אוף

אוף

חסר לי שאין פה פורום קונספירציות אחרי שעברתי על המוזיקאים בחול והמסרים ההפוכים שלהם והניסיון שלהם לדרדר את הנוער וגם לגרום להפקרות מינית מצאתי מודלים בקרב הנוער הישראלי עם אותם סימנים ואין לי איפה לכתוב את המסקנות שלי. אוף. שתי הבנות האילו עם קליפים רדודים ומתלבשות כמו זונות מגיל קטן (אחת עשתה קליפ עם רמיזות מיניות מפוקץרשות בגיל 14), וגיליתי בקליפים ובצילומים וגם בסגנון שירים שלהם אותם סממנים כמו האילו בחול וחבל שאין פורום שאפשר לכתוב דברים על זה וחבל לי גם שאני לא יודעת להשתמש ולהוריד את התכנה שמשמיעה שירים הפוך כי לאור מה שמצאתי על נועה קירל ועדי ביטי אני די בטוחה שהייתי שומעת את המסרים ההפוכים שאני שומעת בשירים בחול רק בעברית בעסה

kikona126

New member
מבינה אותך

בקשר למה שאת אומרת על השירים... אני חושבת שהמצב יותר נורא בגלל שהנוער לומד מזה ורוצה גם להיות ככה.

אני תקופה מסויימת עקבתי אחרי מספר מפורסמים בפייסבוק ובאינסטגרם כדי לכתוב על הנושא. חייבת לציין שהדבר בא לידי ביטוי גם אצל אנשים קצת יותר בוגרים. ואנשים שמגיבים לשחקנים דברים בסגנון ״את מגשימה את החלומות שלי״ או ״את בן אדם מדהים״ למה שמישהו אחר יגשים את החלומות שלכם? איך אפשר להגיד על מישהו שהוא מדהים אם אתם לא מכירים אותו?

וכמובן שכתבתי על זה, כי זה הציק לי, לקטע קוראים החיים פה החיים שם
https://kikonablog.wordpress.com/galot/life-in-2-worlds/
לא נגעתי בנושא הביגוד והאופן שבו זה מדרדר את הנוער להיות רע יותר (עובדת על קטע שכזה כרגע)

דרך אגב בקשר למסרים הפוכים את יודעת שזה עוד התחיל מהתקופה של הביטלס?

הי קיקיונית כן זה התחיל מזמן

מי שעושה את הקליפים במיינסטרים זה שטניסטים הרעיון של המסרים ההפוכים הגיע מקראולי. אני בטוחה שזה גם בישראל בדקתי את הכוכבות האילו מישראל ויש את כל הסימנים לכך שיש סיכוי גבוה שהשירים שלהם מכילים מסרים הפוכים הלבוש הפרובוקטיבי סגנון המוזיקה חלק מהסמלים (לא אתחיל לחפור על סמלים אבל ראיתי את נועה קירל עושה בצורה מעודנת את סימן ההצדעה לשטן היא לבשה הרבה שחור לבן עשתה את סימן הוי היא פאקינג בת 15 וכבר יש לה תמונות באינסטגרם נוטפות סקס ועוד מלא סמלים ובקליפ שלה מישהי אומרת שהתנוחה האהובה עליה היא 69 -תנוחת סקס אגב קיצר זה בטוח ששיריה נגועים גם ההורים שלה תומכים בפרובוקיביות שהיא משדרת) וכן זה נועד לטמטם ולדרדר את הנוער. בחול אגב חלק מהשירים מכילים גם עידוד לפגיעה עצמית ולהתנסות עם אותו מין (מיילי סיירוס חתכה בכאילו ידיים והיה דימוי לנוזל ורוד שמדמה דם). קאשה שרה על למות צעירים וכדומה.

