אוף

כיין ../images/Emo5.gif

ברר...עוד כמה זמן אתם חושבים שגריין דיי יחזיקו מעמד לפני שהם יתפרקו?

O MY GOOOOD

New member
לצערי...

הם בכלל לא מה שהיו פעם -והדיסק האחרון רק ממחיש זאת... (לא האוספים השונים והמשונים שלהם שאני בכנות מפחד לקנות...) עצוב, עצוב מאד....

ShLuMp

New member
המ...

נראה לי שהם יחזיקו די הרבה... אולי זה פשוט בגלל שקשה לראות אותם מתפרקים אבל צד שני הם קצת מיצו את עצמם לא?! עשו אחלה מוזיקה הוציאו אחלה דיסקים אבל לאט לאט הם מאבדים את זה הם הוציא דיסק של בי סיידס שזה מעיד על זקנה חחח

זה תלוי

אם הדיסק החדשיצליח ואיתו גם המסע הופעות אז הם ימשיכו כי הם גם יהנו מזה ולמה להפסיק משהו כיף?

אתם כאלה מבאסים!

הדיסק החדש שלהם ממש טוב, אני אהבתי אותו בכל אופן, מצד שני אהבתי את כל הדיסקים שלהם, הם ממש טובים.. קיבלתי את הדיסק החדש סוףסוף, יש שם שירים דווקא יפים.. אני אעשה לכם את ה"מה דעתי על כל שיר בדיסק" מי שעוד שמע יכול לעשות גם בשירשור.. (לפי דעתי הם עוד יחזיקו עוד מעמד- הם עוד צריכים להוציא עוד דיסק, וגם סיבוב הופעות כמו שנכתב מקודם, יש להם זמן) 1)suffocate- שיר די יפה, אהבתי דווקא 2)desentitized- בערך, לא משהו כל כך 3)you lied- שיר חביב ביותר.! 4)outsider- שיר דווקא יפה ומאוד מדבק 5)don´t wanna fall in love-שיר נחמדד 6)espionage-טוב, הם תמיד ידעו לנגן יפה!!!(שיר בלי מילים) 7)I wanna be on TV-שיר די סתמי ומיותר אבל חביב 8)SCUMBAG-שיר ממש מוזר, לא ממש יפה, אבל בסדר 9)tired of waiting for you-מאודד יפה, השיר הכי אהוב עלי בדיסק. בסגנון השירים הכי ישנים שלהם, סגנון 2 דיסקים ראשונים. 10)sick of me- בערך. בלה 11)rotting- נחמד מאוד... 12)do da da- לא אהבתי כל כך 13)on wagon-שיר שמאוד אהבתי גם, מאוד יפה. מגוון וגם הבתים מעניינים. 14)haha your dead- שיר די טיפשי אבל ממש מצחיק..! נחמד כזה כמו שראיתם רוב השירים זה בגדר הנחמד למרות שבסך הכל אהבתי את הדיסק, הייתי נותנת לו 7וחצי מתוך 10 שזה יפה יחסית לדיסק עם שירים שלא היו מספיק טובים להיכנס לדיסק אחר... הם עוד לא איבדו את הטאצ´ שלהם. לא לגמריי. צריך לראות את הדיסק החדש שלהם- זה מוזיקה חדשה, הB sidesיש גם כאלה ישנים שנכתבו מזמן... בלהה

בטח שזה שיננגנס! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ואני קניתי לה אותו!, חח מנהלת של אתר ופורום גרין דיי בלי הדיסק הכי חדיש שלהם זה כמו מכונית עם 3 גלגלים, בטח...זה יכול לנסוע...אבל לכמה זמן?!?!,חחחח היי דפי דאק, מה נשמע?!?! אני מתגעגעת, קנדה קרה ואני קופאת פה (2 מעלות צלזיוס אתמול בבוקר) יומולדת שמח, אני שמחה שאת אוהבת את הדיסק, הלכתי ל7 חנויות מוזיקה שונות פה כדי למצוא לך כי בכולם היה רשימה של sold out וגרין דיי שנאניגנס היה עליה, אז זה אמור להגיד משהו טוב על הלהקה וגם על הדיסק לא?! חח... סורי שהפרעתי אנשים...ROCK ON ד"א דפנה...עכשיו את חייבת לייייייייייי מתנת יומולדת, אז שלא תשכחי
, חח תפוז רולז...אני מזה מחורפנת....גררררר גרין דיי רולז! (ביחד עם בלינק קורן מטאליקה אינקובוס וכאלה...) לילה טוב אנשים, Naomi has left the bilding שוב מזל טוב "כבוד המנהלת"

Superunknown1

New member
ביחד עם בלינק קורן מטלאיקה אינקובוס

וכאלה?! אה, נכון
מה עם קריידל?

HuRLeY GiRLY

New member
אני חייבת להסכים איתך שסליפנוט זה

ממש חרא... לצערי הרב כל הפוזרים המטומטמים בבי"ס שלי ששומעים אותם חושבים את עצמם פריקים.. איזה קולים הם!!!! NOT!!

Superunknown1

New member
פרי מחשבתה של ילדה ששומעת

בלינק 182 ו-סאם 41. who´s the phoser now, bitch!? np: weezer-uptowngirl

OPERATi0N_iVY

New member
"BITCH" זה לא בהכרח קללה...

בתרבויות שונות, למשל אצל הכושים הגנגסטרים מהHOOD, BITCH זה כינוי יומיומי רגיל לנקבה...

HuRLeY GiRLY

New member
מה הקשר לקלל?? מי לעזאזל פוזרית??

אני פוזרית כי אני שומעת בלינק וסאם וגרין דיי?? מה הקשר לעזאזל?? תשתוק כבר שחר... חסר חיים שכל הזמן מחפש על מי לרדת מטומטם

למעלה