעוד שמע יכול לעשות גם בשירשור.. (לפי דעתי הם עוד יחזיקו עוד מעמד- הם עוד צריכים להוציא עוד דיסק, וגם סיבוב הופעות כמו שנכתב מקודם, יש להם זמן) 1)suffocate- שיר די יפה, אהבתי דווקא 2)desentitized- בערך, לא משהו כל כך 3)you lied- שיר חביב ביותר.! 4)outsider- שיר דווקא יפה ומאוד מדבק 5)don´t wanna fall in love-שיר נחמדד 6)espionage-טוב, הם תמיד ידעו לנגן יפה!!!(שיר בלי מילים) 7)I wanna be on TV-שיר די סתמי ומיותר אבל חביב 8)SCUMBAG-שיר ממש מוזר, לא ממש יפה, אבל בסדר 9)tired of waiting for you-מאודד יפה, השיר הכי אהוב עלי בדיסק. בסגנון השירים הכי ישנים שלהם, סגנון 2 דיסקים ראשונים. 10)sick of me- בערך. בלה 11)rotting- נחמד מאוד... 12)do da da- לא אהבתי כל כך 13)on wagon-שיר שמאוד אהבתי גם, מאוד יפה. מגוון וגם הבתים מעניינים. 14)haha your dead- שיר די טיפשי אבל ממש מצחיק..! נחמד כזה כמו שראיתם רוב השירים זה בגדר הנחמד למרות שבסך הכל אהבתי את הדיסק, הייתי נותנת לו 7וחצי מתוך 10 שזה יפה יחסית לדיסק עם שירים שלא היו מספיק טובים להיכנס לדיסק אחר... הם עוד לא איבדו את הטאצ´ שלהם. לא לגמריי. צריך לראות את הדיסק החדש שלהם- זה מוזיקה חדשה, הB sidesיש גם כאלה ישנים שנכתבו מזמן... בלהה