אני פשוט לא מבינה בתכנות אבל יש תכנה

שאם מורידים אפשר להשמיע שירים הפוך ולגלות מסרים הפוכים שנקראים באקמאסקינג

כמובן שהקליפים שלהם סוג של מעודדים

במידה מסויימת פדופיליה כאילו נועה קירל עשתה את הקליפ ששידר סקס בגיל 14!!!

kikona126

New member
הבעיה היא שהם מקשיבים למוזיקה

ולא למילים...
&nbsp
פה מתחילה הבעיה... לדעתי...

נכון אגב אחד הסימנים זה גם מילים

ריקות מתוכן בשיר עצמו הנה דוגמא לשירים פרובוקטיביים של הילדות (קירל עשתה את קילר בגיל 14 ועדי לא יודעת באיזה גיל אבל היא עדיין ילדה לבושה כמו חשפנית בשיר). דוגמא מעדי ביטי: https://m.youtube.com/watch?v=tkN6Uexd_c0  ומנועה קירל https://m.youtube.com/watch?v=_pGjSmrxZ7s

kikona126

New member
יש מצב שaudicity עושה את זה גם

אבל אני לא בטוחה ולא התקנתי אותה על המחשב החדש שלי ככה שלא יכולה לבדוק...

אגב אחת הדרכים למשל שעושים

בחול כדי למשוך ולדרדר את הנוער זה לשמור כמה שנים על תדמית נקייה של הכוכבת (כוכבי דיסני למיניהם), הילדים גדלים איתה ונקשרים אליה ואז בהגיעה הכוכב/ת הילדים לגיל מסויים (18 ,20 או פחות), פתאום הכוכב משנה עורו וזה נקרא באנגלית גם "good girl gone bad". דוגמא לכוכבות דיסני שהתעשייה השתמשה ברעיון הזה מיילי סיירוס בריטני ספירס דמי לובאטו וכדומה. כשאת נקשרת מילדות לכוכב קשה לראות פתאום שמה שהוא עושה לא בסדר וככה הילדים שהופכים לנוער הולכים ומובלים בצורה עיוורת אחרי האיידולים שלהם בדיוק כפי שתכננו בתעשיית המוזיקה עבורם

הנה למשל מיילי לפני ואחרי שהפכו אותה

בתעשייה לbad girl.וכמובן שהילדים שהעריצו אותה בילדות כששירה תדמית נקייה יחקו אותה

kikona126

New member
דרך אגב

למה את לא כותבת בלוג ומעלה בו את כל הדיעות שלך במקום לחפש פורומים מתאימים?

kikona126

New member
ושלי כן???

תתחילי עם לכתוב אותו לעצמך. אנשים כבר יגיעו כשתתחילי לפרסם...
&nbsp
לא צריך רמה של כתיבה לבלוג, צריך נושאים לכתיבה, הקוראים מתרגלים לאופן הכתיבה שלך לאט לאט

הי קיקיונה קראתי את הקטע בבלוג

והוא נחמד אבל לא כל כך הבנתי איך הוא קשור לנושא התוכלי להסביר? :)

kikona126

New member
הוא מדבר על הערצה

עיוורת למפרוסמים, על הרצון להיות כמו וכל זה אל מול אחת שגדלה אחרת... (זה מחולקת לחמישה עמודים, קראת אותם או רק את העמוד הראשון? יש עמודים למעבר בתחתית העמוד)
&nbsp
וכמו שאמרתי שאני עובדת כרגע על קטע קצת יותר חזק שיקרא החיים שם ויביא דוגמא מהחיים האמיתיים של תום. תודה על התמונה של מיילי ששמת פה, זה נתן לי עוד רעיון... (מזעזע השינוי שהיא עברה!)

אה ישעוד

עמודים? סליחה אקרא מאוחר יותר לא רק מיילי תראי את ריהאנה בקליפים שלה על סאדו מאזו, או כשהיא מרוחה בדם ויש לה גם שיר שמי שיבין היא מדברת שם על הכתרת השטן ונדמה לי רואים של ילד עם כתר וכולי. עזבי תעשיית המוזיקה זה עולם חולני.

למעלה